Dobro veče
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Dobro veče
Šta je Endi Vulf reko pa su ga istamburali žandarmi
.

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Daleko bilo da ja mislim kako ti to podrzavas.
Kad dovedes gejeve i pedofile U BILO KOM SMISLU u istu ili slicnu ravan, fakticki umanjujes tezinu pedofilije, a ne obrnuto. To sto je to nekad bilo normalno nema nikakvog znacaja, isto kao sto za mene nema znacaja sto jedna grupa ljudi ne zeli da vidi pedere kako setaju, jer je jedno NELEGALNO a drugo NIJE. Ti sad mozes da filozofiras do sutra kako ce tolerancija gejeva jednog dana da dovede do tolerancije pedofilije, ali ja gejeve ignorisem, a pedofila bih ubio zubima, tako da ti teza ne stoji pa na glavu da se izvrnes
Kad dovedes gejeve i pedofile U BILO KOM SMISLU u istu ili slicnu ravan, fakticki umanjujes tezinu pedofilije, a ne obrnuto. To sto je to nekad bilo normalno nema nikakvog znacaja, isto kao sto za mene nema znacaja sto jedna grupa ljudi ne zeli da vidi pedere kako setaju, jer je jedno NELEGALNO a drugo NIJE. Ti sad mozes da filozofiras do sutra kako ce tolerancija gejeva jednog dana da dovede do tolerancije pedofilije, ali ja gejeve ignorisem, a pedofila bih ubio zubima, tako da ti teza ne stoji pa na glavu da se izvrnes
Pa kako onda ne mozes da prihvatis da postoje ljudi koji isto to misle o homoseksualcima ?
I da jednostavno parada u sred grada nije nesto sto za sada treba odrzavati, jbt pa oni pominju cifru od milion evra, nek je pola od toga svejedno su bacene pare
I da jednostavno parada u sred grada nije nesto sto za sada treba odrzavati, jbt pa oni pominju cifru od milion evra, nek je pola od toga svejedno su bacene pare
Aman bačene su zato što postoji horda budala koji nekog hoće da biju, a ne zato što su homo krenuli da ruše Beograd.
Ono uzrok i posledica.
Ono uzrok i posledica.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/498875 ... ref=fbblic
ideeemooo, demokratija
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/498813 ... og-rodjaka
jadan decko, nije stigao da uzvrati ... :/
ideeemooo, demokratija

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/498813 ... og-rodjaka
jadan decko, nije stigao da uzvrati ... :/
Poslednja izmena od NexT u 30 Sep 2014, 20:30, izmenjeno 1 put ukupno.
- Rakhil
Ja sam svestan da postoje takvi ljudi, ali to ne znaci da cu da ih tolerisem. Za milion evra se ne potresam, kao sto rekoh, taj argument niko ne poteze za crkvenu litiju, dolazak Putina, vojnu paradu itd, pa necu ni ja za pedere. Nek drzava ispostavi racun Dverima i SPC, zbog njih su i bacene pare.
Kao neko ko studira pravo, bez obzira na politicki/verski/moralni stav, trebao bi da se zalazes za pravne principe, a ne za "nije sad trenutak" pristup zakonu. Zapamti sta ti dobronamerno kazem: ako se tako odnosimo prema svemu sto nam se ne svidja, u Srbiji nikad nece biti trenutak...
Kao neko ko studira pravo, bez obzira na politicki/verski/moralni stav, trebao bi da se zalazes za pravne principe, a ne za "nije sad trenutak" pristup zakonu. Zapamti sta ti dobronamerno kazem: ako se tako odnosimo prema svemu sto nam se ne svidja, u Srbiji nikad nece biti trenutak...
Pa pravnu analogiju i pravi s poredjenjem pedofilije. Pljujes sam po sebi braneci pedere, a osudjujuci opstenje s decom od 12 godina. Pre 20 godina homoseksualnost je bila bolest, zvanicna, sad je po zakonu i ti si ok s tim, ukoliko nekim slucajem pedofilija bude za 20 godina po zakonu ti nisi ok s tim i grizao bi ih zubima?
Wtf, pa u cemu je razlika. U tvom poimanju pedofilije i pedera, znaci ti onda odredjujes sta je normalno, a sta je bolesno. O tome Stefan sve vreme prica, da je relativno to sta je normalno, a sta nije, zbog toga koliko su u pravu oni koji lome grad, toliko ste i vi s ovim argumentima o gejOvima.
Sorry, nisam mogao da ocutim na ovu kontradiktornost.
Wtf, pa u cemu je razlika. U tvom poimanju pedofilije i pedera, znaci ti onda odredjujes sta je normalno, a sta je bolesno. O tome Stefan sve vreme prica, da je relativno to sta je normalno, a sta nije, zbog toga koliko su u pravu oni koji lome grad, toliko ste i vi s ovim argumentima o gejOvima.

