Sport
- jovan.ilic.89
- Pridružio se: 07 Sep 2014, 01:48
- Garaža: Škoda Fabia 1.6 TDI (2012.) |Bilstein B12 |17" |Revochip
Re: Sport
blaugrana napisao:Kakvo crno nadigravanje
Pa da dodju sa drugim timovima, nema tu nadigravanja.
Jos poznati zvezdin bunker...
Rotore, i sta kazes, kuci mozete svakog da pobedite?
Прејака ријеч надигравање, али борба у сваком случају...зајебаће се као Арсенал па ће доћи са “лако ћемо” и ето нама бодова. Већина не машта о неким побједама, али ни то није немогуће, и срећа је фактор! Доћи ће нам тим чији је један 19-годишњак плаћен више него сви играчи тренутно регистровани у свим лигама Србије, и узети том тиму бод би био успјех. Баш због тога што већ 20 и кусур година овде у фудбалу ништа “не вриједи клинцу” јесте огроман успјех ући у групну фазу најјачег клупског такмичења на свијету, инкасирати 16.000.000+ у касу клуба коме је то више од 1.5-годишњег буџета. Даће Бог да се вратимо на старе стазе славе, засад је славље улазак у групу, ако се настави позитиван тренд за пар година ће бити нормално да играмо групу па ћемо се радовати кораку даље...као што је сад нормално када Звезда годинама узастопно игра Евролигу у кошарци. Полако људи, кренули смо узбрдо, треба се и обрадовати некада нечему “малом”, а не ниподаштавати све што нису авиони камиониJi 4Tze napisao:Kakav crni ogroman uspeh, ko i reprezentacije.
Zvezda je umrla sa SFRJ, ovo sve posle ne vredi klincu.
Jbt plasman u ligu se slavi ko da je neka nokaut faza...

А навијачки - сјебаћемо некога на Мари па се чујемо овде са цитатима...

Sent from my iPhone 8 Plus
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Što mi je drago što su ljudi ljubomorni i iznervirani zbog ulaska u LŠ 

Brzine idu u H-a !!!

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Čekaj da se skupe barem trojica sa zajebancijom i hejtom...ovako komentar ti je baš u fazonu Predsednika...Day Walker napisao: 31 Avg 2018, 08:24 Što mi je drago što su ljudi ljubomorni i iznervirani zbog ulaska u LŠ![]()

Pojedinci stvarno usko gledaju kao da je njihova dedovina ili da imaju udeo u klubu.
Gledam na to kao jednu organizaciju koja radi van zakona i koju stiti drzava radi svojih ciljeva.
Pare ja te ne vidim a nemam nikakve koristi od toga a iste dajem preko poreza, taksi, naknada....
Postavlja se pitanje onda!
Sto bih ja nesto podrzavao, voleo, branio a nemam nikakve koristi, uzivanja?
Ne mozes otici sa detetom na utakmicu a da ne dobijes batina, bakljom u glavu ili nesto slicno.
Odem na utakmicu kao student jer nemam para za zapad, vodja navijaca tera na navijanje ako neces dobijes po flauti.
Drugi put odem da gledam nase protiv Rumunije, problemi u redu, okuplja se konjica, zandarmerija, ja gledam i lepo izadjem iz reda i sacekam da svi udju.
Ja zbog budala da dobijem batina od policije ni kriv ni duzan a jos platim, pa to nema nigde.
Tako da otad za mene to vise ne pistoji.
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Gledam na to kao jednu organizaciju koja radi van zakona i koju stiti drzava radi svojih ciljeva.
Pare ja te ne vidim a nemam nikakve koristi od toga a iste dajem preko poreza, taksi, naknada....
Postavlja se pitanje onda!
Sto bih ja nesto podrzavao, voleo, branio a nemam nikakve koristi, uzivanja?
Ne mozes otici sa detetom na utakmicu a da ne dobijes batina, bakljom u glavu ili nesto slicno.
Odem na utakmicu kao student jer nemam para za zapad, vodja navijaca tera na navijanje ako neces dobijes po flauti.
Drugi put odem da gledam nase protiv Rumunije, problemi u redu, okuplja se konjica, zandarmerija, ja gledam i lepo izadjem iz reda i sacekam da svi udju.
Ja zbog budala da dobijem batina od policije ni kriv ni duzan a jos platim, pa to nema nigde.
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
.
Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk

Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Isto kažem i jarade74 napisao: 31 Avg 2018, 12:37 Ne mozes otici sa detetom na utakmicu a da ne dobijes batina, bakljom u glavu ili nesto slicno.

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac