@Trojanac @ljubitelj... covek koji mi je ugradio travu rekao je da nikako ne koristim trimer vec iskljucivo kosilicu iz vise razloga.
Pa sam mislio da kupim tu najmanju Vilager od 1000w. Trenutno je na akciji 6990 dinara.
Uglavnom planiram da ubuduce prosirim ovaj travnjak jos za desetak kvadrata pa mislim da ce mi lepo sluziti.
Kosilica je mnogo bolja za travu, te kosilice su sve slične, eventualno mozes da pogledaš MTD kosilice kod Madjara one su malo kvalitetnije.
Trimeri su dobri za neke teze pristupačne krajeve kao sto su kanali, gde je neravno i sl.
Dobar je i trimer kada se naviknes, ja dosta brze pokosim trimerom, pogotovo sto su nam krtice razjebale celo dvoriste, a i veliko je, sa dosta drveca i gluposti koje moraju da se zaobidju.
Za vecu travu je trimer vrh.
Za 15m2 bih uzeo najslabiju elektricnu kosacicu i brz brige.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Uzeo sam bas tu jeftinu sa slike gore za 7k. Probao sam je i radi i sisa odlicno. Za te pare sam zadovoljan.
Ima korpu od 28 litara i tri nivoa podesavanja visine.
Ja imam neki 19xx villager trimer i odlicno se pokazao. Cuo sam da ovi iz zelenila takodje koriste Villager.
Sa njim sam za sada isekao omanju sumicu uz pomoc nekog tanjira sa simuliranim lancem od motorne testere na kraju, a trave sam isekao jedno 50 ari ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Kojim lepkom lepiti onu meku plastiku, ne znam tačan naziv ali je kao crevo usisivača ali sa jako debelim zidom? Slomio sam detetu ručku na nekoj igračci (konjiću), pa da to skrpim pre nego primeti
Probao sam gel super-lepak, ne hvata se.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Znam da je cale probao crevo usisivaca na razne nacine da sredi, ali na kraju je samo traka sa spoljne strane (= ruzno) radila posao.
Pistolj sa vrucim lepkom je odradio posao samo privremeno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...