Hvala hvala momci. Drago mi je da se i vama svidja. Dario svaka cast lepo izgleda ali kad dodje vreme ja sam to zamisljao jos lepse i bolje.
Okolina za sada strci ali nadam se da uskoro nece. Sa moje leve strane je svajvarcarac napravio kucu, a sa leve je svedjanin i kada budu sredili fasade i oni bice koliko toliko ok. Sto se tice dvorista imam ga oho ho. Imao sam oko 800 kvadrata. Kada se oduzme put sto sam pustio i povrsina kuce, opet mi ostaje 400 kvadrata neiskorscene povrsine. Tj 25x15 ce ostati dvorista. Tu se lagano moze napraviti jos jedna kuca npr.
Stubovi su tu bili oduvek cak na prvoj skici i nisam htei apsolutno nista da odudaram od toga i bio sam u pravu.
Iza moje kuce je caletova kuca i ona je 5m iza mene. Ova levo je 6m a desno ima 8m do komsijine kuce. Ne smeta to meni ni malo je mi ne zaklanjaji suncevu svetlost. Mozda na slikama izgleda da ima malo razmaka ali ga ima sasvim dovoljno. Jbg dobro je mesto na glavnom putu. Ne moze sve jer za to mora da se ide van grada i svega a to meni nije resenje.
To sam ja pitao ortaka koji se time bavi, projektuje HVAC sisteme.
Dobio sam povratna pitanja u neograničenom broju, uz preporuku da dođu/vide, pa da pričaju o ceni. Zavisi kakva je zgrada, da li ima ventilacione otvore, kako su postavljeni...
Ili tebi treba jedna spoljna i više unutrašnjih jedinica?
Više unutrašnjih, možda 6-10 po etaži. Prostor je izdeljen specifično - kao p+2+po zgrada unutar zgrade...
Deo prostorija može i sa običnim klimama pošto ti prostori nisu u stalnoj upotrebi a struja je merna grupa. Čak deo ne mora uopšte da se uradi, možda sprat ili dva max.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Jasno mi je da je u naselju Save Kovačević u Zemunu i to mi je ok, ali me interesuje malo više podataka o zgradi ako neko zna. Mada ću verovatno zvati da idem da pogledam.