Dobro veče
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Dobro veče
Filipovicu, iskreno mislim da je vise problem u policiji jer ja do sada nigde nisam cuo da je policajac napisao da je neko prosao na zuto, vec po parolom "to je isto" napise da je crveno...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
A da li bi tu nesto pomogli svedoci koji su bili u kolima, da potvrde da su prosli na zuto?
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
- Grujic
- Moderator
U praksi tesko. Teorijski sva ta dokazivanja svedocenja bi trebalo da imaju uticaja, a stanje je da se samo stancuju kazne. Jedina mogucnost je da se sve to radi u cilju hvatanja zastare
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Tako nesto sam i ja mislio. Hvala svima na odgovorima. Ako se skoro nesto desi u vezi toga, obavesticu vas. 

- Филиповић
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
- Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС
У овоме има много истине.Grujic napisao:Filipovicu, iskreno mislim da je vise problem u policiji jer ja do sada nigde nisam cuo da je policajac napisao da je neko prosao na zuto, vec po parolom "to je isto" napise da je crveno...
У већини случајева они напишу да је црвено.
Међутим, ја сам сведочио на суду за једну колегиницу (такође правник) да је прошла кроз жуто.
И тако ћаскамо ми са судијом, сви колеге, и она нам каже да прихвата чињенично стање које смо изложили (пролазак на жуто) али да је став који су прекршајни судови заузели у тим ситуацијама да се то изједначи са проласком на црвено.
У одлуци је писало да је прошла на жуто, дакле уважена одбрана, а казна је била за пролазак на црвено, додуше минимална у то време.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Jel' zna neko nekoga ko je kupio ili vozio Tata Indica?
Vidim da ih ima po oglasima, a u Italiji koliko ti volja.
DA li je iko imao dodira sa time?
(ne, necu da kupim, vec me kopka
)
Vidim da ih ima po oglasima, a u Italiji koliko ti volja.
DA li je iko imao dodira sa time?
(ne, necu da kupim, vec me kopka

Ali kako smeju da zauzmu takav stav ako se po Zakonu o bezbednosti saobraćaja te dve stvari ne tretiraju isto?Филиповић napisao: И тако ћаскамо ми са судијом, сви колеге, и она нам каже да прихвата чињенично стање које смо изложили (пролазак на жуто) али да је став који су прекршајни судови заузели у тим ситуацијама да се то изједначи са проласком на црвено.
У одлуци је писало да је прошла на жуто, дакле уважена одбрана, а казна је била за пролазак на црвено, додуше минимална у то време.

Ђенерал Јанковић
- Grujic
- Moderator
Ortak ima motor jedan od 125ccm na kojem sam ja ucio i polagao, i prosle god kupio i Hondu transalp... Taj od 125 prodaje vec dugo, a resio je i Hondu jer hoce nesto drugo da uzme... Vozili se pre neke 2 nedelje, i stajali na semaforu pored nekog Renoa, spusta se prozor i zena iz kola krece da ga pita oko motora, kaze njen sin hoce da uzme neki motor pa gledaju sta i kako... On rece da prodaje motor i dade joj broj. Danas mi javlja da su uzeli motor od njega, ne Hondu vec tu Cagivu od 125ccm koja se inace vukla po oglasima... User 

- Филиповић
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
- Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС
То се зове слободно судијско уверење.
Она је дужна да процени да ли је возило могло да се заустави на семафору без угрожавања других учесника у саобраћају.
Наша одбрана је била врло промишљена - сведочио сам да сам се кретао возилом иза ње, на малом одстојању, те да се светло на семафору променило нагло (нема трепћућег зеленог) па због тога није било безбедно да она прикочи, јер сам јој ја био на репу и угрозила би мене.
Али...свети записник
, заштитник полицајаца и неспособних прекршајаца... 
Она је дужна да процени да ли је возило могло да се заустави на семафору без угрожавања других учесника у саобраћају.
Наша одбрана је била врло промишљена - сведочио сам да сам се кретао возилом иза ње, на малом одстојању, те да се светло на семафору променило нагло (нема трепћућег зеленог) па због тога није било безбедно да она прикочи, јер сам јој ја био на репу и угрозила би мене.
Али...свети записник

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Sinoc drugara zaustavili panduri i zahebavali ga, sve isproveravali dok nisu nasli da mu u LK pise da zivi u Zrenjaninu, a u vozackoj da zivi u Loznici (duga prica, uglavnom zivi i tamo i vamo), i hoce da mu pise prekrsajnu, da ide kod sudije, 6-25 hiljada kazna, bodovi...
Sve je na kraju proslo znate vec kojim "magicnim parcetom papira"...
Sve je na kraju proslo znate vec kojim "magicnim parcetom papira"...
Skroz desno?methane.master napisao:Ponoć. Gledam SAT. :trljamoci:
Prepoznajte forumaša.
Jel neko citao ovo i pogledao testove?
http://www.b92.net/automobili/aktuelno. ... _id=636527
Imam utisak da se sva nasa novinska agencija pretvorila u njuz.net
http://www.b92.net/automobili/aktuelno. ... _id=636527
Imam utisak da se sva nasa novinska agencija pretvorila u njuz.net