TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
FC 330 gruva kao zmaj u kancelariji. Najbolje ozvučena kancelarija u celoj firmi.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Javlja mi se voda na dnu crnog siplycitija gorenje frizider. Jel to kvar neki ima onu rupu nazad
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Zapusila se rupa. Procackaj nečim sto neće da izgrebe frižider.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
I to je sve ? 

Aha. Dešava se na svim frižiderima. Konkretno imam isti frižider i otpušavao sam ga pre godinu dana recimo. Ne mogu samo da se setim čime.
Vidi se rupa pozadi iznutra, tj odvod za kondenzaciju. Ne možeš da promašiš.
Tapatalk Pro
Vidi se rupa pozadi iznutra, tj odvod za kondenzaciju. Ne možeš da promašiš.
Tapatalk Pro
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pogledaj da li u kesi sa uputstvom imas alat za to, nesto nalik na kljuc za sobna vrata. Ako ne, mozes bilo cime.
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
Svratim malopre do radnje da kupim nesto i odem da pogledam televizore.
Igrom slucaja jedan pored drugog najjeftiniji Samsung serije 6 60" i najskuplji, serija 7 novog modela 65" UHD.
Na oba se pusta isti izvor... neki HD kanal.
Razlike apsolutno nema
Znam, znam... neke stvari se ne mogu sagledati u mega osvetljenoj radnji, kao sto su kontrast, osvetljenje, toplina boja i sl.
Ja pricam samo o rezoluciji. Drugim recima... gde su delovi slike bili "iskrzani" na jeftinijem, tu su bili i na skupljem UHD.
Kada je rec o promo materijalu koji se vrti na UHD televizorima, cini mi se da sveukupno najbolju sliku ima Philips a Sony najlepse boje.
Igrom slucaja jedan pored drugog najjeftiniji Samsung serije 6 60" i najskuplji, serija 7 novog modela 65" UHD.
Na oba se pusta isti izvor... neki HD kanal.
Razlike apsolutno nema

Ja pricam samo o rezoluciji. Drugim recima... gde su delovi slike bili "iskrzani" na jeftinijem, tu su bili i na skupljem UHD.
Kada je rec o promo materijalu koji se vrti na UHD televizorima, cini mi se da sveukupno najbolju sliku ima Philips a Sony najlepse boje.
Poslednja izmena od Floyd u 23 Maj 2014, 20:16, izmenjeno 1 put ukupno.
Mozda izvor nije bio dovoljno kvalitetan, da bi se videla razlika 

Kao sto rekoh, bio je HD program drzavne televizije.
Sa promo, 4k materijalom ovi televizori razvaljuju ali to je nesto sto me trenutno ne zanima puno.
Sa promo, 4k materijalom ovi televizori razvaljuju ali to je nesto sto me trenutno ne zanima puno.
- mrNitroSleeper
- Pridružio se: 28 Maj 2014, 12:34
Od kako je izasao GoPro 2 ja sam se nalozio na te male "akcione" kamerice.
Dugo vremena sam razmisljao da ga kupim, al' me svaki put nesto sprecilo, i na kraju nista nije ispalo od toga.
Pre par meseci naletim na kopiju Hero 3 na YouTube i reko da pogledam sta kazu ljudi, kakav je kvalitet slike i posto je.
Nahvale ga svi, i naravno ukazu na neke nedostatke.
Ja odlucio da castim sebe jednim FakePro-om i porucim iz Kine, platim ~$100 (dolara), i stigne posle 30 dana.
Mogu reci da sam se odusevio!
Dodje sa milion nekih nastavaka (vakum i punjac za auto posebno idu), koji se kod GoPro-a skupo placaju.
Oznaka kamere je SJ4000.
Evo testa:
http://www.techmoan.com/blog/2014/2/3/t ... eview.html
Ako neko zeli dobru kamericu, za male pare, ja toplo preporucujem!
Dugo vremena sam razmisljao da ga kupim, al' me svaki put nesto sprecilo, i na kraju nista nije ispalo od toga.
Pre par meseci naletim na kopiju Hero 3 na YouTube i reko da pogledam sta kazu ljudi, kakav je kvalitet slike i posto je.
Nahvale ga svi, i naravno ukazu na neke nedostatke.
Ja odlucio da castim sebe jednim FakePro-om i porucim iz Kine, platim ~$100 (dolara), i stigne posle 30 dana.
Mogu reci da sam se odusevio!

Dodje sa milion nekih nastavaka (vakum i punjac za auto posebno idu), koji se kod GoPro-a skupo placaju.
Oznaka kamere je SJ4000.
Evo testa:
http://www.techmoan.com/blog/2014/2/3/t ... eview.html
Ako neko zeli dobru kamericu, za male pare, ja toplo preporucujem!

Imaš kineske nastavke i za GoPro. Nisu skupi, tj ja sam dovukao gomilu nastavaka i vakuum i svašta nešto plus rezervnu bateriju za 35 e.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- mrNitroSleeper
- Pridružio se: 28 Maj 2014, 12:34
Pricam o originalnim, oni jesu skupi.
Vecina nastavaka sa ovog FakePro-a pase na original...
Vecina nastavaka sa ovog FakePro-a pase na original...

Ko đavo su skupi. Sreća pa ima zamena, ali nema garancije kvaliteta, tako da postoji rizik da će kamera da otpadne.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Ja koristim GoPro hero 3+ black, iako je najbolji gopro, nisam preterano odusevljen slikom ako nema puno svetlosti... Snimak je super.
GoPro 2 sa vakuum dodatkom za koga proizvodjac tvrdi da ne moze da otpadne sa napadne ivice klipnog aviona u letu, otpao je sa potpuno ravnog zida u kokpitu aviona, sam od sebe.
Video zapis nista poseboi bez tone svetla.
Fotofrafija sa puno suma u uslovima malo losijim od idealnih
Video zapis nista poseboi bez tone svetla.
Fotofrafija sa puno suma u uslovima malo losijim od idealnih