Dramska pauza.
http://www.youtube.com/watch?v=Ap9eROAo82U
http://www.youtube.com/watch?v=Ap9eROAo82U
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Rakhil
A ti ako ne vidis u cemu je razlika izmedju dva punoletna tipa koji se kresu i toga da neko siluje dete, ne mogu ti pomoci ni mnogo pametniji ljudi od mene a ne ja.
Ništa nije relativno. Homoseksualizam je legalan i redstavlja varijetet ljudske vrste, a ne bolest ( svetska zdravstvrna organizacija), a seksualni odnos sa maloletnikom je kvalifikovani oblik nekog od krivičnih dela protiv tela, a prebiti nekog zato što je različit je opet krivično delo. Jasno sada?Scuderia napisao:U tvom poimanju pedofilije i pedera, znaci ti onda odredjujes sta je normalno, a sta je bolesno. O tome Stefan sve vreme prica, da je relativno to sta je normalno, a sta nije, zbog toga koliko su u pravu oni koji lome grad, toliko ste i vi s ovim argumentima o gejOvima.
E ovo je srz problema. Srbi se jako gade bolesti i guraju bolesne u svakojake izolacije. To je jedna od jacih diskriminacija koje osecam kada dodjem u Srbiju. Svoje bolesnike (a posebno mentalne) drze po moguctvu duboko u kavezima (podrumuma) kada to apsolutno nije potrebno / pozeljno / dobro. Nije cista paralela ali je jako indikativna...Pre 20 godina homoseksualnost je bila bolest, zvanicna, sad je po zakonu i ti si ok s tim, ukoliko nekim slucajem pedofilija bude za 20 godina po zakonu ti nisi ok s tim i grizao bi ih zubima?
PS: Moj komentar je potpuno van teme o vezi pedofila i pedera za koju smatram da ne vodi nikuda...
Poslednja izmena od ljuba u 30 Sep 2014, 20:40, izmenjeno 1 put ukupno.
Jel ti shvatas da je pedofilija i te ''filije'' uvek krsi prava i integritet neke druge osobe. Znaci to jeste i bice zabranjeno zakonom.Scuderia napisao:Pa pravnu analogiju i pravi s poredjenjem pedofilije. Pljujes sam po sebi braneci pedere, a osudjujuci opstenje s decom od 12 godina. Pre 20 godina homoseksualnost je bila bolest, zvanicna, sad je po zakonu i ti si ok s tim, ukoliko nekim slucajem pedofilija bude za 20 godina po zakonu ti nisi ok s tim i grizao bi ih zubima?
Dok, odrastao covek ima ustavom zagarantovanu slobodu. Znaci da punoletno lice ima pravo da bira partnera dok je i taj partner punoletan i svojevoljno prihvata to. Niko nema pravo da nekome drugom uskracuje nesto, dok to nesto ne ugrozava neko trece lice. Znaci boli me uvo za gejeve, jer je to njihova stvar i ne zelim da se bavim njima. Trebalo bi da se bavimo ljudima zaostalim par koraga u evoluciji koji ne shvataju tu jednostavnu razliku i nanose stetu ostatku drzave i drustva.
Poslednja izmena od Dusan u 30 Sep 2014, 20:41, izmenjeno 1 put ukupno.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Vi ne razumete sta je on pokusao da vam kaze. Ne razumete sad ni mene
Ne prica se o sadasnjosti, jasno da je pederstvo legalno, nego o proslosti kada je bila bolest i o buducnosti za koju se provukla mogucnost da se granica za pedofiliju spusti na 12 godina, znaci pricam da u slucaju da se to desi, vas dvojica cete to prihvatiti kao legalno, normalno i vredjacete nekog ko isprebija lika koji mu je opstio sa cerkom od 12 godina?
Ne gadim se ja bolesti, gadim se bezobrazlika koji prosipaju s tim setnjama.

Ne gadim se ja bolesti, gadim se bezobrazlika koji prosipaju s tim setnjama.
Par likova u Holandiji je odvalilo tu glupost za 12 godina i ti to sad koristis kao argument da ce se to desiti?! To se nece desiti jer je to direktno ugrozavanje druge osobe (deteta). Zakon o gejevima ne ugrozava nikoga.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
A da malo oladite, popijete pivo, prošetate?
Aco, kad je izbor?
Aco, kad je izbor?
Posetite www.garaza.rs !