Svejedo, do sada ni blizu nije opravdao ocekivanja na osnovu kojih je ugovor potpisan.
Od kad je prolupao vise ga ni ljudi u Srb ni blizu ne gotive ko ranije, o drugima ne vredi ni trositi reci. I danas cim progovori on tupi o ljubavi, bogu i sl, taman da osvoji jos 10 GS nece imati popularnost ko ranije.
Sve nekako....ali kad krene da kenja o ljubavi,itd.bacio bih peglu najradje.
Koga boli briga za tu šuplju priču. Udri lopticu i osvajaj turnire.
On nikada neće biti deo zapadnjačke elite, i oni ga nikada nisu prihvatili i niti će, pa makar uzeo još 20GS.
Svi bi ga više poštovali da je ostao sirov ko ćaća njegov
Al nek' je živ i zdrav, i nek' im uzme koliko god može,i titula i miliona.
Tata mu je toliko velik debil, da u potpunosti razumem i Novakovu priču o ljubavi, porodici itd... I verujem mu do reči, kad priča o tome koliko mu je porodica bitna i koliko ga je promenila.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Jel ga znaš lično, ili ?
Ja sam ga video jednom u Budvi i jednom u BG,sedeo je za susjednim stolom. I odatle ne mogu izvaditi nikakav zaključak da li je debil ili genije.
Jednom sam ga video na TV pre oko 10ak godina na B92 kod Jugoslava Ćosića u nekoj emisiji 1na1 i delovao mi je sasvim Okej lik.
Da ne bude da sad ja nešto kenjam,ili nekoga branim, ali za sebe lično sam čuo razne negativne diskusije ,a koje se vode u mojoj zgradi.
Moj blizak rodjak je radio za njega godinama, neki faktor u onoj restoran-ketering priči. Potpuno sumanut lik, neke stvari mi bile za ne verovati dok mi par stvari nije ilustrovao fotografijama.
U to vreme su odavali utisak srećne porodice, roditelji uvek u boxu za vreme mečeva itd... a rodjak mi tada najavljivao ovo što se sad vidi, niti se pojavljuju niti se o Novaku oglašavaju. Tada sam prvi put čuo za mentalne probleme mladjeg brata, navodno je Srdjanov odnos bio glavni okidač - ali toliko daleko ne bih smeo da idem.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.