BMW - generalna tema
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: BMW - generalna tema
Cekamo Maricevu emisiju onda, valjda ce se razresiti ta misterija. Kad su Stevicu Markovica resili pa resice se i XDrive.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ako sme da kaze za 3 automobila, zasto ne bi smeo i za 16?HKS napisao:Delija, pitanje je sta ti smeju reci preko telefona, uzmi i to u obzir.
Vec sam napisao utisak - deluje iskreno i potpuno opusteno.
Uostalom, svako koga zanima ta tematika moze i licno da pita.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa jel isti utisak ostave 3 pokvarena auta i 16 pokvarenih auta?
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my m2 using Tapatalk
16 je fičr 
A ovaj prvi je smeo bez problema da kaze 16?
Samo malo mucnite glavom, apsolutno ne postoji sansa da je to dobar podatak inace bi ceo bimmerpist forum samo o tome brujao a BMW bi bio u ozbiljnim problemima.
Samo malo mucnite glavom, apsolutno ne postoji sansa da je to dobar podatak inace bi ceo bimmerpist forum samo o tome brujao a BMW bi bio u ozbiljnim problemima.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Svaki dan radim sa ljudima i imam dovoljno iskustva da mogu da ocenim da li neko nesto "mulja" ili ne - ovakvo pitanje bi u slucaju bilo kakve "mutljavine" bar na trenutak zbunilo sagovornika - izmedju ostalog ocekivao bih i defanzivno kontra pitanje tipa "odakle vam takva informacija" i slicno.HKS napisao:Pa jel isti utisak ostave 3 pokvarena auta i 16 pokvarenih auta?
@Laki021
Vec napisah:
Delija napisao:Sto se tice xDrive-a, nadjite mi na internetu tu gomilu problema.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Mda bas bi bili u ozbiljnim problemima kao I sa lancem sto su bili, a trubilo se na sve strane, vecina izgurala garanciju, kesnuli one koje nisu itd.
Bmw je luksuz I pravi auto za prvog vlasnika pre svega.
Pa jesu im I zf6 masovno crkavali posle 150kkm jer su bili sealed for life, a zf preporucuje zsmenu ulja na 60kkm cini mi se, ali je opet svaki izgurao garanciju.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Bmw je luksuz I pravi auto za prvog vlasnika pre svega.
Pa jesu im I zf6 masovno crkavali posle 150kkm jer su bili sealed for life, a zf preporucuje zsmenu ulja na 60kkm cini mi se, ali je opet svaki izgurao garanciju.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
BMW - generalna tema
Pa i ja sam zvao Autokomerc pre godinu dana u vezi A4 koji je definitivno bio farban i to loše i rekli su mi da nije ni udaran ni farban...
Ne kažem da je tačan podatak ni 16 ni 3 već da to što si zvao i što su ti rekli to što su rekli ništa ne potvrđuje.
Ne kažem da je tačan podatak ni 16 ni 3 već da to što si zvao i što su ti rekli to što su rekli ništa ne potvrđuje.
Podatak o 16 reklamiranih primeraka je meni preneo vlasnik BMWa na kojem je doslo do problema. Jedino sto nemam precizan odgovor da li se radilo o uzorku samo u jednom servisu ili kod svih.
Ne vidim razlog da me on laze, jednostavno je preneo sta mu se desilo.
E sad, gde se "gubi" ta razlika u razlicitim izvorima/konverzacijama stvarno nemam pojma, samo sam preneo sta sam cuo.
Ne vidim razlog da me on laze, jednostavno je preneo sta mu se desilo.
E sad, gde se "gubi" ta razlika u razlicitim izvorima/konverzacijama stvarno nemam pojma, samo sam preneo sta sam cuo.
Kad se nekom desi onda ga teše e jbg nisi jedini desilo se još na toliko i toliko auta.
Kad neko inače pita onda mu kažu ma kakvi to se desilo na dva tri auta
Istina je negde između
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Kad neko inače pita onda mu kažu ma kakvi to se desilo na dva tri auta
Istina je negde između
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Gobline,
možda si pisao, ne sećam se, kakva je priča sa tim autom? Da li je tvoj drugar prvi vlasnik, koliko je star auto? Rekao si da je auto u garanciji ili grešim?
možda si pisao, ne sećam se, kakva je priča sa tim autom? Da li je tvoj drugar prvi vlasnik, koliko je star auto? Rekao si da je auto u garanciji ili grešim?
Pa ako je rekao da je 'potpisao fakturu' na 6 iljade evri koja se ne potpisuje onda je i zamastio pricu o 16 vozila sa problemom.
Kako se ne podpisuje faktura?
Pa ja sam i u Audiju podpisivao fakture na servisne intervencije u garanciji (crko mi motor za otvaranje poklopca rezervoara).
Pomenuti BMW je 2015g i kupljen je nov, prvi vlasnik.
Pa ja sam i u Audiju podpisivao fakture na servisne intervencije u garanciji (crko mi motor za otvaranje poklopca rezervoara).
Pomenuti BMW je 2015g i kupljen je nov, prvi vlasnik.
Šta je čudno u potpisivanju fakture?
Vuk Karadzic se okrece u grobu kao Vankel kad vidi ovo podpis.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .