Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Re: Ne brže od života!

Post od Dusan »

Meni deluje da se astra mnogo vise iskrivila, sto je i logicno, ako se dobro zagledas videces zadnji tocak pod kojim je uglom. :zbunjen:
Slika
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Da li je Megan bio više oštećen ili ne nisam baš siguran, ali je razlika između sportske ojačane šasije i kabrioleta očigledno razultirala time da nam je Mare živ i zdrav i da vozi novi HH.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Jos koja slika Astre
Slika
Slika
Slika
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Одг: Ne brže od života!

Post od sebekkg »

trojanac napisao:To je ono što ja uvek pričam. Ne trabunjam ja stalno o bezbednosti zato što volim, već zato što se nadam da će to bar malo preventivno delovati na ljude koji čitaju. Treba uraditi sve što je u našoj moći, a pogotovo kome je u nadležnosti, da do nesreće ne dođe. Kad neko nastrada onda je kasno. Sad mogu da skupe 10 najboljih eksperata iz bezbednosti saobraćaja na svetu i opet ništa, život je izgubljen.
Zar ne bi za takve sigurnosne propuste trebalu biti kaznjeni putari. Meni se par puta desilo autoputem da idem i da oni postave privremenu signalizaciju o suzenju puta ili radova na istim nekih do 50m max. I to je jednom bila krivina od bubanj potoka ka bgu, gde je ona planina sa desne strane,a radovi odmah nakon te krivine. Ili kad nemaju table za skretanje pa si prinudjen da se vratis 100tinak m u rikverc zaustavnom trakom.

Послато са GT-N7000 користећи Тапаток 2
Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Desetogodišnju devojčicu udario automobil, lekari se bore za život

U saobraćajnoj nesreći u Velikoj Ivanči kod Mladenovca teško je povređena desetogodišnja devojčica, a u beogradskom Urgetnom centru, gde je prebačena, kažu da je životno ugrožena.

Devojčicu M.R. je na lokalnom putu Velika Ivanča– Pružatovac udario automobil, rečeno je u MUP-u Srbije.

Hitna pomoć je devojčicu prevezla u beogradski Urgentni centar.
Kako je rekla portparolka Kliničkog centra Srbije Zorica Marković, devojčica je životno ugrožena, a lekari se bore za njen život.

Devojčicu je automobil udario na lokalnom putu kada je nakon izlaska iz autobusa pokušalo da pređe ulicu. Automobil je zaobilazio autobus na stanici i udario je dete.

Izvor: Blic
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

:ccc: :nonono: Nadam se da ce se devojcica uspesno oporaviti.
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Muškarac poginuo u udesu na autoputu ka Novom Sadu.

U udesu na auto-putu ka Novom Sadu, u naselju Plavi horizonti (ZEMUN) poginuo je jedan muškarac, rečeno je jutros u beogradskoj Hitnoj pomoći.
Portparol te službe Nada Macura kazala je agenciji Beta da je u udesu koji se dogodilo oko tri sata nakon ponoći stradao muškarac star oko 50 godina. Lekarska ekipa je samo mogla da konstatuje smrt - kazala je Macura.
Izvor Blic.
Slika
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Video sam ovo na TV. Lik je sa Z 101 udario u banderu, auto se raspao bukvalno, ko zna koliko brzo je vozio.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Z101 se raspadne sasvim, kao uostalom većina automobila iz tog vremena, pri silama nakon kojih putnicima u modernim kolima ne bi falila dlaka sa glave. Ne treba zaboraviti ni tu činjenicu.

Tapatalk HD
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Sitan incident pre nekoliko dana. Vozila jedna plava gospođica.... :D

Slika

Slika

Reč je o polaznoj stanici (okretištu) "dvojke" na Novom Naselju u NS-u. Ukratko, devojka je ušla kroz raskrsnicu u suprotan smer i skoro se "popela" na veoma visok ivičnjak/trotoar. Kako, zašto, da li je izgubila kontrolu, da li joj je neko izleteo pa je produžila "pravo" - ne znam, nisam prisustvovao samom događaju, već sam naišao posle. Uglavnom, isekla je obe prednje gume, "sredila" totales i felne" naravno, razbila prednji spojler na Škodilaku... Njoj ništa, srećom, stradao samo auto.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Pritisnula je gas umesto kočnice. Ima odličan video na YT, isto je žena u pitanju, kada je punto izleteo tako na trotoar, srećom niko nije stradao.

Tapatalk HD
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Evo statistike za 2012. godine ako nekog interesuje. U zagradi sam stavio podatke iz 2011. godine radi poredjenja.

Broj saobracajnih nezgoda sa povredjenim licima: 12583 (13460)
Broj saobracajnih nezgoda sa poginulim licima: 603 (659)
Ukupno povredjenih: 18163 (19312)
Ukupno poginulih: 668 (728)
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Ne napisah da mi je dobar drug imao udes sa Alfom Mito (rent a car), izleteo mu pijanac na cveno sa nekom Lagunom, zviznuo ga u suvozacka vrata, totalna steta na Alfi. Srecom zbog airbagova i svega ostalog i sto je bio na suprotnoj strani samo je istegao vrat i malo ugruvao glavu (2-3 male posekotine). Lik je imao iznad 2,5 promila :glavomuzid: i odmah su ga corkirali.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Za takve treba zatvor jedno 2-3 godine, trajno oduzimanje dozvole i vozila takodje. Taj nije da seda za volan.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Mene je pre 6-7 godina tip ispred kuće sustigao sa jedno 2.2 promila (ne sećam se tačno, imam dokumentovano sve) , još je kod njega u kolima bila trudnica sa (ispostaviće se na sudu) lakim telesnim povredama. Ni dlaka mu nije falila posle suđenja. Dobri advokati, loše sudstvo.
Odgovori