Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od BAJKER »

Subotica: Mladići napali staricu, pa se hvalili na internetu :glavomuzid:

Bas su "imali muda" da se na nekog starijeg iskaljuju :twisted:
https://www.youtube.com/watch?v=gloZinJo3q0
http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/5647 ... -internetu
Slika
Korisnikov avatar
!GOR
Reactions:
Pridružio se: 08 Maj 2012, 20:46
Garaža: Audi A5 Sportback FL

Post od !GOR »

U vezi dvojnog drzavljanstva, konkretno hrvatskog kojeg i ja imam. Nije sve tako jednostavno jer se ono moralo uzeti da bi se ostvarila prava na vekovnu imovinu sa koje su nas oterali. Lako je vama Svajcarcima likovati o moralu.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

+1

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Slika
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

BAJKER napisao:Subotica: Mladići napali staricu, pa se hvalili na internetu :glavomuzid:

Bas su "imali muda" da se na nekog starijeg iskaljuju :twisted:
https://www.youtube.com/watch?v=gloZinJo3q0
http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/5647 ... -internetu
Za batine samo takve.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Grujic napisao:
Floyd napisao:
TDI napisao:Čovek ima hrvatsko drzavljanstvo, jer je po njegovoj prici rodjen tamo. I to pravo mu pripada. I naravno da treba maksimalno to da iskoristi. I to ne znaci da je on covek bez principa i karaktera. I naravno da će voleti Srbiju i ložiti se na ono sto je srpsko jer je Srbin. Ne vidim sta je tu nenormalno, sizofreno, nelogično itd.
Nelogicno je sto pljuje drzavu ciji je drzavljanin. Jbt, pa rat je i poceo zbog principa "necemo sahovnicu", zbog tih principa je tad sve stavljeno na kocku... a sad jebes principe i sahovnica je ok ako ti ista omogucuje sverc kobasica iz Madjarske (pre deset godina) ili rad na beckim baustelama (danas).
Pa ovde bi se mnogi usrali u gaće da ne opljunu po svom narodu a državljani su Srbije, treba onda da se odreknu? :)

Inače, ja stvarno ne vidim šta je problem ako čovek ima njihov pasoš iz interesa. A pre svega, nisam video da je on nešto ekstremno pisao, bio je u stilu budala ima svugde, šanse za sranje nisu velike ali postoje i to mi ne treba. Šta je tu drugačije od stava dobrog dela?
Što se pasoša tiče, ne znam kakav je to sad princip da moraš da neki narod voliš ako imaš pasoš njihove države? Nema tu nikakvog licemerja, to kako se tretira na zapadu je njihova stvar, kod nas to ima malo drugačije značenje i po tome se gleda da li bi bio licemer u ovom slučaju. Ako bi se decidno izjašnjavao kao nacija te države onda da, u suprotnom ne vidim problem da čovek sebi otvori vrata ako ima dugoročni plan za dalje.

Ako se primeni ta logika može da se ode mnogooo daleko. Npr, zašto je Dzoni radio u tamo gde je radio ako je mislio da su ludaci? Što nije batalio odlazak?
To, logikom nije problem nista imati iz interesa, npr. auto registrovan na invalida, da karikiram. Ja mogu da kenjam o mojoj drzavi jer em je moja, em je nisam birao, ali necu da uzmem drzavljanstvo i da onda tupim kako tamo ne valja, nije mi to bas u redu.
Nije branja nista ekstremno ni rekao, ali nije mu se nista ekstremno ni prigovorilo da poteze Sonju Biserko (WTF?) i slicne gluposti. Evo, ja ne volim Hrvate ni Hrvatsku, bas ih antipatisem mnogo, a srpski nacionalisti mi (kao i svi drugi nacionalisti) idu na jaja, i sta sad?
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Dzoni_m napisao:
Ja sam ziveo u drzavi gde nisam hteo da se uklopim jer sam znao da sam tu privremeno. To je uzas. Ako ikada ponovo odem u bogatiju zemlju, necu nositi Total TV, necu se druziti samo sa nasim ljudima, necu grabiti svaku priliku da "odem kuci".
Vidiš, ja sam bio u RUS samo godinu dana, ali meni je bilo normalno da se uklopim-koliko mogu naravno. Logično mi je, ipak sam ja kod njih došao da radim, jel.

Doduše ja sam takav. Jbg kroz metro kad sam išao, trudio sam se da ne zakačim nikog pa ni slučajno.

Sa našima sam izgubio volju da se družim posle prvih 48h: koliko najgore osobine mogu da isplivaju na površinu u onom fazonu "daleko sam od kuće ovde me niko ne zna i mogu da radim šta hoću", je strašno.

