Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Re: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Mislis da bih ja to rekao ili Floyd?
Floyd, mene je bas odusevio iz tog ugla da je u njemu sve moguce, mislim da ne bih imao taj utisak da nije karavan, sta znam...
Floyd, mene je bas odusevio iz tog ugla da je u njemu sve moguce, mislim da ne bih imao taj utisak da nije karavan, sta znam...
Da napisem odmah jer znam da ce me neko pitati, mane standardne za klasu su potrosnja, velika tezina (auto se jako nagne nazad od jakog ubrzanja i napred od kocenja, samim tim se osecas malo kao na brodu (naravno u poredjenju sa ferarijem a ne s jugom)), izuzetna izolacija koja ne dozvoljava zvuku da udje lepo u kabinu i tako smanjuje utisak svega. Za kraj, zbog svega toga nemas osecaj brzine (ne i ubrzanja) i par puta smo ga do 200 razvukli a da nisam mogao da verujem da je 200.
Mana ne vezano za klasu je zvuk koji nije los ali je losiji od prethodnog modela, koji opet nisam nikad cuo ali sam vlasnik tako kaze. Mada, i konkurencija je sve losija.
Ovo su sitnice a prednosti je milion. Uzeo bih ga sigurno pre M5 a o E AMG ne bih ni razmisljao (jednostavno ne izgleda na tom nivou i ne svidja mi se, potpuno subjektivno misljenje).
Mana ne vezano za klasu je zvuk koji nije los ali je losiji od prethodnog modela, koji opet nisam nikad cuo ali sam vlasnik tako kaze. Mada, i konkurencija je sve losija.
Ovo su sitnice a prednosti je milion. Uzeo bih ga sigurno pre M5 a o E AMG ne bih ni razmisljao (jednostavno ne izgleda na tom nivou i ne svidja mi se, potpuno subjektivno misljenje).
Jesi li probao M5?
Meni je AMG vrh samo zbog zvuka pa mi ne bi smetao E... mada je CLS mnogo lepši ali i skuplji.
Meni je AMG vrh samo zbog zvuka pa mi ne bi smetao E... mada je CLS mnogo lepši ali i skuplji.
Nisam ali ga ne bih uzeo jer mi u toj klasi 4x4 predstavlja prednost. Preveliki su i preteski za igranje zadnjim pogonom.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
http://auto.blog.rs/blog/auto/vesti/201 ... u-kazne...
Vozački dosije će beležiti sve: Obuku, kazne...
Svi vozači u Srbiji će imati dosije, nešto poput lekarskog kartona, u kojem će se beležiti sve od obuke za vožnju, prekršaji, kazne, saobraćajke... Jedinstveni informacioni sistem obuhvatiće i instruktore vožnje, članove ispitne komisije.
Vozački dosije će beležiti sve: Obuku, kazne...
Svi vozači u Srbiji će imati dosije, nešto poput lekarskog kartona, u kojem će se beležiti sve od obuke za vožnju, prekršaji, kazne, saobraćajke... Jedinstveni informacioni sistem obuhvatiće i instruktore vožnje, članove ispitne komisije.
Jedini način da se stane na put ovom ludilu. Mada se ja i dalje plašim da će biti više i manje jednakih pred zakonom.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Nešto ne verujem u realizaciju, verovatno će se nabaviti oprema + da se ugradi ko treba. Ni Poreska uprava nema jedinstvenu evidenciju.
Naravno da nema, kad onima koji o tome odlučuju takav sistem ne ide u prilog.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Stiže odgovor od PR-a JP Putevi Srbije posle 6 dana. Ok, valjda su odmori u toku...trojanac napisao:Ovi još nisu odgovorili.
Dakle, sad je od BK do Zmaja 100, a na dalje je 120? Isto i u suprotnom smeru. Odlično ako je tako.
Ne bi ja menjao ograničenje kroz grad, sasvim je dovoljno da bude 80, ko hoće vozi 100 i niko ga ne dira, sve ok. Ovako bi se vozilo 120-130 kroz grad, a to je previše.
Dakle, nikakvu konkretnu informaciju nisu dali, a dok je odgovor stigao, radovi su već završeni.Postovani,
Zahvaljujemo na poslatom mejlu i ujednoVas obaveštavamo sledeće.
Na pomenutoj deonici auto-puta je toku postavljanje saobraćajne singalizacije po novom,
od nadležnih organa odobrenom Projektu, i u sledećih desetak dana, a moguće je i ranije,
bi trebalo da bude postavljena sva potrebna, adekvatna saobraćajna signalizacija.
Naravno, svi radovi zavise i od vremenskih i drugih prilika i okolnosti.
Srdačan pozdrav.
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sinoc sam prosao tuda.
Od Bezanije kna dalje je 120km/h ogranicenje
( Ili od zmaja, nebitno)
A u suprotnom smeru je isto tako
Konacno!
Od Bezanije kna dalje je 120km/h ogranicenje

A u suprotnom smeru je isto tako

Konacno!
Brzine idu u H-a !!!

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ne znam da li je dobra tema, malopre se potrkah sa pandurima (cini mi se interventna) skoda yeti 2.0 tdi 4x4 elegance.
Onako napaljeno krece cm po cm ceka zuto, na zuto nabode ful gas, oflekam ga, na sledecem semaforu pali rotaciju, staje pored mene spusta prozor i krece konverzacija, inace nadrkan skroz (verovatno ga podjebavao kolega koji se smeje na suvozackom sedistu).
on: gde zuris
ja: na posao
on: jel se tako vozi
ja: ocigledno
on: ajde brisi
ja: brisem
Znaci nije sto divlja, ali me zaustavio jer sam ga obisao, verovatno pucaju kompleksi, a i kolega ga verovatno lozio jer se citavo vreme smejao.
Onako napaljeno krece cm po cm ceka zuto, na zuto nabode ful gas, oflekam ga, na sledecem semaforu pali rotaciju, staje pored mene spusta prozor i krece konverzacija, inace nadrkan skroz (verovatno ga podjebavao kolega koji se smeje na suvozackom sedistu).
on: gde zuris
ja: na posao
on: jel se tako vozi
ja: ocigledno
on: ajde brisi
ja: brisem
Znaci nije sto divlja, ali me zaustavio jer sam ga obisao, verovatno pucaju kompleksi, a i kolega ga verovatno lozio jer se citavo vreme smejao.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
I sta onda ocekivati od takvih indijanaca koji su tu da prime platu, a ne da nesto korisno urade?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Kakva šteta što nisi snimio.
Našli sa tobom da se kače između semafora.
Našli sa tobom da se kače između semafora.

Možda su se vraćali iz provoda.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/VIDEO- ... ubova.html
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/VIDEO- ... ubova.html
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...