Parkiranje
Re: Parkiranje
Sto je toliko uze mjesto kod Jaguara?
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Mesta za parkiranje invalida napravljena su da budu šira nego mesta za parkiranje "regularnih" auta.
Poslednja izmena od kragujevac u 27 Mar 2018, 11:40, izmenjeno 1 put ukupno.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Znam da su sira, pa onda nije parkirao na mjesto za invalide, jedino je zagazio liniju.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Pretpostavljam da ima isti problem kao ja, XF je tako nepregledan kod parkiranja da je to čudo jedno. Ja u svojoj garaži baš retko "pogodim" da ga ostavim 100% pravo, čak i kamera je tu samo delimična pomoć. (parkiram ga dupetom prema zidu). Kad sedim u autu vidim samo onu "grbu" na sredini haube, ništa drugo, a visok sam 196cm. Prednji kraj auta mogu samo da naslutim, sreća da pišti i ima grafički prikaz udaljenosti na displeju, da nema do sad bi bilo ogrebotinaaaa
. Unazad je još crnje, kao da gledam kroz otvor puškarnice.

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa da, i na prethodnoj slici se vidi da je to obicno parking mestoHKS napisao:Znam da su sira, pa onda nije parkirao na mjesto za invalide, jedino je zagazio liniju.
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Cenim da je ovde problem s klasa koje je invalidu zauzela par mm^2 parking mesta?
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Popio kaznu za parking 7.3. (jbg, mislio da je druga zona, i uredno poslao dve poruke, oni pederi namerno čekali da istekne prvi sat i par minuta posle ostave kaznu).
Interesantno da mi je vec stigla opomena od nekog advokata, nikad nije tako brzo
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Interesantno da mi je vec stigla opomena od nekog advokata, nikad nije tako brzo
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja sam pre par godina imao kaznu u Smederevu, za dve nedelje mi stigla ta opomena. Mozda malo vise od dve nedelje. Samo sto sam ja zaboravio da uplatim, tako da je bilo opravdano 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kako sada funkcionise sa starim neplacenim parking kaznama i uzimanjem pretplate za zonu?
Postaje mi potrebna markica za zonu, od prosle god u aprilu imam jednu neplacenu kaznu za koje sam isto tako dobio jednu opomenu jako brzo i posle nista, ali imao sam neke kazne pre sad vec dosta godina, tipa 5, ni ne secam se...
Zbam da je stav da to zastareva za godinu dana, al sam mislio da oni bez obzira na to mogu da odbiju da izdaju markicu, (Uros je cini mi se pisao da ni to ne smeju da rade nakon god dana) pa jel ima neko iskustva s tim kako funkcionise.
P.s. ta jedna kazna nije bitna, ovo od pre x godina bi me zanimalo...
Postaje mi potrebna markica za zonu, od prosle god u aprilu imam jednu neplacenu kaznu za koje sam isto tako dobio jednu opomenu jako brzo i posle nista, ali imao sam neke kazne pre sad vec dosta godina, tipa 5, ni ne secam se...
Zbam da je stav da to zastareva za godinu dana, al sam mislio da oni bez obzira na to mogu da odbiju da izdaju markicu, (Uros je cini mi se pisao da ni to ne smeju da rade nakon god dana) pa jel ima neko iskustva s tim kako funkcionise.
P.s. ta jedna kazna nije bitna, ovo od pre x godina bi me zanimalo...
Да и овде поставим духа "врањанца" !
Дебилни инвалид у мозак, да буде примећен његов "Дух" Ролсика, овако га "паркира" и да народ онда уздише ОООООХ.
Зашто баш Врањска таблица !, а кажу да је власник "Духа", власник "Пхи Академије лепоте" Бабић, из Булевара ослобођења. Прошле године је купљен на међународном сајму аутомобила.

Дебилни инвалид у мозак, да буде примећен његов "Дух" Ролсика, овако га "паркира" и да народ онда уздише ОООООХ.
Зашто баш Врањска таблица !, а кажу да је власник "Духа", власник "Пхи Академије лепоте" Бабић, из Булевара ослобођења. Прошле године је купљен на међународном сајму аутомобила.

Gde je ovo?
Franš.