Mobile uploads

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Re: Mobile uploads

Post od Ogi »

blaugrana napisao: 27 Jun 2019, 21:08 Aj, molim vas nemojte samo o tome!

Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
Sto?
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

passenger napisao: 27 Jun 2019, 21:10 turci stoka :)
Rame uz rame sa siptarima. Evo ih kod mene na pumpi u sve vecem broju, a sezona putovanja kuci nije jos krenula. Da je moguce nekako zabraniti njima da staju na parking bilo bi idealno! Posle njih obavezno saljes coveka da skuplja smece, stoka ne zna sta je kanta za smece.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Upucaj
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Verovali ili ne meni je jedan turcin vratio mobilni. Stali kod Beske na pumpu da se rasanimo (tj. ja, ostali su legli na vreme) i promasim dzep da nisam ni skontao.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Pucaj im u kolena.

Ovo je bila omladina 22-23god. Retko pogan narod stvarno. Nikakvi maniri.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Da li u Turskoj sme tako da se ponaša?

Inače, pre deset dana imao sam problem na auto-putu sa nekim, Pežo 206, CH tablice. U zaustavnoj traci kod Lukoil pumpe kod Dobanovaca, u pravcu ka BG, pokvarenog Turana, gurali turci (dva muškarca i dve žene sa maramama) i od njih se uključio ovaj iz zaustavne trake i isekao mene i vozača iz hrvatske, pa nam još pride pretio a mene zamalo izgurao sa puta (bio sam sa porodicom, pa sam radi sigurnosti putnika iskulirao) predtpostavio sam da je ili kosovski albanac ili turčin.

Deset dana pre toga, pripadnika turske ili neke druge nacionalnosti (verovatno Pakistanac ili slično) video sam kako divlja na prilazu aerodromu Hitrou u Londonu. Obilazi, preseca i na kraju na semaforu izlazi iz auta, prilazi drugom kojeg je isekao a ovaj mu svirnuo, da vidi u čemu je problem. Ukratko, vozač nam je objasnio da pripadnici gore navedenih država u UK ubedljivo najbahatiji u saobraćaju.

Kao što passenger reče, nema druge, samo pucanje u kolena. :plusone:
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Takvu omladinu imas svugde po balkanu i bliskom istoku, to su uglavnom nize obrazovani, vecina gasterbajtera.

Imam dosta Turaka prijatelja, i daleko su od toga.

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk

Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Nema to veze sa narodom. Ima veze samo sa kulturom. A to sto dolaze sa planina i iz najudaljenijih sela, to je drugi problem. Ima ih u slicnom procentu kao i nekulturnih lokalaca, ali su oni nekulturni na druge nacine - cesto i mnogo iritantnije. Turci su inace agresivniji ali se jako brzo smire plus su generalno mnogooo topliji od vecine zapadnjaka. A problem omladine ne bi cak ni komentarisao - mnogo sam mator :)

I sto je najgore od svega kukolji u cistim sredinama su enormno upadljivi i iritantni, i 0,1% nekulturnijih ljudi jako mnogo upada u oci... Usmeravati nezadovoljstvo prema jednoj grupaciji nije dobro bas zbog svega toga... a da je lako lako je :)

PS: Zakljucak je ne mozes da se j...s a da ti ne udje. Da obnavljas populaciju i radnu snagu preko imigracije a da sve ostane kao sto je bilo. Sto je mozda dobro a mozda i nije... Kazem ja Holandjanima, da nema imigacije umrli bi ste od dosade :)
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Hm, dosta ih viđam po pumpama - voze kola od 20k evry i spavaju po livadama. Nema para da plati motel ili nema mesta u motelu?

Prilazim naplatnoj rampi, usporavam lagano sa 130 na 50 kmh i onda mi "on" (turčin, šipac, sve jedno - gastos) uleće sa 100 km/h na svega nekoliko desetina metara u naplatnu. Uglavnom dominiraju oni koji su veoma nekulturni i bahati.

Da li tako smeju u CH, DE, NL, UK?
Ja ne smem - prvo što ne želim da imam problema sa policijom jer može skupo da me košta, a drugo zato što sam u toj drugoj državi stranac i iz nekog poštovanja prema domaćinu.

Ako se setim još nekog primera, navešću. ;)
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

To je ta osvajacka krv.

Mada nisam siguran koliko je nas bahati gastos razlicit od turskog bahatog gastosa, ostavile traga one godine pod turcima :)
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Ima razlike itekako. Bahata je nasa seljanija naravno ali ni blizu ovima..

Najbolja auta voze Turci sa belgijskim tablama . U ovih par dana nagledao sam se AMG modela vise nego za ceo zivot. Po gde koji BMW bude..
Najludje mi je da zene uopste ne izlaze iz auta. Muz ode unutra i pokupuje brdo stvari dodje do auta i onda jedu u autu. Naravno kad stanu na parking samo rokne to kroz prozor i cujes V8 kako brunda.
Jutros bas dva klinca ( 15-16 godina ) klanjaju iza pumpe.
Matorci voze E klase i obicno se bune oko cene goriva i vicu kako je u dojcland jeftinije..
Kod nasih gastosa omiljeni sport je psovanje majke beogradjanima. Pita covek jel bilo kise nocas ja kazem ne ovde ali je BG opet najebao. Komentar brkice je " Ko im jebe mater neka se podave "
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Heineken napisao: 28 Jun 2019, 10:15 Matorci voze E klase i obicno se bune oko cene goriva i vicu kako je u dojcland jeftinije..
Idi onda nazad u nemacku pa sipaj :kezo: :rofl:
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Najveca bagra su Svajcarci, i to originalni. @passenger zna zasto :kezo: . Inace kod nas u tranzitu nema mnogo Turaka ali ima ROmuna posle kojih nema na benzinskoj nista vise, ukradu sve, i naravno nasih kretena svih boja
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Samo treba uvesti test opste kulture umesto znanja jezika, kraj!

Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk

Korisnikov avatar
meidling
Reactions:
Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
Garaža: Volvo XC90 II D4

Post od meidling »

Resenje za pumpe je postaviti komunalnu policiju i kaznjavati sve koji bacaju djubre i spavaju na zelenim povrsinama.Tako jednu sezonu dok se cuje pa da vidis kako ce se neke stvari promeniti.Imaju oni nekog svog "Alviroglua" koji pravi patrole tako da su dobro obavesteni o ruti na kojoj putuju.
Inace su bas slozni tako da ako se zakacis sa nekim odma nagrne "buljuk" na tebe.

Gesendet von meinem SM-A750FN mit Tapatalk

Volvo XC90 II D4
Odgovori