Bas su "imali muda" da se na nekog starijeg iskaljuju

https://www.youtube.com/watch?v=gloZinJo3q0
http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/5647 ... -internetu
Za batine samo takve.BAJKER napisao:Subotica: Mladići napali staricu, pa se hvalili na internetu![]()
Bas su "imali muda" da se na nekog starijeg iskaljuju![]()
https://www.youtube.com/watch?v=gloZinJo3q0
http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/5647 ... -internetu
To, logikom nije problem nista imati iz interesa, npr. auto registrovan na invalida, da karikiram. Ja mogu da kenjam o mojoj drzavi jer em je moja, em je nisam birao, ali necu da uzmem drzavljanstvo i da onda tupim kako tamo ne valja, nije mi to bas u redu.Grujic napisao:Pa ovde bi se mnogi usrali u gaće da ne opljunu po svom narodu a državljani su Srbije, treba onda da se odreknu?Floyd napisao:Nelogicno je sto pljuje drzavu ciji je drzavljanin. Jbt, pa rat je i poceo zbog principa "necemo sahovnicu", zbog tih principa je tad sve stavljeno na kocku... a sad jebes principe i sahovnica je ok ako ti ista omogucuje sverc kobasica iz Madjarske (pre deset godina) ili rad na beckim baustelama (danas).TDI napisao:Čovek ima hrvatsko drzavljanstvo, jer je po njegovoj prici rodjen tamo. I to pravo mu pripada. I naravno da treba maksimalno to da iskoristi. I to ne znaci da je on covek bez principa i karaktera. I naravno da će voleti Srbiju i ložiti se na ono sto je srpsko jer je Srbin. Ne vidim sta je tu nenormalno, sizofreno, nelogično itd.
Inače, ja stvarno ne vidim šta je problem ako čovek ima njihov pasoš iz interesa. A pre svega, nisam video da je on nešto ekstremno pisao, bio je u stilu budala ima svugde, šanse za sranje nisu velike ali postoje i to mi ne treba. Šta je tu drugačije od stava dobrog dela?
Što se pasoša tiče, ne znam kakav je to sad princip da moraš da neki narod voliš ako imaš pasoš njihove države? Nema tu nikakvog licemerja, to kako se tretira na zapadu je njihova stvar, kod nas to ima malo drugačije značenje i po tome se gleda da li bi bio licemer u ovom slučaju. Ako bi se decidno izjašnjavao kao nacija te države onda da, u suprotnom ne vidim problem da čovek sebi otvori vrata ako ima dugoročni plan za dalje.
Ako se primeni ta logika može da se ode mnogooo daleko. Npr, zašto je Dzoni radio u tamo gde je radio ako je mislio da su ludaci? Što nije batalio odlazak?
Vidiš, ja sam bio u RUS samo godinu dana, ali meni je bilo normalno da se uklopim-koliko mogu naravno. Logično mi je, ipak sam ja kod njih došao da radim, jel.Dzoni_m napisao:
Ja sam ziveo u drzavi gde nisam hteo da se uklopim jer sam znao da sam tu privremeno. To je uzas. Ako ikada ponovo odem u bogatiju zemlju, necu nositi Total TV, necu se druziti samo sa nasim ljudima, necu grabiti svaku priliku da "odem kuci".
Korisnije bi bilo da bude prinudni drustveno korisni rad i to od najmanje dve-tri godine zatvorenog tipa, dakle nema slobode!Scuderia napisao: Za batine samo takve.
Pravo pitanje...A i mene zanima odgovor na isto. Evo ja bi prvi uzeo. A isto sam srpski nacionalista. I uzeo bi Hrvatski pasos zbog ovoga sto je Rale rekao, pa neka budem sta hocu za druge. Ali ne vidim zasto bi me bolo stramota da se borim da vratim bar deo onoga sto je mojoj porodici oteto, a pripadalo joj je.Ralee napisao:Ljudi osudiste coveka na pravdi boga. Nego me bas interesuje ko od vas ne bi uzeo pasos,kao uslov da bi mu se vratila dedovina, ili da bi mozda mogao njime da ostvari spokoj sebi i svojoj porodici, na keca da je ne znam koje banana drzave.
