Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Ubacis pare u automat i dobijes mesto u redu 

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
A vrh vrhova je kriminalna zdravstvena zaštita u Srbiji: moja tetka (82 g.) otišla kod lekara (opšte prakse) i posle pregleda, ovaj kaže - to je za kardiologa i da joj uput. Kada je otišla na interno, pošto nije hitan slučaj, zakazali su joj pregled za 11. novembar 2015.g. (sve se dešava u Zaječaru).

Ovo je samo jedan primer, a o ljudima koji ne mogu biti zračeni (zbog malignih bolesti) jer se pokvario jedini preostali uređaj (u Kladovu), to tek ne mogu da shvatim.

Ovo je samo jedan primer, a o ljudima koji ne mogu biti zračeni (zbog malignih bolesti) jer se pokvario jedini preostali uređaj (u Kladovu), to tek ne mogu da shvatim.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Moj babi su zakazali operaciju katarakte za 2 godine! 
Idioti...

Idioti...

Brzine idu u H-a !!!

Tako je. Tako je i u kragujevcu. Jedina fora je da se plati lekaru koji je na odeljenju ili da se odradi privatno. Ja se nadam da ce se pokrenuti zakon da imas pravo da odes kod privatnika za te zahvate i da to pokriva zdravstveno. A onda na osnovu ocena odeljenja i lekara i ucinka. Shodno tome i plata i da li ce raditi. Sistem je dosta narusen. Ja sam imao takoreći srece jer su mislili da mi je ovo na nozi rak pa je doktor pogledao i zakazao operaciju za dva dana. Inace se sve zakazuje kod plasticnog na minimum 45+ dana.
Jel zezas, tim tonom ili sta?Rakhil napisao:Ja bio u Nemackoj vise puta na po par nedelja, policajca nisam video na ulici, kamoli u prevozu, a u smestaj sam se vracao obicno posle ponoci i pijan. Na kojoj ti planeti zivis, jbt?
Hoces konkretno, 4 puta se vozio linijom S9 (Frankfurt Wiesbaden), sva 4 puta po 2 naoruzana policajca tokom voznje.
2 puta prepodne, 2 puta uvece nesto pre 22h. Januar ove godine.
Eto zivim na toj planeti.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Sad gledam vesti na B92srdjanyo napisao:Bilo kako bilo, Vojvodini preti ožičavanje, ne Srbiji!!!

