Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Dobro veče
Taj taj
Pozdrav sa Sitonije

Pozdrav sa Sitonije

- Day Walker
Start/Stop sistem je S R A Nj E ! 

Sto bre? 
Ja sam vec navikao da ga iskljucujem ali u pocetku kad zaboravim pa mi ugasi motor na semaforu uvek se nadjem u cudu...wtf

Ja sam vec navikao da ga iskljucujem ali u pocetku kad zaboravim pa mi ugasi motor na semaforu uvek se nadjem u cudu...wtf

Zato sto je po meni apsolutno pointless gasenje motora na 15-20-60 sekundi... Tih par mililitara goriva koje ce da ustedi su toliko je*eno pointless da ne mogu da smislim odgovarajuci izraz
Pritom sijaju svetla, radi radio itd... Aj nek me neko ubedi da ce za 100.000 km auto biti u istom stanju kao onaj bez start/stop. Je*ala ih ekologija. Mnogo vise bi se ustedelo da svaki auto ima neki minijaturan elektro-motor koji ce pokretati auto u guzvi, na parkingu itd..

Poenta tog sistema je da nema poentu 

Pa imas hibridNexT napisao:Mnogo vise bi se ustedelo da svaki auto ima neki minijaturan elektro-motor koji ce pokretati auto u guzvi, na parkingu itd..

Mislio sam da naprave nesto lakse od tih 300+ kg i da kosta kao normalan auto 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Cuti dobro je kad mozes da ga iskljucis 

- Day Walker
Istripovao sam se par minuta, ali je mnogo dobra stvar kad stanes na neki semafor koji drzi po 2-3 minuta...
Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
I sta se desava na 40 stepeni sa klimom za ta 2-3 minuta?Day Walker napisao:Istripovao sam se par minuta, ali je mnogo dobra stvar kad stanes na neki semafor koji drzi po 2-3 minuta...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
ne iskljucuje auto kada je ukljucena klima.
Trojke, naravno, samo da me prodje ova euforija
Nisam ga ko covek ni uslikao, ko za baksuz uvek bzvz slike ispadnu.. kad nemam normalan aparat..
Trojke, naravno, samo da me prodje ova euforija

Nisam ga ko covek ni uslikao, ko za baksuz uvek bzvz slike ispadnu.. kad nemam normalan aparat..
Brzine idu u H-a !!!