Zanimljivi oglasi
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Re: Zanimljivi oglasi
Ne znam zašto je to tako. Činjenica je da veći deo ovih, za današnje vreme nelogično motorizovanih automobila ima strahovito puno opreme a kod multimedije im “škripi". Ne verujem da je neki vid štednje, pre sam sklon da poverujem da klijentela koja najvećim delom kupuje ovakve aute nema baš puno sklonosti prema pojmovima kao što su USB, IPad, DAB i tome slično.
Nekoliko auta koje sam gledao su bili na prodaju ili iz razloga što je vlasnik umro (od starosti) ili više nisu hteli/mogli da voze auto, a nisu hteli /mogli da zaposle vozača.
Nekoliko auta koje sam gledao su bili na prodaju ili iz razloga što je vlasnik umro (od starosti) ili više nisu hteli/mogli da voze auto, a nisu hteli /mogli da zaposle vozača.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Dosta automobila sa DE tablicama koje vidjam u Zrenjaninu imaju ZR. Na koju to foru ide,neka personalizacija kao kod nas ili nesto drugo?kragujevac napisao:KG na tablici nije slučajno....
t
- kragujevac
Online rezervišeš kombinaciju slova i(li) brojeva koju si zamislio, od momenta kada to uradiš ta registracija je rezervisana 60 dana na tvoje ime. Rezervacija košta 12,80€. Odeš u shop za pravljenje tablica, ti shopovi su obično preko puta ureda za registraciju, kupiš tablice, predješ preko puta u službu i tu završavaš registraciju. Alternativno možeš da poručiš tablice i preko weba, jeftinije je ali traje 2-3 dana.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Super fora
Moraću da probam.
Sent from my HUAWEI G7-L01 using Tapatalk

Sent from my HUAWEI G7-L01 using Tapatalk
- kragujevac
Ja vozim M-KG od kako sam kupio svoj prvi auto u D
. Ne znam baš da li svi gradovi nude online rezervaciju, ali mogućnost biranja postoji svuda.Sve to naravno ako željena kombinacija nije već u opticaju. Postoji i varijanta zadržavanja postojeće registracije pri promeni auta, to košta 10€ (cene za Minhen). Možeš čak i da zadržiš stare tablice, samo da ti na njih nalepe nove pečate.

Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ja se nadam da svi imaju
Tri ili četiri cifre?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
- kragujevac
Zavisi gde si. U Minhenu dobiti tri cifre nije uobičajeno, što ne znači da je nemoguće. Generalno su kombinacije u Minhenu " dva slova-četiri broja". Minhenska okolina ( München-Land) ima jedno slovo i cetiri broja.
Prvi broj ne može da bude nula, a slova iza oznake grada ne mogu da budu SS, KZ, HH i još par kombinacija.
Prvi broj ne može da bude nula, a slova iza oznake grada ne mogu da budu SS, KZ, HH i još par kombinacija.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Dobra stvar. Mozes da prepoznajes sugradjane po belom svetu
t

t
- kragujevac
Nije mi se to retko dešavalo. Još ludje je bilo dok smo vozili Mondeo Turnier. Imao sam iza zadnjeg sedišta tablicu u originalnoj veličini na kojoj ie pisalo KRAGUJEVAC. Tu su mi i svirali po gradu, dizali tri prsta kroz šiberdah, mahali kroz prozor itd. Pošto je od zadnjeg sedišta do stakla bilo dosta prostora to nije izgledalo baš previše napadno, na plavoj kanti je već nekako "oversized" pa sam batalio, ali sam sačuvao tablicu.
Imam i staru tablicu KG 234-113, eno je kod sina u sobi.
Imam i staru tablicu KG 234-113, eno je kod sina u sobi.

Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Jel valjala ova Laguna GT, lijepe su a 4control dobro zvuci?
I found this offer at mobile.de:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... um=android
Renault Laguna III 2.0 dCi 4 Control GT, NAVI SHZ XENON
First Registration: 12/2012
Mileage: 58,220 km
Fuel: Diesel
Power: 131 kW (178 PS)
Price: €12,990
Sent from my m2 using Tapatalk
I found this offer at mobile.de:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... um=android
Renault Laguna III 2.0 dCi 4 Control GT, NAVI SHZ XENON
First Registration: 12/2012
Mileage: 58,220 km
Fuel: Diesel
Power: 131 kW (178 PS)
Price: €12,990
Sent from my m2 using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Odlicna je, samo je boja vise za Scenic. Model koji je slabo ispracen zbog zloglasne reputacije prethodne generacije. Meni je kupe verzija teska perverzija, mada ne bih bezao ni od berline jer je jedini model u segmentu sa takvim 'gepekom'. A udoban do bola.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
kad vidim da traže doplatu za zimski set guma, zaobiđem oglas
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Nesto I si izbrkao, u pitanju je Aston Martin.petarboj napisao:kada sam prvi put video lagunu iii kupe na ulici (od nazad, malo izdaleka) mislio sam da je neki jaguar
- kragujevac
passenger napisao:kad vidim da traže doplatu za zimski set guma, zaobiđem oglas

To je uvek veliki penal. Bolje je u tom slučaju uopšte ne nuditi nego posebno prodati preko oglasa.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac