Ja ne verujem koliko sam glupu situaciju imao večeras, srećom sa minimalnim posledicama.
Oterao sam kola na pranja na četke na OMV, i bio auto jedan ispred mene sa čini mi se dve devojke unutra. Ode taj auto unutra, predpranje, ulazim ja u tunel, točak ulazi u onaj vodič i krećemo. Dolazim do kraja, i auto ispred stoji, klizač me vuče jer sam još na sušenju i u jednom trenutku me jako približi autu ispred i osetim i čujem udarac. Sad gledam, da li su se kola udarila ili sam lupio tj klizač došao do graničnika.. Još tako dva "udarca" i auto ispred ode. Vidim svetli zeleno za polazak, sad ne znam da li je meni ili njemu, međutim kako je sledeći auto iza nailazio ja lepo pođem. Mislio sam da nije udarac jer se baš tupo čulo i osetilo, kao kad točkom dođem do ivičnjaka, a i branik mi je napukao pa kontam da bi krckalo.
Međutim kad sam se parkirao vidim da mi fali lajsna
Ladno je vozač ispred ostao da stoji, možda čak i otišao unazad bem li ga, toliko dugo da nas je automatska perionica čuknula
Lajsnu sam posle našao, al su žabice malo otišle tako da ću novu, srećom pa nisu skupe.