Sport
Re: Sport
U Srbiji što se tiče sporta ma koliko ništa ne uradili zadnjih 20g-opet se najviše daje fudbalerima i najviše se fudbalska reprezentacija bodri-i od nje se najviše očekuje.
Uglavnom nas demantuju u poslednje vreme.
Uglavnom nas demantuju u poslednje vreme.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
A njima je realno najteze nesto i da urade jer je najkompetitivniji sport u pitanju.
Lako je vaterpolistima da uzimaju medalje kad je za to manje vise dosta par puta nedeljno uci u bazen i loptati se.
Lako je vaterpolistima da uzimaju medalje kad je za to manje vise dosta par puta nedeljno uci u bazen i loptati se.
Ponikao me je komentar da je Stojković dobro branio, da prokomentarišem nešto. Imam neku teoriju po kojoj je on kriv za prvi gol pošto je lopta prošla po sred sredine gola. Danas sam gledao ponovo golove i video kadar iz gola koji to lepo pokazuje. Bez ikakve potrebe osavio je 3 četvrtine gola prazne, a lopta je uzgred imala felš ka njemu. Siguran sam da je ušla barem metar i po od stative. Dok je pametni Stojković već kleknuo i napamet se kao konj bacio na desno. Da, imao je dve odlične odbrane, od čega je jedna šansa bila ofsajd i go ne bi važio.
Što se utakmice tiče, sudija nas je žestoko ubogaljio, ali sami smo krivi za poraz jer su nam u 90om minutu dali gol iz dva pasa kroz sredinum gde nema APSOLUTNO NIKOGA da to spreči. A ko za onu stvar,, poslednji je ostao glupavi Karleuša da ispravi stvar, kako? Ofsajd zamkom. Neopisiva gluperda. Neopisiva. Čak sam sklon da i kod drugog gola stavim znak pitanja ispred Stojkovićevog izletanja jer je opet ostavio prazan gol, iako je TOšić stizao ovog i bilo je jasno da će uputiti u najboljem slučaju neki šmrljav šut, a ugao je već bio solidan.
Pored toga, jasno je da mi u najboljem slučaju imamo snage za jedno poluvreme ovog nivoa fudbala. Druga polovina je molitva da niko ne umre na terenu i da ne primimo gol.
Posle tekme sam bio prso ko lajisna, ali 15 minuta kasnije, sve me prošlo kada sam se setio kako je doveden Krstajić, čovek koji do repke uopšte nije ni bio trener, pa dobio reprezentaciju na svetskom da se kali, zatim sam se setio kako Krstajić Vučiću liže jaja kada god ima prilike za to, pa sam se setio Kokeze i ostale bande i onda me već bolela ona stvar što smo pukli. Ova, kao i sve fudbalske srpske "tragedije" su karma koju smo i te kako zaslužili što mafijaškim savezom što indolentnim i pederskim nastupima mnogih na terenu godinama. Kada smo konačno pogodili sa Antićem, odvalili kvalifikacije, za jedan gol Australijancima ispali (iako je to najbolja tekma repke u pslednjih 20ak godina, sigurno jedna od 2, 3), onda su oterali Antića jer on "ne može da plasira repku na EP", to može Pižon koji je izgubio prve dve tekme u kvalifikacijama. Ukratko, govna smrdljiva. Mafijaši kriminalci i protuve.
Što se utakmice tiče, sudija nas je žestoko ubogaljio, ali sami smo krivi za poraz jer su nam u 90om minutu dali gol iz dva pasa kroz sredinum gde nema APSOLUTNO NIKOGA da to spreči. A ko za onu stvar,, poslednji je ostao glupavi Karleuša da ispravi stvar, kako? Ofsajd zamkom. Neopisiva gluperda. Neopisiva. Čak sam sklon da i kod drugog gola stavim znak pitanja ispred Stojkovićevog izletanja jer je opet ostavio prazan gol, iako je TOšić stizao ovog i bilo je jasno da će uputiti u najboljem slučaju neki šmrljav šut, a ugao je već bio solidan.
Pored toga, jasno je da mi u najboljem slučaju imamo snage za jedno poluvreme ovog nivoa fudbala. Druga polovina je molitva da niko ne umre na terenu i da ne primimo gol.
Posle tekme sam bio prso ko lajisna, ali 15 minuta kasnije, sve me prošlo kada sam se setio kako je doveden Krstajić, čovek koji do repke uopšte nije ni bio trener, pa dobio reprezentaciju na svetskom da se kali, zatim sam se setio kako Krstajić Vučiću liže jaja kada god ima prilike za to, pa sam se setio Kokeze i ostale bande i onda me već bolela ona stvar što smo pukli. Ova, kao i sve fudbalske srpske "tragedije" su karma koju smo i te kako zaslužili što mafijaškim savezom što indolentnim i pederskim nastupima mnogih na terenu godinama. Kada smo konačno pogodili sa Antićem, odvalili kvalifikacije, za jedan gol Australijancima ispali (iako je to najbolja tekma repke u pslednjih 20ak godina, sigurno jedna od 2, 3), onda su oterali Antića jer on "ne može da plasira repku na EP", to može Pižon koji je izgubio prve dve tekme u kvalifikacijama. Ukratko, govna smrdljiva. Mafijaši kriminalci i protuve.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Milane slazem se sa svim. Narocito sa Kokezom i ostalom bagrom koja hara i povlaci sve konce u savezu.