Pa niko i ne kaze da je problem uzeti pasos ciji god, pa cak i iz koristi, sve to je ok - nego glupo je biti srpski nacionalista sa hrvatskim pasosem, jebemu mater ako to nije smesno.Ralee napisao:Ljudi osudiste coveka na pravdi boga. Nego me bas interesuje ko od vas ne bi uzeo pasos,kao uslov da bi mu se vratila dedovina, ili da bi mozda mogao njime da ostvari spokoj sebi i svojoj porodici, na keca da je ne znam koje banana drzave.
Brate, podojiste coveka da je licemer i da je smesno to sto ima hr pasos i sto misli to sto misli.Rakhil napisao:To, logikom nije problem nista imati iz interesa, npr. auto registrovan na invalida, da karikiram. Ja mogu da kenjam o mojoj drzavi jer em je moja, em je nisam birao, ali necu da uzmem drzavljanstvo i da onda tupim kako tamo ne valja, nije mi to bas u redu.Grujic napisao:Pa ovde bi se mnogi usrali u gaće da ne opljunu po svom narodu a državljani su Srbije, treba onda da se odreknu?Floyd napisao:Nelogicno je sto pljuje drzavu ciji je drzavljanin. Jbt, pa rat je i poceo zbog principa "necemo sahovnicu", zbog tih principa je tad sve stavljeno na kocku... a sad jebes principe i sahovnica je ok ako ti ista omogucuje sverc kobasica iz Madjarske (pre deset godina) ili rad na beckim baustelama (danas).TDI napisao:Čovek ima hrvatsko drzavljanstvo, jer je po njegovoj prici rodjen tamo. I to pravo mu pripada. I naravno da treba maksimalno to da iskoristi. I to ne znaci da je on covek bez principa i karaktera. I naravno da će voleti Srbiju i ložiti se na ono sto je srpsko jer je Srbin. Ne vidim sta je tu nenormalno, sizofreno, nelogično itd.
Inače, ja stvarno ne vidim šta je problem ako čovek ima njihov pasoš iz interesa. A pre svega, nisam video da je on nešto ekstremno pisao, bio je u stilu budala ima svugde, šanse za sranje nisu velike ali postoje i to mi ne treba. Šta je tu drugačije od stava dobrog dela?
Što se pasoša tiče, ne znam kakav je to sad princip da moraš da neki narod voliš ako imaš pasoš njihove države? Nema tu nikakvog licemerja, to kako se tretira na zapadu je njihova stvar, kod nas to ima malo drugačije značenje i po tome se gleda da li bi bio licemer u ovom slučaju. Ako bi se decidno izjašnjavao kao nacija te države onda da, u suprotnom ne vidim problem da čovek sebi otvori vrata ako ima dugoročni plan za dalje.
Ako se primeni ta logika može da se ode mnogooo daleko. Npr, zašto je Dzoni radio u tamo gde je radio ako je mislio da su ludaci? Što nije batalio odlazak?
Nije branja nista ekstremno ni rekao, ali nije mu se nista ekstremno ni prigovorilo da poteze Sonju Biserko (WTF?) i slicne gluposti. Evo, ja ne volim Hrvate ni Hrvatsku, bas ih antipatisem mnogo, a srpski nacionalisti mi (kao i svi drugi nacionalisti) idu na jaja, i sta sad?
Ovo će biti zanimljivo. Ja sam već jednom čuo odgovor na slično pitanje, nema šanse da propustim novu prilikuMr.Rotor napisao:Rakhil šta misliš kad kažeš srpski nacionalista? Kako ti zamišljaš te ljude?
Ne mislim ništa loše. Samo me zanima.