Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Neće kršten telefon da te pusti uopšte da kreneš u update kad je baterija slaba.
Tapatalk
Tapatalk
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Da potvrdim da cak i WP telefon, iskustvo sa mojom L920, ne dopusta update ako nema dovoljno baterije...
Gledao sam malo Iphone 6s, cisto iz radoznalosti, moj zakljucak je "nista posebno" u odnosu na IP 6. Ko ima IP5/5s, njemu ce biti zanimljiv, ko ima IP6 njemu nije interesantno da kupi 6s.
Ali najveca fora mi je "iCare", za 32$ mesecno ti menjaju svake godine telefon, 384$ dolara godisnje da bi imao najnoviji telefon, bas me interesuje koliko se izgubi (u SAD) para za godinu dana na novom IP.
Gledao sam malo Iphone 6s, cisto iz radoznalosti, moj zakljucak je "nista posebno" u odnosu na IP 6. Ko ima IP5/5s, njemu ce biti zanimljiv, ko ima IP6 njemu nije interesantno da kupi 6s.
Ali najveca fora mi je "iCare", za 32$ mesecno ti menjaju svake godine telefon, 384$ dolara godisnje da bi imao najnoviji telefon, bas me interesuje koliko se izgubi (u SAD) para za godinu dana na novom IP.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Iako sam telefon sve vreme nosio bez zastite, jer me nervira, nakon ispustanja i lomljenja zeninog sam se ipak odlucio na istu. Gledao razne i na kraju prelomio za najbolju varijantu (na zalost i najskuplju), te uzeh Thule X3. Navodno, osim ako se ekran direkt ne nabode na neku izbocinu, telefonu ne moze biti nista. Prodavac mi je i demonstrirao zastitu bacanjem svog mobilnog po radnji. Obzirom na zastitu koju pruza, uopste nije glomazna, ali vise ni telefon nije elegantan kao sto je bio
Jbg, ne moze i jare i pare...

Jel uzeo neko skoro mobilni net kod mt:s? Do pre neki dan je pisalo da uz modem vazi stara cena s popustom, dok sad na novoj verziji sajta pise da se i uz modem placa skuplja cena, kao i uz tablet.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
I ja sam pre nedelju dana kupio sestri redmi 1s ,cena u tehnomaniji zaista lepa 15 000 din.stefanan napisao:Uspesno spasen![]()
Zaboravih da napisem da je sestrin telefon, xiaomi redmi 1s. Ukljucio sam mu bio update a nisam video da je slaba baterija,i na pola se ugasio. Malo sam se namucio,ali sam ga sredio. U sustini sam pokusavao par sati da spasim podatke, jer ona nije povezala na MiCloud,xiaomi besplatno daje 10gb prostora. Ovako je moralo sve da se brise
E sad toliko sam se odusevio sa aparatom da mogu reci da je sjajan narocito jos ako se gleda i cena,potpuno prevazilazi niskobudzetne Samsung i slicne aparate.
Cak i svoj Note bih zamenio sa sjaomijem bas zbog softvera koji mi se jako svidja.
Svaka preporuka za redmi 1 s.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Miui je odličan jedino malo više rama jede, ja sam razmišljao sad dal da stavim njoj cm11 ili neki drugi rom, ali sam ipak ostavio miui jer sestra nije zahtevan korisnik.
Ovi novi telefoni koje su izbacili isto kidaju.
Ovi novi telefoni koje su izbacili isto kidaju.
Ima za android neprihvatljivih 1 gb rama i neminovno je da posle nekog vremena nece raditi glatko.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
MTSu ne verujem nista, cak i da napisu u tri primerka i overe ih na sudu... Vrlo interesantne pozive i prepiske sa njima imam, pocevsi od fiksnog, preko ADSLa, do mobilne telefonije... Na kraju sam poslao mail sa vremenima poziva, kako bi preslusali sta sve njihovi radnici pricaju i koliko je razlicitih odgovora moguce dobiti na isto pitanje. Cak su i odgovorili: preduzece odgovarajuce mere prema radnicima... Ali mi i dalje nisu dali odgovor na vrlo jasno postavljena pitanja.podvarak napisao:Jel uzeo neko skoro mobilni net kod mt:s? Do pre neki dan je pisalo da uz modem vazi stara cena s popustom, dok sad na novoj verziji sajta pise da se i uz modem placa skuplja cena, kao i uz tablet.
Inace, novi sajt im je nesto kao beta. Mesa se sa starim, a i podaci su malo "poremeceni".
- sasa lbg
- Kontakt:
Neka jede nema veze , po meni je odlicno osmisljen u nekim detaljima...neki mi4 umesto nota jedino sto je ekran manji a to ne volim.
Telefoni sa 1Gb rade loše sa Androidom posle 4.0.
Baš loše.
Već sam spominjao primer iz prve ruke. S3 i S3 Neo, 1 i 1.5Gb. Prvi sa JB radi da ga izlomiš, nov iz kutije, drugi radi perfektno i posle godinu dana.
Baš loše.
Već sam spominjao primer iz prve ruke. S3 i S3 Neo, 1 i 1.5Gb. Prvi sa JB radi da ga izlomiš, nov iz kutije, drugi radi perfektno i posle godinu dana.
- Risto
Koliko kostaju njihove "futrole"?DukeNS napisao:Iako sam telefon sve vreme nosio bez zastite, jer me nervira, nakon ispustanja i lomljenja zeninog sam se ipak odlucio na istu. Gledao razne i na kraju prelomio za najbolju varijantu (na zalost i najskuplju), te uzeh Thule X3. Navodno, osim ako se ekran direkt ne nabode na neku izbocinu, telefonu ne moze biti nista. Prodavac mi je i demonstrirao zastitu bacanjem svog mobilnog po radnji. Obzirom na zastitu koju pruza, uopste nije glomazna, ali vise ni telefon nije elegantan kao sto je bioJbg, ne moze i jare i pare...
- sasa lbg
- Kontakt:
Sjaomi je otkljucan i nije zatrpan app. radi glatko i verujem sa ce takav i ostati.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Risto napisao:Koliko kostaju njihove "futrole"?DukeNS napisao:Iako sam telefon sve vreme nosio bez zastite, jer me nervira, nakon ispustanja i lomljenja zeninog sam se ipak odlucio na istu. Gledao razne i na kraju prelomio za najbolju varijantu (na zalost i najskuplju), te uzeh Thule X3. Navodno, osim ako se ekran direkt ne nabode na neku izbocinu, telefonu ne moze biti nista. Prodavac mi je i demonstrirao zastitu bacanjem svog mobilnog po radnji. Obzirom na zastitu koju pruza, uopste nije glomazna, ali vise ni telefon nije elegantan kao sto je bioJbg, ne moze i jare i pare...
Ova je koštala 4.800 (40-ak $) kod nas u radnji, a ako imaš nekog u USA, tamo se može preko Amazona uzeti za 20$. Bar za moj model. Ja sam se ispalio i kasno setio, jer mi je ovog leta dolazila neka rodbina...
- Risto
20 usd je prihvatljivo, 40 mi je vec puno jer ja ne nosim skup telefon...
Pa resenje je prosto, onda kupi skup telefon pa ce ti biti ok cena