Sport
Re: Sport
Ne navijam i ne volim zvezdu zbog raznih uprava ili zbog navijaca, vec zbog samog kluba, zbog tradicije, zbog necega sto mi je usadjeno od malena kada me je otac sa 4 godine odveo na prvu kosarkasku utakmicu. Da li je to mnogima ovde iracionalno? Verovatno jeste, ali ljudi smo i ponekad radimo i ponasamo se potpuno iracionalno.
Npr trenutno vozim auto koji ima 120ks (mazda 3) i zavrsava mi posao. Da li merkam za sledeci auto nesto dosta jace? Naravno! Da li je to racionalno? Naeavno sa nije. Pogotovo sto vec planiram da menjam auto star 3 godine sa kojim sam presao 35000 km. I npr clan kragujevac koji je ovde komentarisao. Koliko mi se cini vozi jaguara. Da li bi mu i npr mondeo ili insignija zavrsavali posao? Verovatno i to bi bio racionalniji izbor. Ali prosto kad cocek nesto voli...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Npr trenutno vozim auto koji ima 120ks (mazda 3) i zavrsava mi posao. Da li merkam za sledeci auto nesto dosta jace? Naravno! Da li je to racionalno? Naeavno sa nije. Pogotovo sto vec planiram da menjam auto star 3 godine sa kojim sam presao 35000 km. I npr clan kragujevac koji je ovde komentarisao. Koliko mi se cini vozi jaguara. Da li bi mu i npr mondeo ili insignija zavrsavali posao? Verovatno i to bi bio racionalniji izbor. Ali prosto kad cocek nesto voli...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Grupa C:
Paris Saint Germaine
SSC Napoli
FC Liverpool
FK Crvena Zvezda
Paris Saint Germaine
SSC Napoli
FC Liverpool
FK Crvena Zvezda
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Mislim da je Partizan takođe smicao dugove, dok nije došao do LŠx2. Niti više para, niti veći dugovi. Neće ni sada biti drugačije, uz veliko Aaaaaali, u pojašnjavaju osnova finansija -1+1= -2starac vujadin napisao:Videćemo da li se ta kinta raskrčmiti ili će se barem nešto uložiti. To neće moći da se sakrije. Neki napredak u nečemu bi morao da se vidi.
Naravno da je Zvezda autsajder, budimo realni, ali svaki bod je puna kapa (i puniji džep nekome). Strašno je da mi uopšte pričamo o drugom aspektu, osim sportskom, ali jbg, nema tu sporta odavno.
TapaT
Добро је да свуда има спорта само код нас јавашлук и лоповлук.
Ako gledamo čisto kroz zaradu, odlična grupa. Biće pun stadion, prihodi od tv prava biće veći itd., ali zato teška za igranje i iskreno biće veliko iznenađenje ako Zvezda uzme više od 2 -3 boda, a nije neralno ni da ne uzme ni jedan. Ipak ovo je LŠ, timovi ne kalkulišu kao u LE, svaka pobeda dosta vredi. Ali opet nikad se ne zna. Partizan je npr. 2003. uzeo 3 boda u teškoj grupi sa Realom, Portom i Olimpikom iz Marseja i malo mu je falilo da bude 3. u grupi. Kažem teška grupa, zato što je Porto te sezone uzeo LŠ, Olimpik je igrao finale Kupa Uefa, a Real je bio sigurno najskuplji tim na svetu u tom trenutku (Ronaldo, Figo, Zidan, Bekam, R. Carlos itd.).
Inače vezano za Partizan i Mateusa te sezone, čuo sam jednu priču, koja ne znam da li je tačna, ali deluje kao istinita. Posle te LŠ, Mateus je otišao u upravu kluba sa planom kako da se tim dodatno ojača i da se nastavi dalje. Mislio je, klub je uzeo 10ak miliona evra, ne mora da prodaje igrače, ali kada je ukapirao da od toga nema ništa i da će da mu prodaju sve najbolje igrače, pokupio se i otišao.
Inače vezano za Partizan i Mateusa te sezone, čuo sam jednu priču, koja ne znam da li je tačna, ali deluje kao istinita. Posle te LŠ, Mateus je otišao u upravu kluba sa planom kako da se tim dodatno ojača i da se nastavi dalje. Mislio je, klub je uzeo 10ak miliona evra, ne mora da prodaje igrače, ali kada je ukapirao da od toga nema ništa i da će da mu prodaju sve najbolje igrače, pokupio se i otišao.
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Uf prejaka grupa, ok spektakl će da bude, ali nije mi to najbitnije, želeo bih da zvezda osvoji treće mesto, a to je u ovoj grupi skoro pa nemoguće. Da je došao neki Šalke, Rusi, Benfika pa da se proba nešto kući.
- jovan.ilic.89
- Pridružio se: 07 Sep 2014, 01:48
- Garaža: Škoda Fabia 1.6 TDI (2012.) |Bilstein B12 |17" |Revochip
Sport
Mr.Rotor napisao:Мешаш ЗВЕЗДУ и разне управе које су ту постављене на овај или онај начин. Не могу ја да не волим ЗВЕЗДУ због пар идиота и не може цела навијачка трибина да се блати због десетак кретена.
Ко је од вас члан клуба?

nick79 napisao:Ne navijam i ne volim zvezdu zbog raznih uprava ili zbog navijaca, vec zbog samog kluba, zbog tradicije, zbog necega sto mi je usadjeno od malena kada me je otac sa 4 godine odveo na prvu kosarkasku utakmicu. Da li je to mnogima ovde iracionalno? Verovatno jeste, ali ljudi smo i ponekad radimo i ponasamo se potpuno iracionalno.

Огроман успјех, непобитна чињеница. Претешка група, али биће уживање у надигравању и борби Давида и Голијата(мн.)

Sent from my iPhone 8 Plus
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Kakav crni ogroman uspeh, ko i reprezentacije.
Zvezda je umrla sa SFRJ, ovo sve posle ne vredi klincu.
Jbt plasman u ligu se slavi ko da je neka nokaut faza...
Zvezda je umrla sa SFRJ, ovo sve posle ne vredi klincu.
Jbt plasman u ligu se slavi ko da je neka nokaut faza...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Jel stvarno tvoja mrznja prema Zvezdi tolika da ovo gledas kao politicku uslugu? Jel stvarno mislis da je Zvezda trenutno toliko bitan clan u jednacini evropskog fudbala da ce se kroz nju ostvarivati neki medjunarodni drzavni interesi? I jel stvarno mislis da je 2-2 protiv Salzburga kupljeno Kosovom?DukeNS napisao:Sad moze lagano da potpise i za Kosovo i za jug Srbije...
Serem se zvezdi u ligu sampiona!
Zvezda nema poznat bunker, bar ne toliko poznat kakav imaju pojedini evropski "velikani". Da li ce biti prvi ili drugi timovi, da li ce mozda i kadete dovoditi, ne znam, ali barem u Beogradu se necemo brukati.blaugrana napisao:Kakvo crno nadigravanje
Pa da dodju sa drugim timovima, nema tu nadigravanja.
Jos poznati zvezdin bunker...
Rotore, i sta kazes, kuci mozete svakog da pobedite?
Sent from my SM-J500FN
Nego, gledajuci nasu grupu, Liverpulu skidam kapu, ali sto se tice recimo navijaca PSG-a, znaju li ti ljudi za sta navijaju i zbog cega ili je to klasika sigurica "navijam za boljeg". I da li i kod njih ima moralista kojima se gadi fudbal jer su upletene pare u pricu
Tapatok
Имам једно потпитање...