Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Zanimljivi oglasi

Post od Delija »

Deluje stvarno zanimljivo, jedino mnogo mi je lepsi CX-5 - steta sto ne ide sa tim motorom.
CX-7 je po dizajnu i enterijera i eksterijera u generaciji sa prvom Mazdom 6, a sad je izasla treca.
BTW, ovo cim neko kupi pravac na ugradjivanje parking senzora :) - glomazan i vrlo nepregledan auto.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Miki024
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 17:55
Garaža: Saxo 1.1

Post od Miki024 »

Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Meni je ova bolja
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... 107000_km/

Sta mislite uopste o alfi GT ? Pocela je u poslednje vreme bas da mi se dopada i prolazi kroz misli za sledeci auto. Poznat i pouzdan motor, trap svi kazu da se za 300ak evra sredjuje, lep auto.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Ne treba ti 300e bre za trap, računaj dosta manje ;) iskreno, meni najviše kod nje što je enterijer isti kao kod 147, pa majku mu mogli su da razdvoje enterijer između hedžbeka i kupea :)
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Meni je ovaj GT naj naj, tabla opsivena kozom... :opustanje:

http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... jtdm_16_v/

p.s. trap bi trebalo da moze za 200 evra da se sredi tip top...
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

TheWickerMan napisao:Ne treba ti 300e bre za trap, računaj dosta manje ;) iskreno, meni najviše kod nje što je enterijer isti kao kod 147, pa majku mu mogli su da razdvoje enterijer između hedžbeka i kupea :)
Pa to je onda super.Jedina mana su joj onda limarijski delovi ne verujem da ih ima mnogo da odpadima i neprakticnost,koja meni ne smeta doduse. Enterijer mi je ok,nemam neke zamerke...
Samo ti nastavi da me ubedjujes i mozda se uskoro pojavi tema kupovina Alfe GT :mrgreen:

Ova plava je full ali skupa, ja bi gledao neke oko 4500e
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

nesto sitno preko 200 evra je platio drugar komplet prednji trap na 156 pre jedno pola godine...plava je super..
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Laki021 napisao:Vreme ce pokazati :)
Raspitao sam se malo na par mesta, kazu da za delove nije problem, dizele mi je sa vise strana receno da ih bolje zaobici (standardna pica sa 100 skupih delova koji crkavaju, stim da su kod Mazda ovi delovi jos skuplji nego kod nekih drugih...).

Kazem, nisam ni video auto, tako da i ja sam nestrpljiv da ga probam, verovatno u narednih 10-20 dana... Pricu sam zapoceo cisto gledajuci kako se predlazu Alfe sa 120 000 za 15 000e, meni ovo za 9 500 sa 60 000 mnogo interesantnije :) Kad probam auto znacu i da li je stvarno bolja od 159 (kao auto, motorizaciju ne vredi da poredim) ili samo braca fantaziraju :) Necu lagati, znate da ja bez obzira dal su moja ili ne, kazem i ako je auto super i ako je kanta i ako je prosecan...

Takodje rekose mi da zvuk motora nije ni blizu BMW sestaku u 325xi.
Pa naravno da ce biti avion za vasu bivsu Alfu :)
Em je ona imala preko 200k km, em prilicno slabija i sa losijom opremom.
Valjalo bi uporediti tu Mazdu sa nekom 1.8 TBI TI.

Sto se tice dizela i japanaca, slazem se da ih treba izbegavati.
Za a(s)tmo benzince su majstori...posebno Honda ali ni drugi ne zaostaju.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

stefanan napisao:Pa to je onda super.Jedina mana su joj onda limarijski delovi ne verujem da ih ima mnogo da odpadima i neprakticnost,koja meni ne smeta doduse. Enterijer mi je ok,nemam neke zamerke...
Samo ti nastavi da me ubedjujes i mozda se uskoro pojavi tema kupovina Alfe GT :mrgreen:

Ova plava je full ali skupa, ja bi gledao neke oko 4500e
Ma ima i delova nije to sad neko cudo nevidjeno... auto skroz praktican za tu klasu,ima odlican gepek, otvaraju mu se treca vrata pa mozes i da obaras sedista za nesto kabasto, mesta u kabini ima dovoljno...

Mislim da bi ova plava otisla dosta jeftinije, dugo je vec u oglasima...
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... gumama_19/
@markoni... ovo nebi valjalo propustiti :)
Korisnikov avatar
Miki024
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 17:55
Garaža: Saxo 1.1

Post od Miki024 »

Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... 9_mjet_ti/
U duhu skorasnjih rasprava vezanih za TI. :D
Ova ispade bagatela naspram one starije crne sa sabanskim spojlerima za 15k i one mladje crne 2.0 sto je otisla, a bila 18k. :D
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Miki024 napisao:Ovo polako postaje moj dream car :)
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... eon_cupra/
Odlicna je ova Cupra. Odlicno odrzavana, auto za preporuku.

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
Incognito
Reactions:
Pridružio se: 01 Apr 2012, 22:06

Post od Incognito »

Laki021 napisao:Vreme ce pokazati :)
Raspitao sam se malo na par mesta, kazu da za delove nije problem, dizele mi je sa vise strana receno da ih bolje zaobici (standardna pica sa 100 skupih delova koji crkavaju, stim da su kod Mazda ovi delovi jos skuplji nego kod nekih drugih...).

Kazem, nisam ni video auto, tako da i ja sam nestrpljiv da ga probam, verovatno u narednih 10-20 dana... Pricu sam zapoceo cisto gledajuci kako se predlazu Alfe sa 120 000 za 15 000e, meni ovo za 9 500 sa 60 000 mnogo interesantnije :) Kad probam auto znacu i da li je stvarno bolja od 159 (kao auto, motorizaciju ne vredi da poredim) ili samo braca fantaziraju :) Necu lagati, znate da ja bez obzira dal su moja ili ne, kazem i ako je auto super i ako je kanta i ako je prosecan...

Takodje rekose mi da zvuk motora nije ni blizu BMW sestaku u 325xi.
Dobro, ne treba tu Mazdu 6 porediti sa onim 159 Ti primerkom koji je na neki nacin poseban i egzotican primerak sa vrhunskom opremom. :) To je auto koji se kupuje srcem i tom prilikom se na mnoge stvari obicno zazmuri (pod uslovom da odnos ulozeno/dobijeno nije u velikom razmaku). Nazalost nikada nisam imao priliku da probam pomenutu Mazdu 6 tako da nebi imalo smisla da bilo sta o njoj pricam, dizajn mi se jako dopada, atraktivna je, ali ni blizu kao 159 koja napred izgleda agresivno kao ni jedan model u njenoj klasi, sa strane skladno, a pozadi moderno. Cak i ako je po pitanju performansi neznatno slabija u odnosu na Mazdu 6, opet bih se zbog sveukupnog utiska opredelio za 159. :)
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Japanac se najmanje kupuje zbog izgleda, a 6-ica nije (mnogo) daleko od 159-tke :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Odgovori