Meni se i dzem od sipka svidja.stefanan napisao:Da,oldskul fazon
Jos ja kazem kevi da ne stavlja mnogo secera,razvalim se od jela
Mada i kajsija dere
Sipak ne gotivim, nekako mi je kasast.H4wkeye napisao:Meni se i dzem od sipka svidja.stefanan napisao:Da,oldskul fazon
Mada i kajsija dere
@Vladapetr eh kome slatkisi nisu problem?Ja ih ne jedem nesto puno ali me nekad uhvati kriza neka pojeo bi pola tone
Jedna od zdravijih namirnica. Izuzetan antioksidans za prevenciju raka debelog creva.Delija napisao:Masno, otuzno, odvratno...
Ja tamanim medeno srce trenutnostefanan napisao:Sipak ne gotivim, nekako mi je kasast.H4wkeye napisao:Meni se i dzem od sipka svidja.stefanan napisao:Da,oldskul fazon
Mada i kajsija dere
@Vladapetr eh kome slatkisi nisu problem?Ja ih ne jedem nesto puno ali me nekad uhvati kriza neka pojeo bi pola tone
I ja imam taj problem sa krizom, evo bas danas i juce. Bukvalno sam pojeo sam vise slatkisa nego od 1. jula pa do sad. Veliku kesu onih Lind kuglica od cokolade, kesu bombona,jos jednu cokoladu, veliki monster i plus normalni obroci![]()
Ovaj krem sa steviom obecava
Pokušavao sam da se nateram da pijem kafu sa steviom i nema šanse. Osećam je i smeta mi.Vladapetr napisao:Stevija mi se sviđa jer ne osetim razliku u odnosu na pravi šećer, konkretno ona gore čokolada je 99% ukusa standardne mlečne čokolade. Možda je jedna od osoba kojima sam dao da probaju osetio razliku. Takođe, ni u kafi i čaju ne osetim razliku koju sam osećao sa natrenom i ostalim zaslađivačima...
nidza napisao:Jedna od zdravijih namirnica. Izuzetan antioksidans za prevenciju raka debelog creva.Delija napisao:Masno, otuzno, odvratno...