Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Re: Ne brže od života!

Post od profesorPROST »

Slika
Never Say Never Again
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Sad sam prosao, kad se ide od Ceneja prema NS na ulazu u NS pre auto-puta u kanalu na krovu Z128, ona gadna zelena boja.

Nisam skontao sta i kako, ali mislim da je izletela zbog kontra nagiba krivine i mokrog kolovoza.

Stoje dve hitne i panduri, u hitnoj zena drzi dete, koliko vidim hvalal Bogu dobro su, ali jos neko je lezao unutra. Zastava solidno ugruvana...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Panta napisao:http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74. ... obilaznici

Voznja obilaznicom je postala krajnje reskirantna. U subotu sam isao tuda i primetio sam da je pocelo da se podrazumeva da je voznja zaustavnom trakom nesto sasvim normalno. Ako se ne sklonis u zaustavnu kada ti u susret dolazi bahati vozac koji pretice poduzu kolonu, iznervira se covek i pokaze ti srednji prst (kao sto se meni desilo).

Upravo to mislim da se dogodilo i u ovom slucaju. Vozac B klase je strani drzavljanin koji je postovao zaustavnu traku, a vozac golfa je smatrao da moze slobodno da pretice jer ovaj ima gde da se skloni. I eto nesrece.
Evo, na ovom snimku se lepo vidi o cemu govoris. Ja sam se bas pitao zasto ovi voze zaustavnom, a onda na 12:35 i nadalje sam skontao. Ljudi ladno voze sredinom razdelne linije... :kuku:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1zY#t=753s
Poslednja izmena od H4wkeye u 14 Mar 2013, 13:50, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Cp6uH
Reactions:
Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
Garaža: Toyota Corolla TSn
Kontakt:

Post od Cp6uH »

To sklanjanje u zaustavnu traku je ostalo iz vremena kad je ceo autoput ka Subotici bio takav
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Ne vidim da se ovi iz kamiona nešto sklanjaju :)

A to se sklanjaju ovi što "sporije" idu, da brži mogu da prođu dalje. Ima tučesto milicije, koliko se sećam, tako da, rizik je po novčanik.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

au brate od onog klija nista nije ostalo...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Kad vidim ove slike kontam koliko dobro dođe svaki dodatni metar i kilogram automobila.

Tapatalk HD
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

mislim da je bas suprotno, dodje kao faktor koji te ususka u sigurnost i onda bude svasta...koliko se samo vozaca vecih limuzina kune kako mu je auto zalepljen za put, kako je ko tenk itd...
u malom kliju sigurno nemas takav osecaj...niti ti treba...
a takav osecaj prevari zacas posla, a fizika je neumoljiva...
inace klio 2 je sa jarisom prvi u klasi koji je jos 99 dobio 4 zvezdice na ncapu, i sa te strane je prilicno siguran, ali nista te ne moze spasti od nenormalne brzine...
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Nisam to znao za klija ali audi a4 b5 1995-2001 ima samo 2 zvezdice na crash testu, a audi a6 c5 1997-2004 ima 3 zvezdice na crash testu, a oni ce se lako zavarati laznim osecajem sigurnosti zbog metra lima i premijum znacke a zapravo je manja sansa da izadju iz sudara zivi nego u tom cliu.

Sto se tice bezbednosti samo su zvanicni testovi relevantni, jer mi ne znamo kakve su strukture materijali ispod lima, da li ima kavez, deformabilne zone, koji kvalitet materijala je upotrebljen itd.
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/372325 ... aobracajca

Citam i ne verujem. Da li postoji u Srbiji jedan sudija ili sud koji je normalan? Deo iz teksta:

"Veće je konstatovalo da Stevanović nije poznavao policajca, a samim tim nije imao ni nameru da ga ubije i da je mrdnuo volan u trenutku nesreće, što može da znači da je hteo da izbegne udarac. Veće je prihvatilo odbranu Stevanovića da je u toku vožnje nameštao radio-stanice i da nije video policajca." :kuku: :kuku: :kuku:
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Komentar na sajtu objasnio:

Што би Виб рек'о, не знам да ли ме више растужи саопштење или ме више насмеје објашњење!! Убеђен сам да би У Србији било више правде када би сасвим укинули (овакво) судство!
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Tuzno i istinito :glavomuzid:
MAD MAX
Banned
Reactions:
Pridružio se: 22 Feb 2012, 22:19

Post od MAD MAX »

Ne razumem vaše komentare. Čovek je dobio 12 godina, a standardna cifra je 3,5 godine. Na drugostepenom će mu smanjiti kaznu, jer se radi o ubistvu iz nehata.
Inače standarna kazna za ubistvo u saobraćaju je 12-15 meseci (sudska praksa)
Drgo, policija nepropisno zaustavlja vozila, na mestima gde to nije bezbedno, u uslovima smanjene vidljivosti i često stradaju.
Imaju određena mesta na kojima mogu da zaustavljaju vozila VAN KOLOVOZA PROPISNO OBELEŽENA. Svi znamo kako radi policija u Srbiji, a dobro je da ih više ne strada. Prvo oni krše propise iz ZOBS-a, pa je krajnje vreme da unutrašnja kontrola MUP-a počne da svojski radi posao.
Send from ZX Spectrum 8 bit 16kB
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Re: Одг: Ne brže od života!

Post od Ivan »

+1
Poznati su po iskakanju iz zbunja, iza parkiranih kombija, kamiona itd.

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

dragan napisao: a takav osecaj prevari zacas posla, a fizika je neumoljiva...
inace klio 2 je sa jarisom prvi u klasi koji je jos 99 dobio 4 zvezdice na ncapu, i sa te strane je prilicno siguran, ali nista te ne moze spasti od nenormalne brzine...
Zvezdice sad i pre 10 godina ne znače isto, jer se kriterijumi svake godine menjaju (sve su viši). Svakako sam mislio na auto sa 5 zvezdica i par stotina kila više kao prednost u odnosu na auto sa 5 zvezdica i par stotina kila manje - da ne navodim sad ružne primere, kamione kao reper velike kinetičke energije i slično...
Odgovori