Sport
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Sport
Ja sam cuo od coveka ciji je sin bio sa Markom Djokovicem u generaciji (trenirali zajedno, isli po turnirima, druzili se itd.) da redovno kad Marko izgubi ovaj ludak udje u svlacionicu i ubije boga u njemu, uhvati ga i glavom od zid dok ga ne raskrvari celog. Ozbiljan covek, ne verujem da bi tako nesto izmisljao.
Poslednja izmena od Kornjaca Rade u 21 Jul 2018, 21:59, izmenjeno 1 put ukupno.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Srđan Đoković je bio moj klijent 

- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Ti koji su ga dizali u nebesa a sad ga mrze vise treba da se zapitaju da li su sami prolupali.Laki021 napisao:Svejedo, do sada ni blizu nije opravdao ocekivanja na osnovu kojih je ugovor potpisan.
Od kad je prolupao vise ga ni ljudi u Srb ni blizu ne gotive ko ranije, o drugima ne vredi ni trositi reci. I danas cim progovori on tupi o ljubavi, bogu i sl, taman da osvoji jos 10 GS nece imati popularnost ko ranije.
Ljudi koji nista u zivotu nisu postigli pa tudji trud i rad svojataju na osnovu istog pasosa.
Novakovi roditelji su klasični idioti i to je opšte poznato.
- starac vujadin
Sport
Sjajan intervju 
https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.p ... id=1422215
Novak ponovo jede meso i unosi proteine, nije ni cudo da igra kako treba. A i guru je oteran.
"Tako je, ja sam zahtevao da završi sa njim, ali to nije bio moj glavni uslov. Morao sam Novaka da vidim lično, kao i da uspostavim tačan plan i program za neredne mesece. U Barseloni smo se oko svega dogovorili, i tada je odlučeno da u njegovoj okolini ne bi trebalo da bude toliko ljudi koliko je bilo. Hteo sam da tenis trenira, a ne da filozofira o njemu. On je teniser i to mora da mu bude prioritet", započeo je priču Vajda.

https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.p ... id=1422215
Novak ponovo jede meso i unosi proteine, nije ni cudo da igra kako treba. A i guru je oteran.
"Tako je, ja sam zahtevao da završi sa njim, ali to nije bio moj glavni uslov. Morao sam Novaka da vidim lično, kao i da uspostavim tačan plan i program za neredne mesece. U Barseloni smo se oko svega dogovorili, i tada je odlučeno da u njegovoj okolini ne bi trebalo da bude toliko ljudi koliko je bilo. Hteo sam da tenis trenira, a ne da filozofira o njemu. On je teniser i to mora da mu bude prioritet", započeo je priču Vajda.
- starac vujadin
Pa, naravno...još samo da digne unos proteina da još više ojača snagu i to je to otprilike...