Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Dobro veče
Vrlo rado cu platiti espreso tvojim koleginicama i praviti im drustvo dok ti ucisKuzmanovic napisao:Rakhil napisao:ajde ajde, diz se u knjigu ruke, za sta te placam!odslusana predavanja i sad se pije espreso sa koleginicama, koji bi isto mogao da placas (espresso, ne koleginice).

Dobijem racun za Informatiku danas.
Pogledam, iznos u nebesa, potrosnja hladne vode po clanu 13,22 m3
Kao perionicu da drzim
Pogledam, iznos u nebesa, potrosnja hladne vode po clanu 13,22 m3

Kao perionicu da drzim

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa sto gajis u stanu krokodile? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Nista se ti ne sekiraj, imam ja vemena za sve.Rakhil napisao:Vrlo rado cu platiti espreso tvojim koleginicama i praviti im drustvo dok ti ucis

Isplatljiviju su od pingvinaDelija napisao:Pa sto gajis u stanu krokodile?

- codemaker
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Jbt što su napredne ove novosadske institucije...
Kod njih informatički sektor kontroliše potrošnju vode.
Kod nas ovi iz Infostana treskaju od oka jer im je jedini računar neki direktor na nekom slavlju zalio viskijem i kafom pa se posle u njega ispovraćao.
Moja mesečna potrošnja vode varira između dve kapi i dnevnog sadržaja Nijagarinih vodopada.
Ima čak i neka enormna zajednička potrošnja vode na nivou zgrade, valjda se Romi i ostali azilanti kupaju i peru veš u podrumu, šta li...
Kod njih informatički sektor kontroliše potrošnju vode.
Kod nas ovi iz Infostana treskaju od oka jer im je jedini računar neki direktor na nekom slavlju zalio viskijem i kafom pa se posle u njega ispovraćao.
Moja mesečna potrošnja vode varira između dve kapi i dnevnog sadržaja Nijagarinih vodopada.
Ima čak i neka enormna zajednička potrošnja vode na nivou zgrade, valjda se Romi i ostali azilanti kupaju i peru veš u podrumu, šta li...
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ja mislio da je naših 7 kubika vode mnogoblaugrana napisao:Dobijem racun za Informatiku danas.
Pogledam, iznos u nebesa, potrosnja hladne vode po clanu 13,22 m3![]()
![]()
![]()
Kao perionicu da drzim
Nama je potrosnja oko 5 m3, sto je po meni puno, al ne mere manje.
Onda jednom godisnje ovako odvale po usima i kao jbg.
I sad odes da se zalis i snajka u Informatici samo kaze nama tako pise u sistemu, mozda curi negde kod vas....
Uglavnom, prazna prica, moras platiti i cao
Onda jednom godisnje ovako odvale po usima i kao jbg.
I sad odes da se zalis i snajka u Informatici samo kaze nama tako pise u sistemu, mozda curi negde kod vas....
Uglavnom, prazna prica, moras platiti i cao
- codemaker
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Moraš da paziš!Day Walker napisao:Ja sam sa svojim koleginicama vrlo do jako blizak
Dok sam studirao, tako sam i ja greškom bio mLogo blizak sa ćerkom profesora statistike. Kad sam je otkačio, polagao sam statistiku 5 puta - kako uđem u kabinet, ni dobar dan ni pomoz' bože, odmah mi u indeks upiše 5 i doviđenja do sledećeg roka... Mislim da sam bio jedini student u istoriji fakulteta koji je još u trećoj godini imao nepoložen ispit iz prve godine... Došlo mi da koleginicu kresnem još jednom zarad tog ispita ali sam ostao stamen. Posle su čiču oterali jer nije bio moralno-politički podoban više a nalsednica je bila neka dobrodržeća koka koja se čudila otkud nisam dosad položio kad briljiram statistiku (njene reči)
"Mislio sam se - e moja koko, da sam briljir'o kad je trebalo, ne bih se sad mi ovde natezali..."
Tako da - pazi šta radiš, za svaki slučaj. Ili bar proveri poreklo.
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
Po clanu?
Ja toliko dobijam za ceo racun i opet mi deluje nerealno.
Za plastenik i celu ostalu bastu trosim oko 1000 litara dnevno. Ispada da u kuci trosim 500 litara vode dnevno, to mi deluje mnogo. Pri tom ne koristim vodu sem za cega bas moram. Nikad nista ne perem u dvoristu sa vodom iz vododa, ne zalivam, nista. Jel moguce da potrosimo 500 litara dnevno?
Ja toliko dobijam za ceo racun i opet mi deluje nerealno.
Za plastenik i celu ostalu bastu trosim oko 1000 litara dnevno. Ispada da u kuci trosim 500 litara vode dnevno, to mi deluje mnogo. Pri tom ne koristim vodu sem za cega bas moram. Nikad nista ne perem u dvoristu sa vodom iz vododa, ne zalivam, nista. Jel moguce da potrosimo 500 litara dnevno?

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Jašta po članu i jašta da je mnogo i teško da je ta potrošnja u stanu uopšte izvodljiva
Setac, to si mozda sanjao, inace bi te N obesila za jajca na sred terazija