Ovo kod tebe u servisu ?

Ima GT problem pri izuzetnim maltretiranjima po vlaznom. Jeste 560 konjicica M6. Doduse on maltretira auto mnogo vise nego bilo koji napredniji vozac. Zato ga je TT, pa sada i RT zamenio. Inace za Navak namerno nisam hteo nista da pisem, da ostavim Trojketu eksluzivu i faktor iznenadjenja, ali nema veze.
  Ima GT problem pri izuzetnim maltretiranjima po vlaznom. Jeste 560 konjicica M6. Doduse on maltretira auto mnogo vise nego bilo koji napredniji vozac. Zato ga je TT, pa sada i RT zamenio. Inace za Navak namerno nisam hteo nista da pisem, da ostavim Trojketu eksluzivu i faktor iznenadjenja, ali nema veze.

Mislio sam uglavnom "normalne" voznje ne divljanja i voznjom na stazi.;-)dragan napisao:ja bih sa 30k bio ekstra zadovoljan...
Takođe. Još vozim gumu koja važi za izdržljivije po testovima iz 2012. Nemam pojma sta sad da uzmem. Dunlop Blueresponse možda, malo da odmorim uši.dragan napisao:ja bih sa 30k bio ekstra zadovoljan...
Znam auto i poznajem vlasnika, lik je ladno vulkanizer u agrohimu+ drzi svoju privatnu vulkanizersku... Nikad mi nece biti jasan.Day Walker napisao: