trojanac napisao:Očigledno ideš na bolju grafičku, pošto je ostalo manje-više isto kao na onom HP-u od 40.000 din.
Jedino što mi se sviđa kod ovih modela je jače i kvalitetnije kućište.
Cini mi se da je radni takt procesora nesto veci a i gledam da izbegnem integrisanu grafiku, za nepunih 10K dinara dobijam i jedno i drugo.
trojanac napisao:Očigledno ideš na bolju grafičku, pošto je ostalo manje-više isto kao na onom HP-u od 40.000 din.
Bio danas, ovaj HP sam preskocio iako sa onim brusenim aluminijumom izgleda perverzno, Lenovo nemaju na lageru te sam na kraju pazario ovo
au kakav zmaj kad te ne bude mrzelo, uzmi pa proveri trajanje baterije. kod mene na i3 traje oko 4 h, ali ti imaš svoju grafiku plus veći hard, možda bude malo manje trajala.
Aha. Doduše,samo to je i bilo uključeno, browser i wireless,možda malo i KM Player, visio sam na internetu. Koliko malo troši ovaj i3 , to je neverovatno...
Trebao bih uraditi reinstalaciju, pa sam kontao da predjem sa Win7 na Win8. Medjutim, ne znam da li ce mi sve igre/aplikacije koje su radile na Win7 raditi na Win8?
radi vecina, ako ne i sve, jedino sto ti ne bih savetovao prelaz, jer nista nije bolje, samo puno one sminke koja je inace primerena tabletima, a ne pc-u. Jedino sto mi se svidelo jeste brzi bootUp vreme.
OCR softver i udri. Imas i besplatnih, online : http://www.onlineocr.net/
Nisam probao, ali eto, nikad se ne zna. Ja sam testirao neke profi, za citanje pasosa i slicnih dokumenata i dobri su, kada se dobro podese. Tebi bi radio posao i najobicniji, koji ide sa skenerima.