Dzoni_m napisao:Bolje koristi browser umesto tih aplikacija. Da znas taj restart je potpuno cudno kako ne mora a kod drndroida posle 7 dana zaglupio i posle restarta sve ok. Opet moram da se navikavam na taj “feature”
Sent from my LG-D838 using Tapatalk
Po par meseci se desilo da nije restartovan. Mislim da sam kačio skrinšotove.
Nije nužno do Andorida, nego do konkretnog uređaja. Tako ih i treba posmatrati.
Kako si zadovoljan sa Zenfone 2? Koju verziju imas, sa 2gb rama ili sa 3?
Imam verziju sa 4GB rama i 64gb interne memorije. Meni sasvim korektan telefon odlično radi nemam nikakvu zamerku, kamera mu je po meni lošija, mada posle Nokie L1520 sve kamere su mi krš.
Dzoni_m napisao:Bolje koristi browser umesto tih aplikacija. Da znas taj restart je potpuno cudno kako ne mora a kod drndroida posle 7 dana zaglupio i posle restarta sve ok. Opet moram da se navikavam na taj “feature”
Sent from my LG-D838 using Tapatalk
Po par meseci se desilo da nije restartovan. Mislim da sam kačio skrinšotove.
Nije nužno do Andorida, nego do konkretnog uređaja. Tako ih i treba posmatrati.
Tapatalk
Imam i ja screenshot za Desire 310 da nije restartovan 7 meseci ali to je čist izuzetak plus taj telefon je korišćen samo za poziv/sms/mail.
Hardverski dobar Android telefon kome softver nije izakan ne traži da se restartuje. Obrnuta situacija je kod uređaja sa hardverski minimalnom konfiguracijom gde korisnik hoće da ima sve što imaju i oni sa pravim telefonima
Btw jutros izađe poruka o dostupnom apdejtu softvera na oba Huawei G7 telefona, jedan sa 064 a drugi sa 063 mreže. Vrlo korektno od njih, svaka čast.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Darko napisao:Interesantno kako je huawei za kratko vreme od jefitnog i upitnog kineza, dosao do vrha u industriji telefona, sto se tice performansi i cene.
Ajde performanse i cena, ali izrada i dizajn me tek iznenadjuju