To je i poenta. Rezultati tog tipa su slabo merodavni ako se ne zna koji je tacno vozac / ekipa dosao do tih rezultata.
Ubrzanja na pravcu su daleko "objektivnija", ali i tu nije sve "crno-belo".
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Idi u inostranstvo i rentaj, cuo sam da je jeftino
A i bolje je da ne isprobavas, posle da se ugojis zbog grize savesti kada budes lagao da je M3 bolji
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Xepoj87 napisao:Idi u inostranstvo i rentaj, cuo sam da je jeftino
A i bolje je da ne isprobavas, posle da se ugojis zbog grize savesti kada budes lagao da je M3 bolji
Obican vozac nece moci da primeti ko je brzi i ima bolje na stazi. Toliko su razlike male. Samo moze da primeti razlicito ponasanje u pojedinim situacijama. Da li je neko od njih bolji? Po meni nije. Samo drugaciji i svakonima svojih prednosti
Xepoj87 napisao:Idi u inostranstvo i rentaj, cuo sam da je jeftino
Obican vozac nece moci da primeti ko je brzi i ima bolje na stazi. Toliko su razlike male. Samo moze da primeti razlicito ponasanje u pojedinim situacijama. Da li je neko od njih bolji? Po meni nije. Samo drugaciji i svakonima svojih prednosti
A ja se zezao sa Delijom.
Sto se razlike tice, primeti se itekako, jer sam pricao o celokupnom automobilu i dozivljaju, a ne samo o vremenu na stazi
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.