ja sam pre nje vozio hankoolk ventus v12evo isto 235/35/19 i bio odusevljen kako je barum tiha, doduse bucnije od tog hankoka tesko da moze

sta znam meni se odlicno ponasala i na suvom i na kisi za tih 2 meseca

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Napisao sam ti u prethodnom Postu Barum Bravurius 2ADrei napisao:koji model si imao?
ja sam pre nje vozio hankoolk ventus v12evo isto 235/35/19 i bio odusevljen kako je barum tiha, doduse bucnije od tog hankoka tesko da moze
sta znam meni se odlicno ponasala i na suvom i na kisi za tih 2 meseca
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ima jih drugar u dimenziji 225 40 18 i pohvalne su....znači nisu ništa lošije od nekih drugih srednjog ramga samo su mekše i imaju malo više ljujajuči osečaj i brže se troše.Zmaj_pa napisao:Danas svratio do Vulkanizera da isproveravam pritisak u gumama.....I dok sam tamo cekao vidim da na novog audija a8 montiraju gume....Pogledam Nexen N8000 profil kao moj 255/35 R20.Dok sam cekao tu se nadjem u razgovoru sa vlasnikom auta.Pa sam ga ispitivao malo o toj gumi.Kaze Korejanska marka.....Ovo mu je drugi set istih guma....za sezonu sahrani set jel prelazi oko 60.000 godisnje.Cena sto bi rekli ovde preisknaller ili ti skoro dzabe biju ko nece da uzme.Oko 160 eura komad.Sto je daleko od bilo cega sto sam do sada kupovao.Elem covek kaze da su odlicne gume....kako na suvom tako i na mokrom i da uopste nisu bucne.Jbg nisam uzeo zdravo za gotovo jel se uvek vodim onom kako svaki ciga svoga konja hvali....Mada mi je i posle toga Vulkanizer potvrdio da je u pitanju odlican guma za cenu.....cak i vise od toga jer u nekim segmentima sisa i premijum marke.
E sad moje letnje gume su relativno pri kraju....Mogu da izdrze jos ovu sezonu eventualno pola sledece....al me nervira sto su postale bucne,a izgleda i da me svrbi novcanik:)
Al pre nego donesem suludu odluku reko da konstatujem nekog sa foruma mozda je imao neko iskustvo sa ovim gumama?
Hvala
Po suvom i može da prođe ali po mokrome ubi božedejanvp napisao:Da li zna neko kakve su gume Nankang? Nisu bas ceste kod nas ali su dosta jeftinije od vecine drugih, cini mi se u rangu sa Tigrom.