Dobro veče
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Dobro veče
Moguce je... Imam gomilu casopisa Automobil iz tog perioda,bas cu da proverim da li ga je bilo u ponudi,a cini mi se da jeste...
sent from Kenda digitron using Tapatalk
sent from Kenda digitron using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Da, ali znam da u to vreme nije lako bilo doci do stranog automobila, plus sto je bila stanje situacija tih godina, pa zato pitam...
Gagi, problem je sto to mora tako da se zove, iako nema mnogo veze sa istim...
U krstenim zemljama se zove "Private car hire" ili "Chauffeur service", "Chauffeured car hire"... Nazalost, ne zivimo u krstenoj zemlji. I nasim ljudima kad kazes sta i kako, oni kazu taxi
U krstenim zemljama se zove "Private car hire" ili "Chauffeur service", "Chauffeured car hire"... Nazalost, ne zivimo u krstenoj zemlji. I nasim ljudima kad kazes sta i kako, oni kazu taxi

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Evo jedan review: http://www.caradvice.com.au/156087/subaru-xv-review/Floyd napisao:Deluje kao da je ista kategorija...relativno skoro je bila promocija Subaru-a u jednom trznom centru pa sam bas zagledao taj XVSloba napisao:Na Impreci je zasnovan, dakle kompaktni SUV, iako u toj kategoriji već imaju Forester. SX4 je manji, subcompact SUV, kako već nazivaju tu kategoriju. XV je dugačak 4.45m, međuosovinsko rastojanje je 2.64m, naspram 4.1m i 2.5m, koliko je kod SX4.Floyd napisao:To ti je ista klasa kao SX4...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
http://www.kolektiva.rs/beograd/300-na- ... eskoj.html
Adrenalin vikend uz vožnju sportskih kola za 2 osobe u Češkoj! 21224RSD
Izaberite svoj sportski auto: Lamborghini, Ferrari 458 Italia, Ferrari F430, Porsche 911 Turbo, Corvette Z06, Ford Shelbi Mustang, Nissan GTR, Audi R8 ili Mansori Aston Martin DB9!
plus gorivo
Adrenalin vikend uz vožnju sportskih kola za 2 osobe u Češkoj! 21224RSD
Izaberite svoj sportski auto: Lamborghini, Ferrari 458 Italia, Ferrari F430, Porsche 911 Turbo, Corvette Z06, Ford Shelbi Mustang, Nissan GTR, Audi R8 ili Mansori Aston Martin DB9!
plus gorivo

U tom grmu leži zec.pedja napisao:plus gorivo

Znači još 121224.

Имам једно потпитање...
Potrošnja goriva nije uključena u cenu (plaća se na licu mesta : 16 € / vožnja/ osoba )
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Devojka oslepela nakon udara vazdušnog jastuka
Britanski lekari saopštili su danas da je tinejdžerka Keli Grin oslepela nakon udara vazdušnog jastuka u saobraćajnoj nesreći, koju je doživela u gradu Šefildu neposredno pre njenog 16. rođendana.
- Sećam se da je automobil udario u nešto i da potom neko otvara vrata, pridržava mi glavu i pita da li sam u redu. Kada sam se osvestila u bolnici pokušala sam da otvorim oči, ali one su jednostavno ostale zatvorene - rekla je ona.
Keli se sa ocem vozila u automobilu kada su udarili na rupu na putu, nakon čega se vozilo prevrnulo i zaustavilo na krovu. Vazdušni jastuk udario ju je direktno u oči i hirurzi nisu mogli da joj spasu vid.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/337232/De ... og-jastuka
Britanski lekari saopštili su danas da je tinejdžerka Keli Grin oslepela nakon udara vazdušnog jastuka u saobraćajnoj nesreći, koju je doživela u gradu Šefildu neposredno pre njenog 16. rođendana.
- Sećam se da je automobil udario u nešto i da potom neko otvara vrata, pridržava mi glavu i pita da li sam u redu. Kada sam se osvestila u bolnici pokušala sam da otvorim oči, ali one su jednostavno ostale zatvorene - rekla je ona.
Keli se sa ocem vozila u automobilu kada su udarili na rupu na putu, nakon čega se vozilo prevrnulo i zaustavilo na krovu. Vazdušni jastuk udario ju je direktno u oči i hirurzi nisu mogli da joj spasu vid.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/337232/De ... og-jastuka
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Bas pre neki dan razmisljah, sta bi bilo kad pukne vazdusni jastuk, a nosimo naocare? Stakla mogu da se zabiju pravo u oci...doduse, moze da se desi i da te naocare spadnu s glave u trenutku udara, mada se jastuk otvara u delicu sekunde...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Bilo je dosta diskusija davno o tome, i nisam naisao na pametan zakljucak, al generalno mislim da su sa novim lakim naocarima sanse za ozbiljne povredu ociju male, i da jastuk definitivno ima vise koristi
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Danas su uglavnom sociva na naocarima plasticna...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Za manje dioptrije da, mada su mene prosle godine pitali da li cu staklo... Takodje, velike dioptrije sa debelim staklima ne znam da li mogu plastiku da imaju
I meni je ovaj scenario padao na pamet. Doduse ne nosim korektivne naocare-sociva, ali suncane skora da ne skidam dok vozim. I isto nista pametno ne zakjlucih