In Memoriam
Re: In Memoriam
Bio je blizak sa Koštunicom. Šta radi privatno njegova stvar, profesionalno je ostavio poprilično. Trenutne generacije svakako nisu u stanju da proizvedu ništa slično, tako da će to sve tek dobiti na ceni.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nek mu je laka zemlja, odrastao sam uz njegove pesme a album cover koji cu zauvek pamtiti jer me plasio kao malog:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Brzine idu u H-a !!!

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Moja uspomena na Boru... Vraćao se jednom davno sa Zlatibora, nisu mi tad kola bila za put, bio je kraj praznika koji se tad još slavio, 29. novembar. I nekako se desilo da nije bilo nikakvog prevoza za Beograd, i ja i devojka nekako smislimo da uhvatimo bilo koji bus koji bi nas dovezao malo bliže, pa onda da tražimo dalje prevoz. Stigli tako nekako do Čačka, vidimo bus za Beograd ide tek ujutro i rek'o aj da vidimo da li ima voz nešto ranije. Stigli do stanice ono sve zamandaljeno i nigde nikog, i meni se samo u glavi pojavi Borina pesma "Zadnji voz za Čačak"... Da li u to vreme uopšte nisu išli vozovi to ne znam, ali kad sam se setio te pesme samo sam se vratio na busku stanicu i čekao do ujutro.
Kad smo kod prelaska na tamnu stranu pod stare dane, treba mu se kao olakšavajuća okolnost uzeti "Baba Jula" koja nas je vodila kroz studentske proteste 96/97. To mi je prva uspomena kad se setim Kolarčeve. Na kraju se valjda umorio od borbi sa vetrenjačama i digao ruke. Nije ni samo ta Baba Jula, dobar deo života je bio buntovnik i glasan kritičar sistema u ono vreme kad se to još manje smelo nego danas.
Kad smo kod prelaska na tamnu stranu pod stare dane, treba mu se kao olakšavajuća okolnost uzeti "Baba Jula" koja nas je vodila kroz studentske proteste 96/97. To mi je prva uspomena kad se setim Kolarčeve. Na kraju se valjda umorio od borbi sa vetrenjačama i digao ruke. Nije ni samo ta Baba Jula, dobar deo života je bio buntovnik i glasan kritičar sistema u ono vreme kad se to još manje smelo nego danas.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ostavio je traga i u rok, pop, pa čak i u novokomponovaoj narodnoj muzici. Ružno zaboravljamo, samo lepe stvari pamtimo. Večna mu slava i hvala...
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Рада Ђуричин
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nisam ni shvatio iz ovog tvog videa dok nisam video na drugom mestu, RIP James Earl Jones.
Zašto sam ja bio siguran da je taj glumac već umro? Kad sam video ovaj post, rekoh zašto opet pominju istog glumca kad je već umro? Mora da je bilo nešto u vezi njega?
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Sad sam guglao, i u pravu si, Džejms koji je juče preminuo mu je davao glas, pfre par godina je preminuo glumac koji ga je odigrao bez maske

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Napusti nas i brat Dikembe Mutombo

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Zlatne godine Mercedesa. Slava mu.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Џон Ејмос

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Procitah negde da je umro Ratan Tata. Nama realno lik ne znaci nista, ali je u svojoj zemlji napravio svasta.