Domaće auto emisije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Domaće auto emisije

Post od pedja »

Osim oko NG, Deda Mraz je ipak DM...

Tapa

Korisnikov avatar
AleksandarAca
Reactions:
Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance

Post od AleksandarAca »

Sto kazu zanimljivije mi da gledam farbu kako se susi nego Bartu :D

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

dekiv68
Reactions:
Pridružio se: 20 Mar 2013, 19:38

Post od dekiv68 »

Emisija SAT: Testiramo – benzin, hibrid i struju iz Nemačke, Češke i Koreje
Kako iritantno kad na prikazu Opel Granndlanda 20 puta, bespotrebno, ponovi "Opelovo rešenje za Opelov automobil".
Inače, u zadnje vreme su poprilično nezanimljivi tako da često ubrzavam sadržaj. Napadna mi je Alvirovićeva i Gigićeva "duhovitost", a Alvirović i dalje maše rukama ko jelen rogovima
Korisnikov avatar
propeler
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 12:28
Garaža: Honda CRV 1.6 i-DTEC mk4

Post od propeler »

Ma svi ovi domaći voditelji auto emisija što na TV što na YT su negledljivi. Jedini koji mi je gotivan i mogu da odgledam i odslušam mi je Juraj Šebalj, svi ostali glume pred kamerama, mašu rukama i recituju uz neke pokušaje humora, dramatizacije ili šta već... totalno neprirodno. Budući klasici su mi isto bili OK ali u zadnje vreme su mi emisije dosadne pa često započnem, gledam par minuta i prekinem jer mi je sve nekako već viđeno.
Civic EG3 - ex, Prelude BB9 - ex, Civic VTI - ex, Celica TS - ex, Civic Type R - ex, Civic Type S - ex, CRV mk4 - now
dekiv68
Reactions:

Post od dekiv68 »

Trenutno mi je zanimljiv Turbo priče, istorijski edukativan. Recimo:Auto koji je ODBIO DA UMRE | Hindustan Ambassador
milekmilek
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2017, 14:29

Post od milekmilek »

Što bi rekli, je l' j..... vi šta i zašto ne? Mnogo ste se razmazili. Meni je SAT ok i rado ga gledam. Naravno, i ja preskačem ono što me ne interesuje.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

YT speed na 1.5x i prst na obaraču.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Moj stric je 1992. godine gostovao u emisiji SAT na RTS1 i to ga je lično Mirko Alvirović pozvao nakon pisma koje je moj stric poslao (tada su gledaoci pisali pisma...) u kome je sugerisao Mirku da se ne kaže FolCvagen nego Volksvagen. Ovaj se nije uvredio, nije bacio pismo, nego je zvao strica, ugostio ga u emisiji i dao mu je kao jedan od poklona Burago automobilčić. Eto, to je bio Mirko.
A Mladen. Mladen mi deluje kao pokojni Saša Popović. Ja pa ja i posle mene opet ja.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

dekiv68
Reactions:

Post od dekiv68 »

Zato mu i odoši dobri novinari
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Mladen mi nije antipatican i ne smeta mi da ga slusam i gledam ali je nekako sav ustogljen, deluje namazano, koristoljubivo, dok je Mirko nekako vise bio narodski covek, Mirka pamtim jos kad sam bio klinac a on se pojavljivao u sklopu jutarnjeg programa na RTS imao nesto tipa 5-10min isto delio Burago autice , dok nije poceo da radi emisiju. Inace ja sam kao klinac i kasnije jako dobro crtao automobile, doduse zadnje sto sam crtao je bilo u studentskim danima a vise puta sam kao osnovac slao neke crteze automobila u SAT i par puta su bili objavljivani u emisiji ali nisam nikad nista dobio dok sam na nekim lokalnim emisijama dobijao nagrade.
Odgovori