Fiat 500L
Re: Fiat 500L
Nisam siguran, FAS je trebao da dobije novi model pre par nedelje, ali od toga nista.
Novi modeli su preusmereni u Poljsku. Cak i u varijanti, kad smo ubedljivo najmanje placena radna snaga, u FIAT sistemu, posao ne ide kod nas.
Novi modeli su preusmereni u Poljsku. Cak i u varijanti, kad smo ubedljivo najmanje placena radna snaga, u FIAT sistemu, posao ne ide kod nas.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Štrajk, grebanje, kilav put i pruga....
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Plus je fabruka u Poljskoj mnogi veća. Tu se prave i motori.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Danas je bitnije kako radi marketing neke kompanije od jednog izveštaja, pa makar i vrlo uticajne institucije. Toyota je imala više puta na stotine hiljada povlačenja nekih modela, pa se i dalje odlično prodaje.
Inače, ovaj izveštaj ja vidim kao izveštaj o zadovoljstvu kupaca, a ne pouzdanosti. Da li neki 500L stao na putu zbog menjača ili nečeg drugog, to treba videti. Multimedijalni sistem se lako zameni novom verzijom, a menjač ako ne odgovara treba da ga zamene ili bar da ponude alternativu. Ne znam što je problem da ponude manuelca, kad ga već imaju za EU.
Inače, ovaj izveštaj ja vidim kao izveštaj o zadovoljstvu kupaca, a ne pouzdanosti. Da li neki 500L stao na putu zbog menjača ili nečeg drugog, to treba videti. Multimedijalni sistem se lako zameni novom verzijom, a menjač ako ne odgovara treba da ga zamene ili bar da ponude alternativu. Ne znam što je problem da ponude manuelca, kad ga već imaju za EU.
Posetite www.garaza.rs !
Manuelac u Americi? 

Sledeće godine izlazi facelift, valjda će biti nekih većih dorada.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nidžo, jedno vreme su bili sve popularniji manuelci, pre 2 godine recimo, ali vidim po najnovijim informacijama da ih opet ima sve manje.
Posetite www.garaza.rs !
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Odlican grafik, upravo tako oni dozivljavaju raspored brzina na manuelnom menjacu 
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
- RobiNS
- Pridružio se: 30 Dec 2012, 09:03
- Garaža: Vitara 2019 Premium 1.0, Yamaha X Max 125
Joj
zavera protiv nas...
"U najnovijem istraživanju pouzdanosti modela koji se prodaju na tržištu SAD, koje je sproveo Consumer Reports (CR), automobilska marka FIAT zauzela je poslednje mesto na listi 28 brendova. Anketa je pokazala i da je FIAT 500L najlošije plasirani automobil od 248 modela koji su obuhvaćeni ovim ispitivanjem."
http://www.b92.net/automobili/aktuelno. ... _id=917831
nije strašno, žale se na automatski menjač....
jedan komentar - Mislim kako to sad japanci na prva tri mesta, mercedes na 25. a golfa nema nigde?

"U najnovijem istraživanju pouzdanosti modela koji se prodaju na tržištu SAD, koje je sproveo Consumer Reports (CR), automobilska marka FIAT zauzela je poslednje mesto na listi 28 brendova. Anketa je pokazala i da je FIAT 500L najlošije plasirani automobil od 248 modela koji su obuhvaćeni ovim ispitivanjem."
http://www.b92.net/automobili/aktuelno. ... _id=917831
nije strašno, žale se na automatski menjač....
jedan komentar - Mislim kako to sad japanci na prva tri mesta, mercedes na 25. a golfa nema nigde?
Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
- RobiNS
- Pridružio se: 30 Dec 2012, 09:03
- Garaža: Vitara 2019 Premium 1.0, Yamaha X Max 125
Izvinjavam se, nisam u toku.
znači rešeno
p.s DŽABA OVO PRAĆENJE TEME, kad meni ne stiže.... kako kad
znači rešeno

p.s DŽABA OVO PRAĆENJE TEME, kad meni ne stiže.... kako kad
Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
Moglo je i gore da bude, da su im masovno ubacili felerican motor...
....ili kocnice.
....ili kocnice.

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Prodali bi 2 komada mesecnotrojanac napisao: Ne znam što je problem da ponude manuelca, kad ga već imaju za EU.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...