Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
codemaker
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)

Re: Grčka

Post od codemaker »

Za ove dve destinacije, puna preporuka, pogotovo kad ne tražite "ludilo" nego lep odmor sa decom.
KAd ste već tamo, ako budete mogli, svakako svatite do Platamonasa, nije daleko. Posetite dvorac na brdu iznad Platamonasa pa se posle spustite iza brda i na peščanoj plaži provedite jedno poslepodnevno kupanje :)
Ženski deo može da prošeta trgovačkom uličicom i "propeglaju/profircaju vam kartice" dok vi sedite u jednom od kafića na obali ili se obžderavate kolača kod taksi stanice...
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Tamo smo bili prošle godine, tačnije u rizortu koji je tačno između Platamona i Nei Porija (Cromwell Platamon Palace). I kad smo išli u šetnju taman je bilo tako kako si opisao: "Gde ti ono beše novčanik", "aj pričuvaj malo decu samo minut da vidim šta ima u ovoj radnji" (a to posle traje 45min), "e, ovo stvarno nema kod nas" (ima, naleteo čim smo se vratili), itd.
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29

Post od Sh@rance »

Mi smo ove godine odlucili da idemo na "BUM" :D Stavljamo lovu u dzep i idemo, za destinaciju se jos nismo odlucili nadam se da ce mo dobro proci bar se nadamo, sto se tice nalazenja smestaja :D Moramo jednom probati da vidimo kako je ici na more bez agencije.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Grčka

Post od Saša »

Bolje ti je da ideš na "polu-bum". :)

Nađeš neki lep smeštaj preko Neta i rezervišeš. Izađe jeftinije nego preko agencije, biraš termin koji tebi odgovara, a na kraju što je sigurno - sigurno je.

TT
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:

Post od Sh@rance »

Ma kad imas lovu u dzepu snadjes se sigurno, niko nije gadljiv na pare :D idem da probam i da vidim kako cu proci. Jedino sto znamo je da ce mo na moru biti od 10.-15. avgusta, destinaciju jos nismo odredili tacno. Putovacu preko dana spavacemo na Dojranu i ujutru da krenem odmoran.
Bar sa lovom u dzepu mogu da biram smestaj koji mi se svidja a koji ne. Smestaj cu naci 100% pa cu videti za sledece godine. Nit sta gledam niti jurim bas hocemo da idemo na BUM sa prijateljima, dok se zene i deca budu kupali prvi dan mi ce mo juriti aprtmane.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

To za pare stoji, ali uzmi u obzir da u avgustu i Grci tradicionalno idu na odmor i može da se desi da je sve puno ili da plaćaš maltene duplo skuplje i još ne možeš baš mnogo da biraš.

TT
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:

Post od Sh@rance »

Pa videcemo odluka je konacna :D dok ne probam ne znam sta sve moze da se desi :D
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Moraš bar neke opcije da imaš. Ja ne volim da idem potpuno na blef.

Tapatalk Pro
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Mi smo tako isli onomad, ali ima tome vec puno godina, u vreme paradajz turizma, doduse tada je Grcka bila visestruko skuplja nego sad.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

Ako je preko agencije ne znaci da je skuplje. Cak cesto i bude povoljnije jer agencije imaju dobre popuste. A to sam i proverio za isti hotel u becu npr.

Sto se tice grcke tek tu je povoljno preko agencija jer one za sezonu zakupe vile i prodaju. Zato je tesko naci slobodan smestaj mada je movuce.
Uporedi cene agencije i preko neta direktno pa ces i sam videti...

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:

Post od Sh@rance »

Letujem svake godine preko agencije, ovu cu da probam da ih preskocim, nikada nisam isao na bum ali ove idem i necu da kvarim zamisao :D Ne gledam nista do avgusta tada ce mo odluciti destinaciju lovu u dzep pali kola i vozi miskooo :D Kako god bilo dali skuplje ili jeftinije hocu da probam bitno je da se dobro provedemo, idemo sa dvoje kola dve porodice pa snacicemo se nekako. Uopste necu nista da gledam jednostavno idemo u to i to mesto palimo kola i teraj. Ja se nadam dobrom provodu a kako cu proci sa cenom smestaja pisacemo kad se vratimo sa mora :D
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Grci su potpuno poludeli sa cenama a za to smo krivi najvise mi Srbi koji idemo kao sumanuti tamo i placamo koliko traze. Do sada sam razmenio mailove sa 10-ak smestaja sa Sitonije i Tasosa i ne mogu da pronadjem STUDIO ispod 70-80 evra. Apsolutno ludilo. Govorim o drugoj polovini Avgusta.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Za dobru cenu i finu lokaciju smeštaj moraš bogami poslednjih godinu-dve da tražiš i rezervišeš već u januaru ili februaru. Posle se izbor drastično smanjuje a cene idu gore. Grci dižu cene jer im se može, a gde i da drugo idemo? U CG? Hrvatsku, Albaniju, Bugarsku? Bliže, lepše, bolje, povoljnije i bezbednije destinacije od Grčke zaista nemamo.

TT
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

U GR je cena adekvatna usluzi. Kome se ne dopada nek ide u Egipat. Ja bih prvi ali ne smem zbog dece.
Inače, ne sme se zbog te iste dece ići na bum. Bez dece i porodice, može kako god hoćeš.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

A sto mora Sitonija i gužva? Mi smo na Atosu dve godine zaredom u super smeštaju za 30 tak evra. Sad preskačemo Grčku, ali za nesto jace od ove kinte bih očekivao zver od smeštaja ili ne bih išao tamo.

Tapatalk Pro
Odgovori