Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Re: Dobro veče

Post od blaugrana »

Ima jedan, odvela ga moja drugarica tamo :mrgreen:

Tapatalk
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Budi siguran da ga više nema. :djavo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Odličan i ozbiljan tekst o gay paradi od naših susjeda

http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/133 ... gradu.html
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Odličan jeste ali ozbiljan nije, vidi se iz poslednje rečenice da smo mi bliži Rusiji nego EU, da ne pokrećemo sada tu temu.

Kada god Srbija treba da napravi korak napred ili korak nazad pojavi se pitanje parade ponosa.

Ako želimo u EU moramo poštovati pravila EU a to podrazumeva i tu paradu.

Inače sam protiv parade.

Još dugo će parada biti sredstvo za pritisak na Srbiju!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Zaboravio si da dodas i svaka cast vucicu za samo par meseci je uspeo da napravi neku promenu...
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

:kezo:
samo polako napisao:Odličan jeste ali ozbiljan nije, vidi se iz poslednje rečenice da smo mi bliži Rusiji nego EU, da ne pokrećemo sada tu temu.
Pa i jesmo blizi Rusiji, Kini, Kazakhstanu, i ostalim ''stanima''. Srbistan bato. :)
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Pazite sta pisete, Veliki Brat posmatra :policajac: :uf:

Uhapšen policajac zbog komentara o Vučićevom bratu
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Dusan napisao::kezo:
samo polako napisao:Odličan jeste ali ozbiljan nije, vidi se iz poslednje rečenice da smo mi bliži Rusiji nego EU, da ne pokrećemo sada tu temu.
Pa i jesmo blizi Rusiji, Kini, Kazakhstanu, i ostalim ''stanima''. Srbistan bato. :)
Mala digresija... Pošto vidim da se ponavlja, da napomenem da se ne kaže Srbistan, nego Sirbistan. ;)
Širim haos!
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

To čemu ste vi Bečlije bliže, nas se mnogo ne dotiče. :)
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Evroazijska unija je buducnost. Sve ce to Putin da dovede u red. ;)
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

ftj napisao:Zaboravio si da dodas i svaka cast vucicu za samo par meseci je uspeo da napravi neku promenu...
Od tebe se mogu očekivati ovakve provokacije.
I ranije si to radio.
Razumem da ti je krivo što je ovaj na vlasti ali da si toliko bolesno opterećen nisam očekivao.

:kezo:
Ovo neću ni da komentarišem!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Suština članka je dobra. Niko nije pobedio i svi su izgubili. Kao i puno puta do sada u mnogim prilikama. Ne umemo da postignemo konsenzus ni oko čega.
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Dusan napisao:Evroazijska unija je buducnost. Sve ce to Putin da dovede u red. ;)
:pssst: Pomalo se plašim svih tih što uvode red.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Mi smo zemlja kandidat za pristupanje EU i tu nema povratka. Kraj.
Sve ostale priče o Rusiji, Kini i slično su odlika naših podela koje su kod nas uvek bile surove.
Ako nisi za nas onda si sigurno za njih, kao da ništa treće ili četvrto ne postoji.

Ono za šta se mi zalažemo je sistem nesvrstanosti u debelo podeljenom svetu, naročito u našem okruženju.
Prošla vlast se još zalagala za četiri stuba spoljne politike a to sve više neće biti moguće.

Ali to su neke druge teme.

Treba da budemo svesni da smo potpisnica povelje o ljudskim pravima ako želimo u EU te parade mora biti jer nas bez ispunjavanja svih uslova niko neće primiti.

tek ćemo mi biti u čudu sa nekim zakonima i usklađivanjima,.

mada lično mislim da je narodu dosta ovog haosa i da želi zakone a onda i njihovu primenu a da bi se to postiglo mora da krene reforma pravosuđa...

i to je neka druga tema...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Odličan jeste ali ozbiljan nije, vidi se iz poslednje rečenice da smo mi bliži Rusiji nego EU, da ne pokrećemo sada tu temu.
Ozbiljnost teksta se ne ceni po tome da li se ti slažeš s nekom tezom ili ne. Teza da smo bliži Rusiji je ozbiljna i o njoj se može diskutovati, kao što je ozbiljna i suprotna teza da smo bliži Zapadu. Jedna od dihotomija našeg društva koja traje više od 200 godina je i upravo ta i mnogo naši vladari su se dolazili na vlast i padali na toj podeli.

Tekst je ozbiljan jer je dobro i pismeno napisan, ima razradu i zaključak, merilo se šta će se napisati i vidi se da je uložen napor da se on napiše što je rekost na obično ofrlje odrađenim baljezgarijama po portalima.
Odgovori