Sport
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Sport
Rasturise ih posteno, italijanima usla voda u usi, ne znaju sta ih je snaslo
. Bice bas tesko do medalje, sve vrhunske ekipe.

- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
prvi smo favoriti iza brazila na kladionicama
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Dončića su krenuli da najavljuju na PF poziciji. Tako je i startovao prošlu tekmu.
Doveli su Jordana, pa verovatno smatraju da je to dovoljno. Sa njim, nema potrebe da Novicki startuje u tim godinama, a imaju toliko bekova da im Dončić dođe izbor za četvorku. U napadu da razumem, ali šta će sa odbranom? Opet će Jordan da pokriva?
Ko zna, možda Dončić dogura i do petice
TapaT
Doveli su Jordana, pa verovatno smatraju da je to dovoljno. Sa njim, nema potrebe da Novicki startuje u tim godinama, a imaju toliko bekova da im Dončić dođe izbor za četvorku. U napadu da razumem, ali šta će sa odbranom? Opet će Jordan da pokriva?
Ko zna, možda Dončić dogura i do petice

TapaT
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Kako bije PSG, kao motkom. Voleo bih da prime još ovoliko, da se jedna osoba baš iznervira

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Još je Borjan imao jaaako dobro veče, on sam je spasao još jedno 4-5 zicera. 

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Mr.Rotor napisao:Имаш ли ти позитивно мишљење о било чему везаном за Србију? Много си напоран са својим пљувањем свега могућег. Ово је успех и Звезда се неће обрукати у групној фази.kragujevac napisao: 30 Avg 2018, 09:13 Mene fudbal ne interesuje nešto posebno, mislim da naši mediji ovo od sinoć po običaju spinuju preterano (dogadjaj koji še se prepričavati decenijama, istorijski uspeh zvezde u svetskim medijima blablabla). Svašta. CZ nije pobedila ni u prvoj ni u drugoj utakmici, sinoć su prošli na puku sreću i nevidjeno glupiranje RB Salzburg. Spinuje se maltene kao da su u finalu LŠ, a ne da su se plasirali u grupnu fazu, gde će se bar po mojoj nestručnoj proceni provesti kao bosi po trnju + biti topovsko meso i instrument za naguravanje gol-razlike ostalima. Nešto slično kao Dinamo ZG u prošloj sezoni.
Znam da je zvezdašima ovakvo mišljenje trn u oku i da imaju dijametralno suprotno mišljenje o istoj temi, ali budimo realni. Ovakvom igrom nemaju ni tračak šanse za bilo šta. Videćemo i kakvo će sr@nje da naprave ekstremnije grupe navijača, a napraviće neko sigurno.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Uz istu sliku sad ide drugi naslov....valjda je neko od "novinara" ukapirao da "bravo" ne ide sa "5:1".....

Dobro je što nije bilo sr@nja od strane onih cca. 2000 navijača.

Dobro je što nije bilo sr@nja od strane onih cca. 2000 navijača.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac