Domaće auto emisije
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Re: Domaće auto emisije
Klasicna prica, kljuc i prehebavanje na saveznom nivou, Grobnik je dobio prioritet posto je vec imao GP YU u motoGP i eto. Beranovac ajde daj vojsci. Sto znaci poljubac smrti.
Ima veze npr. sa tim da li su sve platili.ftj napisao:Zasto je bitno ko je projektovao stazu i kakvi zaverenicki zaključci se iz toga izvlace? Da nije Visoki crtao krivine?
Na temu Navaka kao staze: kažu ovi što cepaju Trackday da je nova konfiguracija zajebana, promene nagiba i dr.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dobra prica za ispred zadruge.
Koja, da su sve platili?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Istina je tamo negde. To su bili vanzemaljski krugovi na njivi.
Kada su pronađeni, kosmički program SFRJ ih je zatrpao, sve dok SF fanatici nisu otkrili dokumentaciju, pod kodnim imenom NAVAK (NAcrtani VAnzemaljski Krugovi). Kada su krenuli da petljaju, nestali su tokom noći, a do zore je asfaltirana staza, Čumetovim mašinama.
Otkuda staza, zapitaše se ljudi?
Kome ćemo? Daj Alvirovićima, oni se bave tim zaje*ancijama. Neće biti sumnjivo.
I eto. Čak je i ime ostalo, uz promenu značenja, ipak je Mirko bio mag novinarstva.
Nego, ko zna zašto svaki put svrate u Predejane (osim da dokažu da je Zemlja okrugla i da svi putevi ne vode u Rim)? Tan tan taaaan...
Tapa
Kada su pronađeni, kosmički program SFRJ ih je zatrpao, sve dok SF fanatici nisu otkrili dokumentaciju, pod kodnim imenom NAVAK (NAcrtani VAnzemaljski Krugovi). Kada su krenuli da petljaju, nestali su tokom noći, a do zore je asfaltirana staza, Čumetovim mašinama.
Otkuda staza, zapitaše se ljudi?
Kome ćemo? Daj Alvirovićima, oni se bave tim zaje*ancijama. Neće biti sumnjivo.
I eto. Čak je i ime ostalo, uz promenu značenja, ipak je Mirko bio mag novinarstva.
Nego, ko zna zašto svaki put svrate u Predejane (osim da dokažu da je Zemlja okrugla i da svi putevi ne vode u Rim)? Tan tan taaaan...
Tapa
Lik (Mladen) pravi pare a ne gazi preko mrtvih. Eto, imao je ćaleta da mu utaba put. Emisija pokriva za svakoga po nešto. Da bi zaradio novac, jer svi radimo nešto za novac a ne za mekike, mora malo i reklamiranja brendova i to je to. Lik je dobro sve uklopio , vidi se da radi to sa uživanjem.
Sa druge strane, lično, u poslednje vreme odgledam celu emisiju Vrele Gume a SAT gledam na preskakanje.
Eto, sad su mi Novosađani zanimljiviji kako vode emisiju dok ranije retko i da sam ih gledao.
Sve je stvar percepcije i ličnih afiniteta.
A opet, Mladen nikad neće na početku emisiju isprozivati na fino trenutnu vlast ili stanje u državi kao Piroški.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sa druge strane, lično, u poslednje vreme odgledam celu emisiju Vrele Gume a SAT gledam na preskakanje.
Eto, sad su mi Novosađani zanimljiviji kako vode emisiju dok ranije retko i da sam ih gledao.
Sve je stvar percepcije i ličnih afiniteta.
A opet, Mladen nikad neće na početku emisiju isprozivati na fino trenutnu vlast ili stanje u državi kao Piroški.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Piroški je old school šmeker, jedino kad bi njegova cenjena supruga snizila kreštanje, u prilozima, za jedno pola oktave sve bi bilo OK. kad bi ugradili neki subwoofer ili malo smanjili visokotonce
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Piroški je seljačina, nije mi nikad nešto legao i bio gledljiv... Mladen je za njega gospodin čovek i maltene institucija. 

- mironiko
- Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
- Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
- Kontakt:
Na stranu kvalitet emisija i novinarski šlif (ili odsustvo istog), ali o Piroškom sam čuo i neke ne-baš-pohvalne glasine po NS, iz više izvora.
Tipa, ugovori posao usmeno, sve strava, sve može, pa onda ne plati baš, ili ne na vreme, ili umanjeno i tako dalje.
Jedna od tih informacija je i od bivšeg kolege kom praktično bezrezervno verujem, mada sve ostalo je neprovereno, tako da - ko zna šta je "ukupna" istina.
Uglavnom, u skladu sa tim saznanjima, najčešće prosto preskočim njegove videe...
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Tipa, ugovori posao usmeno, sve strava, sve može, pa onda ne plati baš, ili ne na vreme, ili umanjeno i tako dalje.
Jedna od tih informacija je i od bivšeg kolege kom praktično bezrezervno verujem, mada sve ostalo je neprovereno, tako da - ko zna šta je "ukupna" istina.
Uglavnom, u skladu sa tim saznanjima, najčešće prosto preskočim njegove videe...
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Astra >> Lambo
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Klarksonu je vreme proslo odavno, mozda moze da prodje kod nekog ko ga ne zna ili ga nije pratio. Realno SAT je golf za sve njih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Citajuci neka prepucavanja Piroskog sa ostalima na vrele gume sajtu (ne preatim taj sajt niti emisije ali ovo je bio linkovao kolega sa drugog foruma pa sam citao), shvatio sam da je covek obicna seljacina i prostacina, sa onakvim recnikom i prepucavanjima kao malo dete ne treba ga biti sramota
Sećam se kad je bio ljubomoran što ga jutuberi amateri šiju po svim mogućim parametrima pa je u svojoj emisiji nešto insinuirao kako se svi oni drogiraju. Meni je fascinantno da ta njegova emisija i dalje postoji.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Zato što se on ne drogira.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Kod piroškog je jedino ok sto sme javno da podjebava vlast u emisiji.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Da nisam ovo video ne bih ni znao da ta emisija jos uvek postoji.