Dobro veče
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Dobro veče
Aha ozbiljan je zato što ti kažeš da je ozbiljan i zato što se slažeš sa njim!?
Ja sem slikovitog opisa događaja ne vidim suštinu.
Ako je suština da smo bliži Rusiji nego EU onda nema šta dalje da diskutujem, jer je to daleko od istine a za to imam i argumente.
Ja sem slikovitog opisa događaja ne vidim suštinu.
Ako je suština da smo bliži Rusiji nego EU onda nema šta dalje da diskutujem, jer je to daleko od istine a za to imam i argumente.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Nekako mi se čini da ti je promakla suština, ili barem ne vidimo tu suštinu isto.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
@samo polako
Ne, naravno, ne loži se.
Napisao sam zašto je ozbiljan tekst, a ne zato što sam ja to rekao, tako da je ta banalizacija kao i uvek nepotrebna.
Imaš u tekstu analizu nametanja novih društvenih vrednosti, ulogu protestantizma, holandske političke scene, situacije u Irskoj, itd. Može neko s tim da se složi ili ne složi, ali da bi neko napisao ovakav tekst potrebno je imati malo šire obrazovanje i dobro razumevanje društvene stvarnosti. I sve je to dobro složeno.
Poenta da smo mi bliži Rusiji nije jedina i nije glavna poenta učlanku. Nisam siguran, s obzirom na kratak fitilj koji imaš, da si uopšte pročitao teskt od početka do kraja, nego si se uhvatio za poslednju rečenicu.
Ne, naravno, ne loži se.

Imaš u tekstu analizu nametanja novih društvenih vrednosti, ulogu protestantizma, holandske političke scene, situacije u Irskoj, itd. Može neko s tim da se složi ili ne složi, ali da bi neko napisao ovakav tekst potrebno je imati malo šire obrazovanje i dobro razumevanje društvene stvarnosti. I sve je to dobro složeno.
Poenta da smo mi bliži Rusiji nije jedina i nije glavna poenta učlanku. Nisam siguran, s obzirom na kratak fitilj koji imaš, da si uopšte pročitao teskt od početka do kraja, nego si se uhvatio za poslednju rečenicu.
Poslednja izmena od starac vujadin u 01 Okt 2014, 14:51, izmenjeno 2 puta ukupno.
Kako nismo blizi rusiji?
Otvori novine: covek pred zenom i decom ubio vozaca jer ga je udario autom, deda neki golim rukama pokusao da zaustavi traktor koji ga je naravno pregazio, ...
Ako je tako i u EU, onda neka hvala, to vec imamo.
Otvori novine: covek pred zenom i decom ubio vozaca jer ga je udario autom, deda neki golim rukama pokusao da zaustavi traktor koji ga je naravno pregazio, ...
Ako je tako i u EU, onda neka hvala, to vec imamo.

Nije, u EU su moderni, trpaju se u dupe 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Da, bolji su ovi naši oni trpaju nos gde se drugi trpaju u dupe 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Izgleda da buraz pali. Dosta mu je ove sranje Srbije, gde murija pendreci posten svet.

- samo polako
Sve te informacije koje ti pominješ ima svaki novinar u informativnoj redakciji. Treba samo da ih složi što je ovaj i uradio.starac vujadin napisao:@samo polako
Ne, naravno, ne loži se.Napisao sam zašto je ozbiljan tekst, a ne zato što sam ja to rekao, tako da je ta banalizacija kao i uvek nepotrebna.
Smatran da sam ovim opovrgao tvrdnju da ga nisam ni pročitao a etiketu kratkog fitilja sam očekivao od tebe.
Ali hoću ponetu, jasno stoji u zaključku teksta i zbog toga ga mogu nazvati čak i tendencioznim.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Jasno si opovrgao ono što sam napisao i pokazao si nam da si pročitao tekst. Diskusija je završena.
Ovo sto si napisao je kao tipican bot komentar na b92 ili Blicu.samo polako napisao:Mi smo zemlja kandidat za pristupanje EU i tu nema povratka. Kraj.
Sve ostale priče o Rusiji, Kini i slično su odlika naših podela koje su kod nas uvek bile surove.
Ako nisi za nas onda si sigurno za njih, kao da ništa treće ili četvrto ne postoji.
Ono za šta se mi zalažemo je sistem nesvrstanosti u debelo podeljenom svetu, naročito u našem okruženju.
Prošla vlast se još zalagala za četiri stuba spoljne politike a to sve više neće biti moguće.
Ali to su neke druge teme.
Treba da budemo svesni da smo potpisnica povelje o ljudskim pravima ako želimo u EU te parade mora biti jer nas bez ispunjavanja svih uslova niko neće primiti.
tek ćemo mi biti u čudu sa nekim zakonima i usklađivanjima,.
mada lično mislim da je narodu dosta ovog haosa i da želi zakone a onda i njihovu primenu a da bi se to postiglo mora da krene reforma pravosuđa...
i to je neka druga tema...
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Zasto pisete u ovoj temi te stvari?
- samo polako
starac vujadin napisao:Jasno si opovrgao ono što sam napisao i pokazao si nam da si pročitao tekst. Diskusija je završena.

Bila je završena još po tvom objavljivanju.

Blago tebi kada čitaš tamo komentare!Dusan napisao: Ovo sto si napisao je kao tipican bot komentar na b92 ili Blicu.
Mi smo samo nastavili ono što je započeto 15 strana pre, i nisam je ja započeo!McGruja napisao:Zasto pisete u ovoj temi te stvari?
Uostalom ako nema politike onda je potpuno ukinite sa foruma!