Posle SP mora kompetan FSS da se menja, sto mislim da se nece desiti.
Inace, Svajcarci, sa sve Albancima nema poraz 20 i vise utakmica ako se secam.
Odigrali su egal sa Brazilom, uz dosta peglanja Nejmara, nas dobili zasluzeno, tako da nam oni nisu krivi. Vecito trazimo resenje i izgovor u drugima. Igrali smo jajarski, povukli se posle datog gola. Brazil je dao gol u 91,i nastavio da napada,te dao jos jedan j 96. A mi, damo gol u 5.min i Kratajic pokazuje da se smirimo i povucemo.
Brzil se oslobodio protiska posle onih 7-1 sa proslog SP, mislim da ce nas nagaziti.
Posle SP mora kompetan FSS da se menja, sto mislim da se nece desiti.
Inace, Svajcarci, sa sve Albancima nema poraz 20 i vise utakmica ako se secam.
Odigrali su egal sa Brazilom, uz dosta peglanja Nejmara, nas dobili zasluzeno, tako da nam oni nisu krivi. Vecito trazimo resenje i izgovor u drugima. Igrali smo jajarski, povukli se posle datog gola. Brazil je dao gol u 91,i nastavio da napada,te dao jos jedan j 96. A mi, damo gol u 5.min i Kratajic pokazuje da se smirimo i povucemo.
Brzil se oslobodio protiska posle onih 7-1 sa proslog SP, mislim da ce nas nagaziti.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Milan napisao:Ponikao me je komentar da je Stojković dobro branio, da prokomentarišem nešto. Imam neku teoriju po kojoj je on kriv za prvi gol pošto je lopta prošla po sred sredine gola. Danas sam gledao ponovo golove i video kadar iz gola koji to lepo pokazuje. Bez ikakve potrebe osavio je 3 četvrtine gola prazne, a lopta je uzgred imala felš ka njemu. Siguran sam da je ušla barem metar i po od stative. Dok je pametni Stojković već kleknuo i napamet se kao konj bacio na desno. Da, imao je dve odlične odbrane, od čega je jedna šansa bila ofsajd i go ne bi važio.
Kod prvog nije mogao ni loptu da vidi a ne da brani...
Kod drugog je delimicno kriv, no ne moze se njemu pripisati. Nije on mogao znati da ce ga odbrambeni stici, lako je sada reci da nije trebao istrcati.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Da je Bane Ivanović ostao barem u polustojećem položaju, a ne da je legao na zemlju njega bi pogodila lopta. Ovako je, iz dobre namere da bi golmanu otvorio vidik i eventulanio blokira šut po zemlji, legao dole (ali ipak nije trebalo da legne skroz, nego malo da se poguri da bi sebe zaštitio da ostane i polustojećem položaju) i time samo iznenadio Stojkovića koji nije mogao da reaguje. Nema tu šta golmanu da se zameri. I pre svega, to je greška odbrane jer smo strašno sporo reagovali i izleteli na tu loptu i pripremu za šut.
Kod drugog gola Stojković, koji inače odlično radi izletanja, mogao je bolje da reaguje, ali mora se priznati da je Šiptar to rešio rutinski kako to treba da se radi.
Kod drugog gola Stojković, koji inače odlično radi izletanja, mogao je bolje da reaguje, ali mora se priznati da je Šiptar to rešio rutinski kako to treba da se radi.
Ukupno nema im se sta previse zameriti, Albanija nije uopste slaba reprezentacija, mozda nam je zapala i najjaca grupa, imali smo sanse, nismo prosli...
Onaj mali mongoliid saciri da nije udaren u glavu mogao je da bude drugi Messi, dok je ovako na Messijevom nivou samo kad se napali kao kad igra protiv nas.
Rekoh vec, nije ni da nasi nisu trcali, samo su jednostavno manje eksplozivni i sporiji, nista cudno, najveca smo reprezenracija na turniru, ima to svojij prednosti i mana.
Imali su oni jos sansi, al imali smo i mi. Matic je imao prazan gol sa metra pa se spetljao, Mitrovic je mogao dati jos par komada da je imao malo vise srece, nesto golman odbranio, nesto prohujalo preko precke... Zvizdale su lopte i pored CH gola.
Mada Mitar je dao gol i zasluzio penal, 90 minuta se lavovski rvao sa odbranom, nema mu se sta zameriti.
