Grčka
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Grčka
Gužvu prave MK policajci, jedna rampa je radila dok se nije skupilo 50 vozila u koloni, e onda su otvorili još jednu. Tako da ako rade na više mesta, mogu da smanje gužve, ali neće jer vole da nas maltretiraju.
TT
TT
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa tamo ima najvise slobodnih ribica iz nasih predelaOgi napisao:Batice, ides u Pefkohori sa ortacima ?

Brzine idu u H-a !!!

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Mislim da Pefkohori polako postaje mesto za mlade. Daleko je to još od nekih ostrva ali kada se setim prvog odlaska do prošle godine kada smo svratili da se podsetimo kako je, ima promena, puno više kafića i mesta za izlazak.
Putujem noću i nikada mi se nije desilo da čekam više od 15 minuta. Međutim prošle godine naši na granici zezali a makedonci radili punom parom. Mi smo bukvalno stajali u mestu dva sata u 2 noću da se kolona napravila do Vranja.
Onda je prošla jedna policijska patrola, izgleda probudila naše carinike, pa su otvorili sve prelaze.
Putujem noću i nikada mi se nije desilo da čekam više od 15 minuta. Međutim prošle godine naši na granici zezali a makedonci radili punom parom. Mi smo bukvalno stajali u mestu dva sata u 2 noću da se kolona napravila do Vranja.
Onda je prošla jedna policijska patrola, izgleda probudila naše carinike, pa su otvorili sve prelaze.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
A balerina?Gaginh0 napisao:?
Ide i sestra od drugara i njena drugarica, ali busom

Apropo gužve na granici - prošle godine (24. jun) smo bili tamo u 3.30 h, pa smo ipak "zaboli" u gužvu na 200 m od prelaza i ni makac, trebalo nam je 2 sata da uđemo u Makedoniju. Nema pravila, kakve si sreće. Zato me ove godine Preševo po svemu sudeći više neće videti, odoh na Prohor Pčinjski...
Meni se desilo potpuno suprotno. Naši digli rampu i samo propuštali, ali su nas Makedonci udavili.Saša napisao:A balerina?Gaginh0 napisao:?
Apropo gužve na granici - prošle godine (24. jun) smo bili tamo u 3.30 h, pa smo ipak "zaboli" u gužvu na 200 m od prelaza i ni makac, trebalo nam je 2 sata da uđemo u Makedoniju. Nema pravila, kakve si sreće. Zato me ove godine Preševo po svemu sudeći više neće videti, odoh na Prohor Pčinjski...
Btw Pisao sam već, al da ponovim AMSS ne zna stanje na makedonskoj strani. Ako kažu da nema gužve to znači da nema gužve na našoj granici. Tako su mene zajebali.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Heinz napisao:Ako ove godine ne promašiš skretanje, mislim da su baš tu sada radovi.
TT
9 minut obratiti pažnju, skretanje za Prohor
http://www.youtube.com/watch?v=w0FPY0YsIW8
Poslednja izmena od samo polako u 25 Jun 2014, 15:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nista, maksimalno penzionersko mesto sa ogromnim brojem nasih. Cirkus. Definitivno cudan izbor za pastuva kakav si ti.Gaginh0 napisao:?

Sto se tice odmorista, u MK je najlepsi Hotel Romantik, divna basta na samom jezeru, pored bazena + debela hladovina.