Obrazovanje i školstvo
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Obrazovanje i školstvo
Goblin opet ubija prekucava igricu, kraljica ubijena bez upotrebe magije 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Uroš S. napisao:I posle kao ne treba u hotel sa 5 zvezdica na ekskurziju.

- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
Dovoljna im je kazna to...miroslavm napisao:Odgovorni ili ne, ti profesori neće imati sna do kraja żivota.
A opet deca od 13-14 godina, (ako su imala toliko) uopste nisu mali. Kapiram da je ekskurzija, ali vi nikad niste videli klince od 10+ godina same da se kupaju na nekoj reci, jezeru, moru?
Ja jesam.
A i sam sam isao ne secam se tacno od kad, ali sigurno od 10godine po raznim rekama jezerima....
Jbg, nesreece se desavaju... Kao sto kaze gore neko ne moze pod stakleno zvono da se drze...
I ja sam preplivavao sumaricko jezero kao klinac (17-18 godina) ali sam znao da koliko toliko razumno plivam bez ikakvog zamaranja. Cesto odmaranje, bas iz razloga sto se tamo skoro svake godine neko nazalost utopi. Trebaju deca da budu obazriva. Ja bih pitao roditelje, da li mogu troje svoje dece uvek da drze na oku, a priča se vaspitačima.koji imaju ko zna koliko dece da paze.
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ne znam, jebeno. Ovo nisu mala deca.
Što je najgore, čitam o ovome i prisećam se scena, mi smo ovo isto radili na Srebrnom jezeru, izlet, sedmi razred. Odvezivali smo nečije čamce i rukama veslali pa dokle stignemo, nastavnika ni na vidiku, krljalo se pečenje u restoranu, bilo je i upadanja u vodu, bez posledica srećom.
Ništa se tu nije promenilo od onda, ovakve stvari ne smeju da se dešavaju, nema izgovora. Pre nekoliko godina, osnovna škola iz banatskog sela sa 500 stanovnika, organizuje izlet u Beograd gde deci 5. razreda daju sat vremena slobodno da šetaju centrom Beograda. Radi se o sestriću koji me je nazvao sa nečijeg telefona jer se izgubio sa nekoliko drugara i drugarica, jedva sam ih našao na donjem Dorćolu.
Opet, ne znam, deca su to, svašta može da im padne na pamet, vremena su se mnogo promenila, ovo ne sme da se dešava..
Što je najgore, čitam o ovome i prisećam se scena, mi smo ovo isto radili na Srebrnom jezeru, izlet, sedmi razred. Odvezivali smo nečije čamce i rukama veslali pa dokle stignemo, nastavnika ni na vidiku, krljalo se pečenje u restoranu, bilo je i upadanja u vodu, bez posledica srećom.
Ništa se tu nije promenilo od onda, ovakve stvari ne smeju da se dešavaju, nema izgovora. Pre nekoliko godina, osnovna škola iz banatskog sela sa 500 stanovnika, organizuje izlet u Beograd gde deci 5. razreda daju sat vremena slobodno da šetaju centrom Beograda. Radi se o sestriću koji me je nazvao sa nečijeg telefona jer se izgubio sa nekoliko drugara i drugarica, jedva sam ih našao na donjem Dorćolu.
Opet, ne znam, deca su to, svašta može da im padne na pamet, vremena su se mnogo promenila, ovo ne sme da se dešava..
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
daj mi 1200 eura, ne bih ušao u njega, niti sam ikadasebekkg napisao:I ja sam preplivavao sumaricko jezero

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Naravno malo njih preplivava jezero. Meni se to leto znalo, svaki dan odem do onog plutajuceg od burica, pa onda skroz do marine. Meni ne mora 1200e, mozemo se dogovoriti 
Sent from my SM-N9005

Sent from my SM-N9005
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Kladili bi se da nisi pomenuo da si već to uradio 
Onda opklada u januaru mesecu. U 23h

Onda opklada u januaru mesecu. U 23h

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
MAJKA UTOPLJENIH DEČAKA: Ko ih je pustio na pedalinu, gde je bio, a poveo ih je? http://www.kurir.rs/majka-decaka-koji-s ... ak-2440969
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
Logicno.mića napisao:MAJKA UTOPLJENIH DEČAKA: Ko ih je pustio na pedalinu, gde je bio, a poveo ih je? http://www.kurir.rs/majka-decaka-koji-s ... ak-2440969
Treba da odgovara i taj koji je bio zaduzen za decu (direktor/profesor/vodic) ali i onaj ko je bio zaduzen za pedaline. Ali da se zapitaju i oni koji su odgovorni za organizaciju kupalista na jezeru, zasto nemaju spasioce...
A i roditelji, zasto im deca ne plivaju a opet a nisu ih naucili da ne idu na vodu...
Ovo je jako tuzno, mogu se na silu traziti krivci, ali cinjenica je da tu niko drugi nije zaista kriv.
Kakvi bre spasioci na jezeru sa pedalinama (ako nema pride i uredjena plaza), pa to nigde nema sta je vama.
Ovo je jako tuzno, mogu se na silu traziti krivci, ali cinjenica je da tu niko drugi nije zaista kriv.
Kakvi bre spasioci na jezeru sa pedalinama (ako nema pride i uredjena plaza), pa to nigde nema sta je vama.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Neverovatno mi je da ih drugari nisu spasili, ako ih je stvarno bilo 10 na pedolinama. Pa nisu pali u sred mora, već na metar od tih pedolina.
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
+1Laki021 napisao:A i roditelji, zasto im deca ne plivaju a opet a nisu ih naucili da ne idu na vodu...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
To mi je prvo palo na pamet, al' reko' da ne "talasam"...grujicd napisao:Neverovatno mi je da ih drugari nisu spasili, ako ih je stvarno bilo 10 na pedolinama. Pa nisu pali u sred mora, već na metar od tih pedolina.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...