Svratio danas u Media Markt-u i redom iscackao sve telefone.
-iPhone 5 je klasicno odlican, sve radi trenutno, nema bagovanja (kao da cita misli), lepo lezi u ruci ali mana mu je cena
- HTC One X i X+, na prvi pogled nema velike razlike izmedju njih i ako postoje (mada licno mislim da nisu vredne 150chf vece cene)...oba modela rade odlicno, Sense UI klasicno super, kvalitet izrade malo bolji nego kod Samsunga itd.
- Xperia T model koji me je prijatno iznendaio jer iako ima reliativno slabiji hardver od S3 i X+, mogu da kazem da radi sasvim pristojno, lepo lezi u ruci, brz je i slika na ekranu jako lepa i ostra (kod HTC-a mi je npr. za klasu losija nego kod njega)
- HTC 8x me je licno najvise odusevio od svih samo zbog Win8...ono radi odlicno, sve je trenutno (kao kod iOS-a) i UI nije komplikovan...ne svidja mi se konkretno taj model HTC-a ali verujem da ce se polako pojavljuvati raznovrsni modeli, pa bi tu nesto moglo da se izabere
- S3 mi je bio totalno neinteresantan...uopste mi nije jasno kako taj telefon uzima prvo mesto na svim mogucim listama najpopularnijih telefona
Licno ne znam sta bih uzeo...ako bih ostao na androidu, verovatno bih uzeo Xperiu T ili mozda da sacekam da probam Lumiu 920...nemam pojma.
Mozda se isplati da sacekam HTC Droid DNA za evropsko trziste...
...malo je duzi od S3 ali zato ima 5" hd ekran, 2GB rama i jos po nesto bolje