Sta tebi predstavlja, pravilo ili izuzetak, zasto uopste pominjes "da se to desava" kao da se ponavlja?Ji 4Tze napisao:Ali to je ta priča s tobom, ono što je izuzetak ili krajnost ti je pravilo a pravilo predstavljaš kao izuzetak.
U Srbiji na početku 21. veka razularena banda zapali američku ambasadu, ja sam za to čuo da se to dešava samo u afričkim i bliskoistočnim problematičnim državama.
cosmo, ne mozes da demantujes moje iskustvo kada nisi bio prisutan. Mozes samo da imas neko svoje iskustvo sa drugog mesta i u drugo vreme.
Nisi napisao ni kada si imao iskustvo koje opisujes. Mene su domacini upozorili, i trazili da me prevezu autom do hotela. Nemam razloga da sumnjam u dobre namere ili poznavanje lokalne situacije.
I zaista na ulicama nikoga nema u vecernjim satima.
Osecaj je da si u sablasnom gradu, neprovidne metalne zastite spustene preko prodavnica i izloga, svuda upozorenja na kamere...
Meni nije tesko, naprotiv volim da koristim javni prevoz u nepoznatom mestu jer mi to omogucava da osetim kako ljudi zive, kako se ponasaju, kako se oblace, kakva je kultura, obicni ljudi.
Duze vremena nisam bio u Nemackoj, i poznajem iz ranijeg perioda drugaciju Nemacku bez ovolikog nadziranja.
Nisam imao nikakav problem niko me nije dirao, niko me nije popreko pogledao, nisam nikoga smetao niti izazivao pa nema ni razloga. Samo sam imao dogadjaj da me priupita jedan Sirijac koji drzi piceriju odakle sam, posto ne govorim dobro nemacki pa se lako prepozna stranac. A onda smo pricali na srpskom na kraju.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
U Nemackoj nisam bio, ali u Americi jesam i to malo duze od nedelju-dve. Isao sam manje vise po celom NY metroom danju i nocu i zaista nikad nisam imao problema. U kraju gde sam ziveo na Bruklinu, a tu zive obicni ljudi-ne bogatasi, sam mogao da izadjem u po noci da se prosetam bez problema i bez ikakvog straha. Miliciju u tom kraju na ulici ne znam ni da li sam ikad video. Jedan put za 5 meseci sam video hapsenje kao iz filmova i to je to. U predgradju LA gde sam isto ziveo par meseci ne bih ni da pricam, ono je raj na zemlji.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Nije ista Nemačka u gradu i van grada, kao i danju i noću.
Danju nema policije nigde, noću ima van grada, u gradu slabo.
Meni su takođe prilazili s pištoljem i izvlačili me iz auta u toku noći na nekom regionalnom putu, a uveče u gradu nikoga nismo videli.
Danju nema policije nigde, noću ima van grada, u gradu slabo.
Meni su takođe prilazili s pištoljem i izvlačili me iz auta u toku noći na nekom regionalnom putu, a uveče u gradu nikoga nismo videli.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Predstavio si tvoja 4 puta u S-bahnu u januaru kao argument da je u Srbiji bezbednije nego u Nemackoj. Ja ne znam u kojoj si ti Nemackoj bio pa da posle 21h nema nikoga na ulici, ali sigurno nije Stutgart, Hanover, Minhen ili Frankfurt. Ali evo, neka ti bude da smo na istoj planeti pa je mene usralo da se setam posle 21h samo u bezbednim gradovima, a nisam video tu pravu Nemacku koja je tebi reper...ljubitelj napisao:Jel zezas, tim tonom ili sta?Rakhil napisao:Ja bio u Nemackoj vise puta na po par nedelja, policajca nisam video na ulici, kamoli u prevozu, a u smestaj sam se vracao obicno posle ponoci i pijan. Na kojoj ti planeti zivis, jbt?
Hoces konkretno, 4 puta se vozio linijom S9 (Frankfurt Wiesbaden), sva 4 puta po 2 naoruzana policajca tokom voznje.
2 puta prepodne, 2 puta uvece nesto pre 22h. Januar ove godine.
Eto zivim na toj planeti.
Stranci koji dođu u Srbiju kažu da je super bezbedna zemlja. Direktor rajfajzena je došao ovde prvi dan sa pancirom na posao koji je nosio ispod sakoa, nakon što je stigao iz Austrije. Mesec dana kasnije trči po parku uveče radi rekreacije, ne brine ni najmanje.
U Beogradu ne postoji deo grada koji je opasan kao geto u Njujorku ili neke četvrti u Parizu.
U Beogradu ne postoji deo grada koji je opasan kao geto u Njujorku ili neke četvrti u Parizu.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Ako setaš nedge noću sam sve i da si čovek od 2 metra i kusur, nebezbedan si. Noću se svuda svašta vuče.
Eto, kako ja sad da nastavim s tobom diskusiju, ajd objasni mi.
Na konstataciju veće su šanse da te napadne ajkula u Kejp Taunu nego u Kotoru, ti napišeš ako uđeš u vodu napašće te ajkula. Svaka čast, majke mi.
Na konstataciju veće su šanse da te napadne ajkula u Kejp Taunu nego u Kotoru, ti napišeš ako uđeš u vodu napašće te ajkula. Svaka čast, majke mi.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Uzeo si malo glup primer, ali hajde. Noću nisi bezbedan i u sred Beograda, ako ideš sam u gluvo dobar. Niti bilo gde drugde. Hajde vi koji ste putovali mnogo, kao što ja nisam nešto da mogu da se previše hvalim...Koje je to mesto na svetu gde ste bili, a gde si bezbedan kada u gluvo doba ideš sam i ne postoji nikakakav, ni najmanji rizik da ti se nešto loše desi?