Rakhil napisao:Sve ove tablice vriste "ja sam glup a imam 80k u dzepu koji me zuljaju, gledajte me jer mi treba validacije ko leba"
Da imam para na bacanje, uzeo bih nesto tipa BG*PENIS samo da idem na nerve takvim ljudima...
U članu 28 Pravilnika o registovanju motornih i putničkih vozila stoji:
Član 28
Vlasnik teškog četvorocikla, odnosno putničkog vozila može po izboru odabrati najmanje tri, a najviše pet slovnih znakova ili kombinaciju brojčanih i slovnih znakova.
Ako se bira kombinacija brojčanih i slovnih znakova u njoj se moraju nalaziti najmanje dva slovna znaka, izuzimajući kombinaciju slovnih znakova "TX", "RP" i "RPE".
Izabrani znakovi čine deo registarske tablice iza oznake registarskog područja i crvenog štita.
Između brojčanih i slovnih znakova na registarskoj tablici obavezan je znak "-" koji se računa kao jedan od izabranih znakova.
Značenje izabranih znakova na registarskoj tablici po sadržaju ne sme da bude provokativno, nemoralno, ili suprotno pravnom poretku..
Za registarske tablice iz ovog člana, pored redovne cene registarskih tablica, plaća se i posebna naknada - u iznosu koji je utvrđen uredbom Vlade.
Na registarskim tablicama iz člana 30. ovoga pravilnika ne mogu da se biraju znakovi u smislu ovog člana.
Izgled, mogući sadržaj i dimenzije registarskih tablica iz ovog člana prikazani su na Crtežu broj 2, koji je odštampan uz ovaj pravilnik i čini njegov sastavni deo.
Sorry Rejčel, pogibe sneško...