Ako cemo iskreno ni mi ne znamo sta hocemo..Incognito napisao:Koliko znam tu vest je prvi otkrio Lazanski,pa onda svi redom ukljucujuci i Novosti koji su po nekoliko puta pisali o tome.Verovatno ce i za pola godine ponovo otkrivati kako stizu ruske rakete u Srbiju.kvcali napisao:NOVOSTI OTKRIVAJU: Stižu rakete i radari iz Rusije
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/po ... o-u-MoskvuOve Novosti pocinju da me nerviraju poput Blica i Kurira.
@Heineken, slazem se,novac je potrebno za kupovinu i to Rusi dobro znaju.Ali ono sto zameram i ovim nasim nesrecnimcima,a i Rusima je to sto ne izadju u javnosti kazu situacija sa nabavkom vojne opreme je takva i takva.Imamo para za kupovinu ili nemamo,uzimamo na kredit,kompenzaciju,sta god,samo da se zna.Poljaci su cekali na F-16-ice zato sto su natezali sa amerikancima jer u pocetku nisu znali sta zele.Rumuni se isto naztezu oko nabavke F-16-ica zato sto nemaju para, a Izraelci svaki avion dobijaju "u roku od odmah" zato sto odmah placaju.
Ovaj nas aranzman oko nabavke 6 novih aviona nije narocito skup,niti se radi o preskupim avionima,niti uzimamo neku veliku kolicinu, tako da bi to po meni trebalo da ide glatko.
Pitanje je sta na to kaze EU i USA, meni je zanimljivo kako mi tezimo ka EU, a hoce da kupuju rusko oruzje pa nece to ici bas tako lako. Nisu Rusi a ni ovi drugi budale.
Lazanski je prvi pokrenuo tu pricu a ostali ponavljaju kao vrapci, od Blica, Kurira pa do Tango shit bloga. Svi oni nesto novo saznaju, a samo vrte jednu te istu pricu..
Poverovacu u sve to kada ih vidim na Batajnici..