Eh da, bio sam u Grandu juče. Pitao ih za onaj lizing i povraćaj PDVa. Za razliku od @Darko viđenja situacije, oni to vide drugačije. Ni govora o avansnom povraćaju PDVa, osim za plaćene rate. Vozilo je u vlasništvu lizing kuće.
Pričao sam sa još par ljudi i svima je nelogično. Kada mi dođu knjigovođe, pitaću ih, ovi su dosta toga videli za života, uvek imaju dobro tumačenje, propraćeno odgovarajućim članom, zakonom, pravilnikom...
--
Meni zapelo za oko:
1. H-RV pozitivno iznenađenje. Očekivano skuplji od sličnih, ali je dobar. Posebno naslon za ruku i menjač. Mogli bi bolje ozbačiti gde se prilazi salonu.
2. Sedišta na C4 Cactusu. Neobično mekana i na oko lepa. Pozadi leptir staklo?! Svi Citrusi su nekako čudne plastike, u odnosu na cenu... Negativno iznenađenje uopšteno.
3. Ignis pozadi ima dva sedišta i oba se pomeraju uzdužno, ekstra fora. Mali je, pre svega uzan, ali je dobra fora. SCross je bolji nego što sam očekivao. Što je u paketu to je, nema filozofije sa opremom.
4. Navara je ludilo, pikap u fulu. QQ jedini ima panoramu sa neprovidnom zavesom, od onih koje videh.
5. Na Dusteru više ne zveče vrata, ala konzerva.
6.500x i Renegade su zanimljivi. 500l (Lounge i Cross) je sasvim OK auto za te pare bar u salonu.
7. U Aroni nikako da se smestim za volan.
8. Opelov Crossland ima još jedan i onda čekanje do oktobra? Mokka skupa, Grandland velik.
9. Slučajno opazih SsangYong u Ehomu, u prolazu. Htedoh pogledati Tivoli, kad sam već tu, ali su utekli sa posla pre 15h

10. Još CX3 i XC40 i video sam sve što se prodaje u Srbiji, od krosovera/manjih SUVova

Hyu sam video Kona/Tucson, nisam video Stonic/Sportage.
Uopšteno, ima basic paketa, poneki osrednji, i napucani. Nekima je naručivanje po želji kao da si im šamar lupio.
Ne, ne kupujem auto.
TT