Sport
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Sport
Nikola Jokić je sinoć zabeležio najbiži tripl-dabl u NBA istoriji, ili bar jedan od najbržih. (Inače su uboli 24 3pt sinoć, uz 60%šuta)
Bravo majstore
Nekoliko poslednjih utakmica je uvek blizu TD, ili ga i ostvari, a ne igra baš po 48 minuta.
edit: Kažu oovako:
Najbrži TD u poslednjih 20 godina, po pitanju proteklog vremena na utakmici.
Najbrži TD u istoriji, po vremenu provedenom na terenu - 14:33min.
Imao je najmanju minutažu u petorci.Jokic finished with 30 points, 15 rebounds and a career-high 17 assists, reaching a triple-double with 1:54 remaining in the second quarter.
Bravo majstore

Nekoliko poslednjih utakmica je uvek blizu TD, ili ga i ostvari, a ne igra baš po 48 minuta.
edit: Kažu oovako:
Najbrži TD u poslednjih 20 godina, po pitanju proteklog vremena na utakmici.
Najbrži TD u istoriji, po vremenu provedenom na terenu - 14:33min.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Samo da bude zdrav!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
O Bogdanoviću sam imao identično mišljenje, ali mi je veoma drago što me je demantovao. Vidi se da ima ogromnu želju da radi i napreduje, a mr Obradović je to usmerio kako treba.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- pedja
- član 001
Čak i da ne napreduje previše, kako su krenuli da se razbacuju sa parama u NBA, za dve godine će mu ponuditi još veće novce, a on je već zaradio više no što će moći da potroši. Tako da mu ostaje samo da se zaje*ava tamo 
Ne znam da li su se Divac*, Jokić i Miško dogovorili, ali se priča kako će Kingsi ponuditi max ugovor Jokiću. Denver ima pravo da ga izjednači, što će sigurno i uraditi.
* Mala usluga, vredna miliiioooona
TT

Ne znam da li su se Divac*, Jokić i Miško dogovorili, ali se priča kako će Kingsi ponuditi max ugovor Jokiću. Denver ima pravo da ga izjednači, što će sigurno i uraditi.
* Mala usluga, vredna miliiioooona

TT
- pedja
- član 001
Jokić ponovo triple double, ali Spursi vode za koš.
Edit:
Kraj, Denver dobio. Jokić za dva minuta dve izgubljene i dva faula, od toga šesti u napadu. Kada je izašao, preokrenuše
Na kraju 28/11/11 TD
Bravo.
TT
Edit:
Kraj, Denver dobio. Jokić za dva minuta dve izgubljene i dva faula, od toga šesti u napadu. Kada je izašao, preokrenuše

Na kraju 28/11/11 TD
Bravo.
TT
- pedja
- član 001
Plamli se polako vraća, očekuje se i Milsap, tako da će biti teže postići ovakvu statistiku ubuduće, ali svaka mu čast. Uradio je upravo ono što je i bio cilj - spremio se za sezonu i najbolje igra kada je najbitnije - pred sam istek ruki ugovora.
I dalje mi nije jasno zašto Farid sedi na klupi, za onolike pare. Nije da je neki ludilo igrač, ali sigurno nije za mahanje peškirom, bez obzira na pare i dobre igre Lajlsa, pogotovo sa povredama Plamlija ( i on igra za 10+mil) i Milsapa. Jeste trener izjavio da je bitno da pobeđuju i da tu ništa neće menjati, verovatno zna šta radi i verovatno bi i vlasnici kluba reagovali da se ne slažu, ali nije realno.
TT
I dalje mi nije jasno zašto Farid sedi na klupi, za onolike pare. Nije da je neki ludilo igrač, ali sigurno nije za mahanje peškirom, bez obzira na pare i dobre igre Lajlsa, pogotovo sa povredama Plamlija ( i on igra za 10+mil) i Milsapa. Jeste trener izjavio da je bitno da pobeđuju i da tu ništa neće menjati, verovatno zna šta radi i verovatno bi i vlasnici kluba reagovali da se ne slažu, ali nije realno.
TT