Sudija je potpuno lud sto nije pogledao snimak i svirao penal, jutros mi drugovi Svajcarci prvo kazu, trebao je biti penal, a onda se izvinjavaju za ponasanje ona dva pajsera. Realno, mislim da oni takvim ponasanjem vise vredjaju Svajcarski nego nas. Zamislite igra Spanija, daju gol a igraci na proslavi izvade englesku zastavu, pa wtf, sta taj narod da pomisli.
Ovo za Stojketa, pa zasto da stoji na sredini gola kad je sut sa strane, gde ste to videli... Drugi gol je mogao da odbrani ko sto se mnogi penali mogu odbraniti ako golman skoci u pravu stranu. No, kad ne skoci, niko ne kaze, eh trebao je skociti levo i odbraniti to...
Onaj mali mongoliid saciri da nije udaren u glavu mogao je da bude drugi Messi, dok je ovako na Messijevom nivou samo kad se napali kao kad igra protiv nas.
Rekoh vec, nije ni da nasi nisu trcali, samo su jednostavno manje eksplozivni i sporiji, nista cudno, najveca smo reprezenracija na turniru, ima to svojij prednosti i mana.
Imali su oni jos sansi, al imali smo i mi. Matic je imao prazan gol sa metra pa se spetljao, Mitrovic je mogao dati jos par komada da je imao malo vise srece, nesto golman odbranio, nesto prohujalo preko precke... Zvizdale su lopte i pored CH gola.
Mada Mitar je dao gol i zasluzio penal, 90 minuta se lavovski rvao sa odbranom, nema mu se sta zameriti.
Sudija je potpuno lud sto nije pogledao snimak i svirao penal, jutros mi drugovi Svajcarci prvo kazu, trebao je biti penal, a onda se izvinjavaju za ponasanje ona dva pajsera. Realno, mislim da oni takvim ponasanjem vise vredjaju Svajcarski nego nas. Zamislite igra Spanija, daju gol a igraci na proslavi izvade englesku zastavu, pa wtf, sta taj narod da pomisli.
Ovo za Stojketa, pa zasto da stoji na sredini gola kad je sut sa strane, gde ste to videli... Drugi gol je mogao da odbrani ko sto se mnogi penali mogu odbraniti ako golman skoci u pravu stranu. No, kad ne skoci, niko ne kaze, eh trebao je skociti levo i odbraniti to...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ne mozes na 1:0 stati i nadati se da neces primiti gol. I nije najgore sto smo se povukli, vec sto smo nepojmljivo mlako igrali odbranu. Bukvalno svi nasi igraci su u defanzivi stajali na 4-5 metara od protivnickih, pustajuci ih da lepo prime, nameste se, dodaju, sutnu..., umesto da ih pritisnu i nagaze. Ne ide to tako...
Kad moram da se slozim sa LakijemLaki021 napisao: 23 Jun 2018, 19:59 Ukupno nema im se sta previse zameriti, Albanija nije uopste slaba reprezentacija, mozda nam je zapala i najjaca grupa, imali smo sanse, nismo prosli...

Malo smo prestrogi. Treba najpre uzeti u obzir da su otišli na prvenstvo bez trenera sa ciljem da određeni ostvare minutažu, a ako prođu dalje vrh. Ako ne prođu, napravili su minutažu, trener i nije trener, pa mu se nema šta zameriti. Win-win, pardon.
Na to sve videla se želja i igra i sve pomalo. Bilo je puno šansi, mogao je da bude i gol i penal i svašta nešto, protiv reprezentacije koja je 6. na Fifa ranku.
To je okej. Neka grizu i neka pametnije trče protiv Brazila. Mislim da su previše neefektivne energije rasuli, a protivnik mudro čekao svoju šansu i da se umore. To se i desilo.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Na to sve videla se želja i igra i sve pomalo. Bilo je puno šansi, mogao je da bude i gol i penal i svašta nešto, protiv reprezentacije koja je 6. na Fifa ranku.
To je okej. Neka grizu i neka pametnije trče protiv Brazila. Mislim da su previše neefektivne energije rasuli, a protivnik mudro čekao svoju šansu i da se umore. To se i desilo.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Genijalno 
"Istorija se piše protiv Brazila, a ne protiv Švajcarske"
Dragan Gagi Jovanović
"Pa nećemo valjda da pišemo istoriju protiv Švajcarske, istorija se piše protiv Brazila. Evo, ja verujem, Ćira veruje, što ne biste verovali i vi"

"Istorija se piše protiv Brazila, a ne protiv Švajcarske"
Dragan Gagi Jovanović
"Pa nećemo valjda da pišemo istoriju protiv Švajcarske, istorija se piše protiv Brazila. Evo, ja verujem, Ćira veruje, što ne biste verovali i vi"
Boringly average, but also perfect for school run mums