Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva
Re: Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva
Prelepa vikendica ali cena totalno nerealna.
Kuca ima 110m2 i to ne bi rekao da je bilo sta radnjeno u nekim ekskluzivnijim materijalima niti je opremano u nekom fulu... a ovi bazeni uopste nisu velika investicija. Sa kompletno opremljenim enterijerom i sa sve uredjenjem okoline i bazenom ovo ne bi trebalo da bude veca investicija od 150.000eur. (i to plafon)
E sada, jedino sto ne znam koliko tu vredi 2.200m2 parcele i koliko je mogla da kosta dokumentacija do uknjizbe.
Kuca ima 110m2 i to ne bi rekao da je bilo sta radnjeno u nekim ekskluzivnijim materijalima niti je opremano u nekom fulu... a ovi bazeni uopste nisu velika investicija. Sa kompletno opremljenim enterijerom i sa sve uredjenjem okoline i bazenom ovo ne bi trebalo da bude veca investicija od 150.000eur. (i to plafon)
E sada, jedino sto ne znam koliko tu vredi 2.200m2 parcele i koliko je mogla da kosta dokumentacija do uknjizbe.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Realno, imao si sreće. Dobar info para vredigrujicd napisao:Već sam se spremio da izbrojim 350k, ali sad kad znam da će grom da je sprži i posle zgarište da sklizne u Dunav, moram da odustanem

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Smejurija od cene za ovo. Ne znam u kom filmu misle da dobiju i pola od toga...
Ja bih dao 200k zbog lokacije 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- DukeNS
Mislim da za 100k mozes bukvalno da biras plac na slicnoj lokaciji (bar je do skoro tako bilo), a za preostalih 100k da izgradis u najmanju ruku istu kucu kao ovu...
Kosta dosta sredjivanje tolikog placa i prilagodjavanje, kosta i zidanje kuce, kao i bazena i cele okoline.
Za 200k, cisto sumnjam da to.moze da se.odradi.
Sent from my Sony
Za 200k, cisto sumnjam da to.moze da se.odradi.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- DukeNS
Ja znam za konkretan slucaj kupovine placa i izgradnje kuce od 60 kvadrata u Sremskoj Kamenici-blize Popovici. Sa placa se isto delom vidi Dunav, sto je na primeru iz oglasa bas apostrofirano, iako je Dunav od kuce ohohoj. Plac je velicine (moram priznati da ne znam tacno, ali mogu naknadno precizirati cifre) izmedju 2.000 i 2.500 kvadrata i kostao je oko 25.000 €. Kuca je bez grejanja izasla otprilike isto toliko. Za onakav bazen bi trebalo dodati oko 12.000 €...
Verujem da se kod vas vrte mnogo vece cifre, ali ovde se za 200k moze bas fino izbahatiti...
Verujem da se kod vas vrte mnogo vece cifre, ali ovde se za 200k moze bas fino izbahatiti...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
150k e za ovo "montazno" bazence?goblin napisao:Prelepa vikendica ali cena totalno nerealna.

Pa ovo je najobicnija kada..
Brzine idu u H-a !!!

- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
^^ bas tako!!!
a ja mislio da sam lud
svi pricaju bazen bazen, a ono prcvoljak 2 sa 4m...
ovo je bazen cisto da se kaze da ima bazen...
a najjace mi je "osvetljenje" bazena

mozda se i tripujem, ali kao da je ovo na ivici bazena obicna lampa uperena ka vodi

a dobro, neko se bas potrudio da oglas izgleda sto je bolje moguce, ozbiljno se i o kadrovima razmisljalo prilikom slikanja, recimo na ovoj slici koju sam postavio bazencic izgleda mnogo vece nego sto jeste...
a ja mislio da sam lud

ovo je bazen cisto da se kaze da ima bazen...
a najjace mi je "osvetljenje" bazena

mozda se i tripujem, ali kao da je ovo na ivici bazena obicna lampa uperena ka vodi

a dobro, neko se bas potrudio da oglas izgleda sto je bolje moguce, ozbiljno se i o kadrovima razmisljalo prilikom slikanja, recimo na ovoj slici koju sam postavio bazencic izgleda mnogo vece nego sto jeste...
Sta vas cudi tako se radi marketing 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kako god, 350k je previse.
Drinska kuca je bila na prodaju za 1 ili 1,2mil, a najam od 200-350€ po danu, ako se dobro secam...

Ne, nisam dao kao poredjenje sa prethodnom, ali mi pade na pamet
Drinska kuca je bila na prodaju za 1 ili 1,2mil, a najam od 200-350€ po danu, ako se dobro secam...

Ne, nisam dao kao poredjenje sa prethodnom, ali mi pade na pamet

Na tolikom placu ne verujem da nije bilo izbora da se zarotira kuca nekih 20-40 stepeni na severoistok.Xepoj87 napisao:To je vikendica, mozda je pozicinirana ka uzivanju i boljem pogledu
Pri tom retko ko ima izbor gde ce okrenuti kucu.
Sent from my Sony
Za vikendicu je super samo onda je previse para ulupano a svakako ne vredi trazeni novac.
Za te pare se moze puno vise ocekivati.
Spolja gladac a unutra jadac..mozdagrujicd napisao:Već sam se spremio da izbrojim 350k, ali sad kad znam da će grom da je sprži i posle zgarište da sklizne u Dunav, moram da odustanem
Prva stvar na objektu koja govori o kvalitetu gradnje su upravo detalji koji ne bodu oci. Ne vidi se drenaza terena oko temelja i samog objekta a to je izuzetno vazna funkcija.
Da se para imalo je jasno vidljivo, gromobran je vaznija investicija od osvetljenja bazena, na primer.
Za brojanje 350k mora mnogo toga da bude adekvatno i po tehnickim propisima...
Ima puno nacina da se iz zezanja ulupa 350k

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Nije, ovo je podvodni čistač, nije lampa. Lampe deluju da su dole. Skoro sam radio osvetljenje jednog "bazenčića" 7m x 11m sa dve dubine , 1.3m i 2.2 m, bolje mi ne bi trebaloNikolaa napisao:
a najjace mi je "osvetljenje" bazena![]()
mozda se i tripujem, ali kao da je ovo na ivici bazena obicna lampa uperena ka vodi![]()
![]()

Ja ne mogu ni da skontam gde se vikendica nalazi, a hocu da je nadjem na mapama.
Ona lokacija na oglasima nije tacna koliko vidim, a i spominje se put za Cortanovce koji je na suprotnoj strani.

Ona lokacija na oglasima nije tacna koliko vidim, a i spominje se put za Cortanovce koji je na suprotnoj strani.