Duple živote koji mnogi imaju, neću da komentarišem uopšte.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Ljudi osudiste coveka na pravdi boga. Nego me bas interesuje ko od vas ne bi uzeo pasos,kao uslov da bi mu se vratila dedovina, ili da bi mozda mogao njime da ostvari spokoj sebi i svojoj porodici, na keca da je ne znam koje banana drzave.
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Scuderia napisao: Za batine samo takve.
Korisnije bi bilo da bude prinudni drustveno korisni rad i to od najmanje dve-tri godine zatvorenog tipa, dakle nema slobode!
Slika
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Ralee napisao:Ljudi osudiste coveka na pravdi boga. Nego me bas interesuje ko od vas ne bi uzeo pasos,kao uslov da bi mu se vratila dedovina, ili da bi mozda mogao njime da ostvari spokoj sebi i svojoj porodici, na keca da je ne znam koje banana drzave.
Pravo pitanje...A i mene zanima odgovor na isto. Evo ja bi prvi uzeo. A isto sam srpski nacionalista. I uzeo bi Hrvatski pasos zbog ovoga sto je Rale rekao, pa neka budem sta hocu za druge. Ali ne vidim zasto bi me bolo stramota da se borim da vratim bar deo onoga sto je mojoj porodici oteto, a pripadalo joj je.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Ralee napisao:Ljudi osudiste coveka na pravdi boga. Nego me bas interesuje ko od vas ne bi uzeo pasos,kao uslov da bi mu se vratila dedovina, ili da bi mozda mogao njime da ostvari spokoj sebi i svojoj porodici, na keca da je ne znam koje banana drzave.
Pa niko i ne kaze da je problem uzeti pasos ciji god, pa cak i iz koristi, sve to je ok - nego glupo je biti srpski nacionalista sa hrvatskim pasosem, jebemu mater ako to nije smesno.
Za uzlov za povrat imovine prvi put cujem, ali ok, ostavljam prostora da tako mora.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Mr.Rotor »

Rakhil šta misliš kad kažeš srpski nacionalista? Kako ti zamišljaš te ljude?

Ne mislim ništa loše. Samo me zanima.
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Ja bih ga uzeo da mogu odmah, zbog mnogo banalnijih razloga: da ga imam radio bih u nekoj "obećanoj" zemlji sigurno.

Ne bi me bilo blam ni najmanje. Koristoljublje, je na žalost greh koji je u Srbistanu jako poželjan. :srbin:

Nije se Rakhil dobro izrazio, heteo je da kaže SrBskih Nacionalista. :D

Za mene su to ultranacionalisti, nacisti zovi ih kako hoćeš. Ne moraš da ih zamljišljaš, bilo ih je pomedijima....
Poslednja izmena od superboss u 04 Jun 2015, 00:29, izmenjeno 1 put ukupno.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Rakhil napisao:
Grujic napisao:
Floyd napisao:
TDI napisao:Čovek ima hrvatsko drzavljanstvo, jer je po njegovoj prici rodjen tamo. I to pravo mu pripada. I naravno da treba maksimalno to da iskoristi. I to ne znaci da je on covek bez principa i karaktera. I naravno da će voleti Srbiju i ložiti se na ono sto je srpsko jer je Srbin. Ne vidim sta je tu nenormalno, sizofreno, nelogično itd.
Nelogicno je sto pljuje drzavu ciji je drzavljanin. Jbt, pa rat je i poceo zbog principa "necemo sahovnicu", zbog tih principa je tad sve stavljeno na kocku... a sad jebes principe i sahovnica je ok ako ti ista omogucuje sverc kobasica iz Madjarske (pre deset godina) ili rad na beckim baustelama (danas).
Pa ovde bi se mnogi usrali u gaće da ne opljunu po svom narodu a državljani su Srbije, treba onda da se odreknu? :)

Inače, ja stvarno ne vidim šta je problem ako čovek ima njihov pasoš iz interesa. A pre svega, nisam video da je on nešto ekstremno pisao, bio je u stilu budala ima svugde, šanse za sranje nisu velike ali postoje i to mi ne treba. Šta je tu drugačije od stava dobrog dela?
Što se pasoša tiče, ne znam kakav je to sad princip da moraš da neki narod voliš ako imaš pasoš njihove države? Nema tu nikakvog licemerja, to kako se tretira na zapadu je njihova stvar, kod nas to ima malo drugačije značenje i po tome se gleda da li bi bio licemer u ovom slučaju. Ako bi se decidno izjašnjavao kao nacija te države onda da, u suprotnom ne vidim problem da čovek sebi otvori vrata ako ima dugoročni plan za dalje.

Ako se primeni ta logika može da se ode mnogooo daleko. Npr, zašto je Dzoni radio u tamo gde je radio ako je mislio da su ludaci? Što nije batalio odlazak?
To, logikom nije problem nista imati iz interesa, npr. auto registrovan na invalida, da karikiram. Ja mogu da kenjam o mojoj drzavi jer em je moja, em je nisam birao, ali necu da uzmem drzavljanstvo i da onda tupim kako tamo ne valja, nije mi to bas u redu.
Nije branja nista ekstremno ni rekao, ali nije mu se nista ekstremno ni prigovorilo da poteze Sonju Biserko (WTF?) i slicne gluposti. Evo, ja ne volim Hrvate ni Hrvatsku, bas ih antipatisem mnogo, a srpski nacionalisti mi (kao i svi drugi nacionalisti) idu na jaja, i sta sad?
Brate, podojiste coveka da je licemer i da je smesno to sto ima hr pasos i sto misli to sto misli.

Poredjenje bas i nije isto jer on pasos ima po sveukupno cistijoj (da kazeno tako) osnovi nego sto je jurenje invalida da bi na njega regao kola.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Mr.Rotor napisao:Rakhil šta misliš kad kažeš srpski nacionalista? Kako ti zamišljaš te ljude?

Ne mislim ništa loše. Samo me zanima.
Ovo će biti zanimljivo. Ja sam već jednom čuo odgovor na slično pitanje, nema šanse da propustim novu priliku :mrgreen:
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Odgovori