Dobro veče
Re: Dobro veče
Granica za pedofiliju koja ne postoji kao takva je 14 godina jer tako kaže čl. 180 KZ-a koji propisuje kr. delo "Obljuba nad detetom"
Btw jedno je dete u krivično pravnom smislu:
dete do 14
mlađi maloletnik 14 -16
stariji maloletnik 16 - 18
i građansko-pravnom smislu
do 14 potpuno poslovno nesposobna maloletna lica
14 - 18 ograničeno poslovno sposobna maloletna lica
Inače u slučaj sexa punoetnog lica sa starijim maloletnikom postoji velika opasnost da se proglasi za silovanje ili obljubu...
Btw jedno je dete u krivično pravnom smislu:
dete do 14
mlađi maloletnik 14 -16
stariji maloletnik 16 - 18
i građansko-pravnom smislu
do 14 potpuno poslovno nesposobna maloletna lica
14 - 18 ograničeno poslovno sposobna maloletna lica
Inače u slučaj sexa punoetnog lica sa starijim maloletnikom postoji velika opasnost da se proglasi za silovanje ili obljubu...
Ne vadim ti reci iz konteksta, nego ako si rekao da se drustvo pobuni, preciziraj na sta si mislio. Ocigledno je da se uskrati jedno od ta 2 prava.stefanan napisao:Ne vadi mi reci iz konteksta,to sam mislio u apstraktnom smisli i odgovor je na Rakhilov post.
Ovo pitanje za godine deteta je totalno neprimereno. Inace prica stvarno nema svrhe. Pametniji ljudi su jos ranije odustali od objasnjavanja, a ja nesto pokusavam.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Bitno je jer je u tom slučaju kosmička pravda nad pedofilom ipak donekle zadovoljena. Ovako, oni veštiji se pokriju mantijom ili sednu u neku fotelju a oni manje vešti se nanovo vraćaju u društvo iako imaju dijagnozu pedofila.
Nijedan od njih ne strada ni dovoljno blizu kao nedoraslo ljudsko biće kome su naneli doživotnu traumu.
Bitno je jer neko ko je pismen, ume da koristi i internet u 21. veku ili je na čelu jedne organizacije sa 5 miliona vernika i sledbenika ima obraza da izjednači emotivni ili fizički odnos između dve odrasle osobe i jedne odrasle i nedorasle. Bruka...
Nijedan od njih ne strada ni dovoljno blizu kao nedoraslo ljudsko biće kome su naneli doživotnu traumu.
Bitno je jer neko ko je pismen, ume da koristi i internet u 21. veku ili je na čelu jedne organizacije sa 5 miliona vernika i sledbenika ima obraza da izjednači emotivni ili fizički odnos između dve odrasle osobe i jedne odrasle i nedorasle. Bruka...
Boringly average, but also perfect for school run mums

Svaka čast!
O cemu vi drvite, ja ne verujem...
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Poslednja izmena od methane.master u 30 Sep 2014, 23:25, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!

https://www.youtube.com/watch?v=2teJj7vNaQw
- methane.master

Ali mogu slobodno da kazem da su u temi koja je Phd za off topic na forumu, uspeli da naprave off topic.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Tema ima 5% postova celog foruma 

Naravno da je PhD. Da se vidi nivo, ipak se ovde studira.
TT
TT
Do koliko strana uopste moze da ide tema, jel postoji neki limit ?
- methane.master
Znam forum na kome slična tema ima 5-6k postova, daduše ne radi na phpBB, ali ne vidim zašto ne bi moglo i na njemu.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!