Zanimljivi oglasi
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Zanimljivi oglasi
Meni je ova plava boja skroz attention whore maike mi. Nadam se da se ne ljudi Delija momak u najlepše doba
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Koja crna oprema?ROCK napisao:http://www.polovniautomobili.com/putnic ... 0d-m-paket
Nevezano za ovo poredjenje sa A klasom. Evo jednog F30 sa M paketom u estoril plavoj boji. Samo velika steta sto je 316d. Da je 320 bio bi pun pogodak. Kupljen nov u Delti. Vlasnik bas ima cudan ukus. Napucao ga opremom a motorizacija najslabija nazalost

Ima samo M Sport paket i boju i bukvalno NISTA vise

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Meni je estoril plava boja lepa i naravno u kombinaciji sa M paketom. Ali boje su stvar ukusa. Laki i Nidza otkidaju za belom koja je meni ok ali previse dosadna 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Estoril Blue i moze iskljucivo sa M Sport paketom.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Z3M couoe estoril blau
Sent from my m2 using Tapatalk

Sent from my m2 using Tapatalk
Nije Srbija ali drugov http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/806807 meni je top, kad bih nasao ovaki za maaalo manje para vani eh 

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ja reko ima pecsto konja lol
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Plavi 316d m usao u salon I rekao hocu da tripujem sebe I narod da vozim bemve m3 za sto manje para I da ne trosi mnogo I ne bude velika rega.
Bmw diler, hold my beer I sklepa mu ovu konfiguraciju.
Gleda, gleda, vidi kratak jedno dva soma I kaze izbaci ksenone I drl vozicu sa ugasenim svetlima preko dana he he
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Bmw diler, hold my beer I sklepa mu ovu konfiguraciju.
Gleda, gleda, vidi kratak jedno dva soma I kaze izbaci ksenone I drl vozicu sa ugasenim svetlima preko dana he he
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
https://www.polovniautomobili.com/putni ... n-scirocco
ovaj izgleda bas utegnuto i da je bez ulaganja. Okrecem se trazenju scirocca jer na zalost nemam racunicu da cu imati kes da dam za breru (oko 13000 me izadje ona koju ja zelim) a dobre brere su samo u inostranstvu dok ovde mogu da dam te 4000e kesa sto imam za scirocca i ostalo na kredit/lizing
ovaj izgleda bas utegnuto i da je bez ulaganja. Okrecem se trazenju scirocca jer na zalost nemam racunicu da cu imati kes da dam za breru (oko 13000 me izadje ona koju ja zelim) a dobre brere su samo u inostranstvu dok ovde mogu da dam te 4000e kesa sto imam za scirocca i ostalo na kredit/lizing
Korektno izgleda, meni se ne svidjaju kina farovi, boja i ti crni znakovi. Dobro je sto je prvi vlasnik, mada ne pise da je kupljen kod nas.
Kako se pokazao onaj 1.4 160ks, vidim ima ih dosta po oglasima?
Kako se pokazao onaj 1.4 160ks, vidim ima ih dosta po oglasima?
To je najjače kad napišu prvi vlasnik, a onda se ispostavi da je prvi vlasnik u Srbiji.
Najbolje da krenu da stavljaju to i ako su prvi vlasnik u gradu.

Najbolje da krenu da stavljaju to i ako su prvi vlasnik u gradu.

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Tehnicki nisu slagali, samo su precutali glavni deo 
Na to sam svikao, meni gore kada stave servisna knjiga, a ono servisna od mike/pere/djoke ili ono ima originalnu servisnu u koju vec godinama nista nije upisivano, al ju ima

Na to sam svikao, meni gore kada stave servisna knjiga, a ono servisna od mike/pere/djoke ili ono ima originalnu servisnu u koju vec godinama nista nije upisivano, al ju ima

Pa valjda se i to zove servisna kada servisira kod Pere / Mike / Zike i vodi evidenciju. Ima dosta servisa van ovlascenih koji imaju i svoju bazu servisiranja, i svoje servisne knjizice.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Upravo to htedoh da napisem, covek svojim imenom i servisom stoji iza onoga sta je radjeno. Nego se svi pale da imaju servisnu od ovlascenog a u ovlascenom rade mamlazi koji nemaju dovoljno znanja da otvore svoj servis.