Dobro veče
Re: Dobro veče
Bravo!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Hvala!
Profesorka je bila i nismo bili sami
Profesorka je bila i nismo bili sami

Koristi batino glavno oruzje... 

- methane.master
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa nista nisu rekli o samom dogadjaju
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
U redu ljudi treba da imaju svoja prava ali ono što je taj sindikat napisao u saopštenju nema nikakvog smisla.
Vidimo na snimku savest-svest ili nesvest.NPSS traži da se rasvetli incident, jer, kako stoji u saopštenju, ''pripadnici niškog odreda Žandarmerije nisu huligani, već savesni policajci''.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- methane.master
Članci, ispovesti, saopštenja...
Reko' ja, zgodan povod da krene cirkus... bolje reći da se nastavi.
Sent using Tapatalk
Reko' ja, zgodan povod da krene cirkus... bolje reći da se nastavi.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Materijala za zamajavanje naroda i glupe naslove koliko voliš. Šta li je sledeće?
Sva njihova saopštenja sutakva. Kad god se nešto desi, a moglo bi da bude brutalnost, prekoračenje ovlašćenja, korupcija.... izjave su im tipa mi smo sjajni, a građani su ružni, prljavi i zli. Kredibilitet 0.samo polako napisao:U redu ljudi treba da imaju svoja prava ali ono što je taj sindikat napisao u saopštenju nema nikakvog smisla.
Vidimo na snimku savest-svest ili nesvest.NPSS traži da se rasvetli incident, jer, kako stoji u saopštenju, ''pripadnici niškog odreda Žandarmerije nisu huligani, već savesni policajci''.
Nego nije mi jasno da li je i Mali išao kod mame Vučić na kazan? Otkud on u celoj priči ako su kobre pratile (a ne obezbeđivale kako reče ministar vojni) Vučića do roditeljskog stana.
Pa njegova tetka zivi tu blizu, kod Vucica seniora, pa je samo isao da odnese tetki lek.